Speculoos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Έχει κανείς δουλέψει σε σουβλατζίδικο να μας δώσει τα φώτα του για την παραγωγή γύρου; Από που προμηθεύονται τα σουβλατζίδικα τον κατεψυγμένο γύρο και πως τον ψήνουμε ιδανικά; Κάποιος μου είχε πει ότι τον βάζει κατεψυγμένο να γυρνάει σε χαμηλή φωτιά, άλλος μου είπε ότι τον βγάζει αποβραδίς να καταψυχθεί και τον βάζει σε φουλ θερμοκρασία. Είχαμε μια κουβέντα με κάτι φίλους και ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του. Ότι όλα βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο, ότι άλλα μπαχαρικά θέλει ο Αθηναίος, άλλα ο Κρητικός και άλλα ο Σαλονικιός στο γύρο του και τέτοια. Τελικά υπάρχουν διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 συγνωμη απλα νομιζα οτι ρωτουσαμε οτι να ναι κ επειδη το συζητουσα με κατι φιλους ειπα να ρωτησω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Υπάρχουν πολλές εταιρίες παραγωγής "γύρων". Με διαφορετικές ποιότητες και πολλές φορές αυτές κατά παραγγελία του πελάτη (τι κομμάτια κρέατος θα χρησιμοποιηθεί και η ποικιλία των μπαχαρκών). Λίγα μαγαζιά φτιάχνουν μόνοι τους γύρο. Επίσης οι γύροι διανέμονται επί το πλείστον στην συντήρηση αλλά υπάρχουν και κατεψυγμένοι. Τα κιλά τους ποικίλουν ανάλογα με τον πελάτη. υπάρχουν από 15-20kg έως 100-120kg. Η διατήρηση αυτών εμπίπτει στους καταστηματάρχες (το τι θα γίνει αυτό που θα μείνει το βράδυ ας πούμε). Αυτά μέσες άκρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Να τρωμε; ή θα αρρωστησουμε; Χοιρινο ή κοτοπουλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Υπάρχουν πολλές εταιρίες παραγωγής "γύρων". Με διαφορετικές ποιότητες και πολλές φορές αυτές κατά παραγγελία του πελάτη (τι κομμάτια κρέατος θα χρησιμοποιηθεί και η ποικιλία των μπαχαρκών). Λίγα μαγαζιά φτιάχνουν μόνοι τους γύρο. Επίσης οι γύροι διανέμονται επί το πλείστον στην συντήρηση αλλά υπάρχουν και κατεψυγμένοι. Τα κιλά τους ποικίλουν ανάλογα με τον πελάτη. υπάρχουν από 15-20kg έως 100-120kg. Η διατήρηση αυτών εμπίπτει στους καταστηματάρχες (το τι θα γίνει αυτό που θα μείνει το βράδυ ας πούμε). Αυτά μέσες άκρες Ευχαριστώ, μέσα στο σαββατοκύριακο βρήκα όντως δυο-τρεις εταιρείες (δυο Αττική, μία Μακεδονία) που μάλλον κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεδομένης της διείσδυσης του γύρου στην νοοτροπία μας, του αριθμού των σουβλατζίδικων και όλων των διαφορετικών γεύσεων φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον τομέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Θα ανοίξεις ακομα ενα σουβλατζιδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Έχει κανείς δουλέψει σε σουβλατζίδικο να μας δώσει τα φώτα του για την παραγωγή γύρου; Από που προμηθεύονται τα σουβλατζίδικα τον κατεψυγμένο γύρο και πως τον ψήνουμε ιδανικά; Κάποιος μου είχε πει ότι τον βάζει κατεψυγμένο να γυρνάει σε χαμηλή φωτιά, άλλος μου είπε ότι τον βγάζει αποβραδίς να καταψυχθεί και τον βάζει σε φουλ θερμοκρασία. Είχαμε μια κουβέντα με κάτι φίλους και ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του. Ότι όλα βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο, ότι άλλα μπαχαρικά θέλει ο Αθηναίος, άλλα ο Κρητικός και άλλα ο Σαλονικιός στο γύρο του και τέτοια. Τελικά υπάρχουν διαφορές; Εχω γνωστο κρεοπωλη που προμηθευει σουβλατζη που "φτιαχνει" μονος του το γυρο. Τι του εχει ζητησει ο σουβλατζης να του κραταει; Οτι κομματι απομενει. Και δεν εννοω οτι μενει απουλητο. Εννοω τα απομειναρια απο τα κομματια που πουληθηκαν. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το τι περιλαμβανουν αυτα, ειναι και ωρα που τρωει ο κοσμος, αλλα σε γενικες γραμμες απο τοτε που ειδα με τα ματια μου τι του "κραταει" για να του το δωσει, εκοψα και το γυρο και αρκουμαι στα σουβλακια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μόνο σουβλατζήδες μπορούν να σε συμβουλεύσουν (αν ψάχνεις για επένδυση χρημάτων). Και αν ήμουν, σιγά μην το έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Όταν το τρως σου αρέσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Να μπεις σε λεπτομέρειες γιατί είμαστε περίεργοι. Τι βάζει? Οπλές? Αφτιά? Μουσούδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εχω γνωστο κρεοπωλη που προμηθευει σουβλατζη που "φτιαχνει" μονος του το γυρο. Τι του εχει ζητησει ο σουβλατζης να του κραταει; Οτι κομματι απομενει. Και δεν εννοω οτι μενει απουλητο. Εννοω τα απομειναρια απο τα κομματια που πουληθηκαν. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το τι περιλαμβανουν αυτα, ειναι και ωρα που τρωει ο κοσμος, αλλα σε γενικες γραμμες απο τοτε που ειδα με τα ματια μου τι του "κραταει" για να του το δωσει, εκοψα και το γυρο και αρκουμαι στα σουβλακια . Ειδες αλλα δεν λες για τρωνε καποιοι με ανοιχτο το insomnia ε και ποιος ο λογος να ποσταρεις αφου δεν θες να πεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ειδες αλλα δεν λες για τρωνε καποιοι με ανοιχτο το insomnia ε και ποιος ο λογος να ποσταρεις αφου δεν θες να πειςΚαι μονο οτι αυτο που εγραψα ειναι πολυ πιο ουσιωδες και ontopic απο τη δικη σου συνεισφορα στο τοπικ οσον αφορα την απορια του ts, αρκει για να σου επιστραφουν "οι παρατηρησεις" οσο και η απορια που εκφραζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Άνοιξε μας τα μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ^Και κλείσε μας το στόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις