Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι να φτιαξαν το cpu perf γτ εχω παρατηρησει πως οταν εχω κατι 40 fps τα εχω γτ τα 11ο thread συγκεκριμενα βαραει 100% k ta υπολοιπα καθονται..με gpu να δουλευει στα μισα ξερω γω..

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ααα ωραια σε ευχαριστω

Θα σου πρότεινα να ξανακοιτάξεις ο ίδιος τα refund policies πριν αγοράσεις καθώς πάει καιρός από την τελευταία φορά που έκανα.

Δημοσ.

να το πάρω ρε παιδιά αξίζει ? απο θέμα performance - bugs...?!?!? ή μήπως καλύτερα να περιμένω για CoD ww 2 ? 

btw απο κοσμο εχει αρκετο γτ βλεπω αρκετο hype.

Δημοσ.

Αλλο αυτο το game , αλλο το CoD Λεφο καμια σχεση . Κοσμος απειρος

Bugs εχει αλλα φτιαχνουν συχνα πυκνα , τωρα απο performance με της υπογραφης δεν ξερω πως θα εισαι . Ξερω φιλο με 750 που ειχε 40 fps και stuttering . Τωρα απο εκει και περα..

@Socratis Αν εχεις τοσα λιγα fps δεν θα σε βοηθησει κανενα patch δυστυχως , δωστο για refund . Οσοι κανετε install σε HDD , ειδικα σε παλιους δοκιμαστε σε SSD ( το τονιζω γιατι εχει actual διαφορα σε fps ) . Θες upgrade ετσι κ αλλιως ομως 

Δημοσ.

5,5 gb το patch στον test server

Aπο οσα ειπε ο PU στο discord , το patch θα δωσει 10-20 fps παραπανω περιπου . Κατεβαζω και θα πω εντυπωσεις

Δημοσ.

Toν test server?

Αν εχεις αγορασει το παιχνιδι θα ειναι ο test server στο library σου ως ξεχωριστο game

• Like 1
Δημοσ.

Θα προστεθούν και νέοι χάρτες;

Δουλευουν ηδη αλλους 2 αλλα δεν νομιζω να μπουν συντομα

Δημοσ.

Τα frames υποτίθεται ανέβηκαν , εγώ ίσως έχω μια διαφορά της τάξης των 10 frames. Οι servers φαίνονται να έχουν περισσότερο lag πάντως μετά το patch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...