Atallos1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εγώ κάνω κάτι σοβαρά λάθος. Αν και ποτέ δε τα πήγαινα καλά με τα παιχνίδια του είδους, με έχουν τρελάνει στα headshots. Ισως peekαρεις αργα η γενικα λαθος Δοκιμασε το lean με Q/E και γενικα παντα να εχεις τον στοχο εκει που θες να ειναι πριν κανεις ads , ετσι μπορεις να κανεις fast peeks και να ξαναμπαινεις πισω απο cover
aOUaS88 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) δειτε λιγο twitch τον TSM_VISS να μαθετε spots kai τακτικες, Mαλλον δν εχεις δει τον Grimmmz Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2017 από aOUaS88 3
Tulcito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Mαλλον δν εχεις δει τον Grimzz Τον παρακολουθώ σχεδόν κάθε πρωί από μαγαζί.Ο Ινδιάνος είναι πραγματικά απίστευτος 1
aOUaS88 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Τον παρακολουθώ σχεδόν κάθε πρωί από μαγαζί.Ο Ινδιάνος είναι πραγματικά απίστευτος Τον παρακολουθω κ γω κανα μινα..Μπορω να πω οτι το εχει παει σε αλλο επιπεδο ο φιλος...Θυμαμαι χαρακτιρηστηκα μια μερα πεφτει στο σχολειο κ μεσα σε 2 με 3 λεπτα ειχε καθαρισει 10 ατομα ιζι...Eiναι σαν να εχει wallhack k aimbot μαζι ο πουστης.. Κ ενα ωραιο clipaki https://www.youtube.com/watch?v=O3GKFHsvrdk 1
Panos1221 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αν κάποιος θέλει να παίξουμε με squad ας στείλει ένα μήνυμα γιατί έχω βαρεθεί να σκοτώνομαι μόνος
trelas007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μηνυματακι και εδώ για squad, πεθαίνω καλύτερα απ όλους
galanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1437062253017706173
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αν και γενικά δεν παίζω early access παιχνίδια μιας και εχουν διάφορα θέματα το συγκεκριμένο παιχνίδι μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και με ψήνει να το αγοράσω άμεσα , το θετικό ειναι οτι μέχρι στιγμή υπάρχει μεγάλη κοινότητα και φαίνεται να μην ειναι μια αρπαχτή ( αυτο φοβάμαι συνήθως με τετοια παιχνίδια ) 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αν και γενικά δεν παίζω early access παιχνίδια μιας και εχουν διάφορα θέματα το συγκεκριμένο παιχνίδι μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και με ψήνει να το αγοράσω άμεσα , το θετικό ειναι οτι μέχρι στιγμή υπάρχει μεγάλη κοινότητα και φαίνεται να μην ειναι μια αρπαχτή ( αυτο φοβάμαι συνήθως με τετοια παιχνίδια ) Ωστοσο ολα του ειδους στην αρχη παντα ειχαν κοσμο...Ισως οχι τοσο πολυ αλλα παντα υπηρχε το αναλογο hype.Το συγκεκριμενο φαινεται οντως να ξεχωριζει.Ας το ελπισουμε γιατι εχει αγοραστει και μετα απο 10ωρες εφαγε unistall λογω optimization απο μενα.Βεβαια υπηρξαν καποιες βελτιωσεις αλλα θα περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβριο για να το ξαναδω! 1
galanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ξανά βάλε.. Έχω να φάω crash πάρα πολύ καιρό... Και όντως έχει γίνει πολύ optimize 1
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό.
k4ts0u Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό. Το σολο είναι πιο πολύ camping, το duo/squad έχει πιο πολύ gunfight. 1
galanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πήρα τελικά το παιχνίδι και προσπαθώ να το συνηθίσω να δω τι γίνεται γιατι δεν εχω πάιξει παρόμοια παιχνίδια , καλύτερα πάντως απο οτι κατάλαβα ειναι να εχεις μια ομαδούλα να παίζετε μαζί ειναι πιο διασκεδαστικό. αντε ωραίος.. Αν δεν έχεις παίξει τα άλλα καρκινικά ακόμα. Καλύτερα.. Ναι το solo είναι για μια στο τόσο
mastixas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πηρα και μου αρεσει παρα πολυ, αγωνια οση θελεις, καθε γυρος και διαφορετικος. Περιμενω φιλαρακι σε λιγες μερες να παιξουμε duo, αλλα αν καποιος θελει ας με κανει add στο steam με το ιδιο nickname.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα