Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλος εχει μαγαζι καφε.

τον βοηθαει η κοπελα του που συζουνε και τωρα ηταν να παντρευτουν.

εγινε ελεγχος του ικα και γραψανε στον ελεγχο οτι βρεθηκε η ταδε να δουλευει ημιαπασχοληση και οτι ειναι συζυγος του γιατι ετσι τους ειπε.αυτη την εβδομαδα ειναι να φτιαξουνε τα χαρτια για τον πολιτικο γαμο.τι γινεται σαυτη τη περιπτωση;θα κοιταξουν στο συστημα οτι ακομα δεν ειναι παντρεμενη και θα φαει το προστιμο;και αν ναι,μπορει να κανει κατι μετα που θα εχεουν παντρευτει;πολυ γκαντεμια τα παιδια.

Επεξ/σία από lalic13
Δημοσ.

γραψτε τους εκει που δεν βλεπει ο ηλιος... αν εισαι 100% νομιμος και πληρωνεις τα παντα που σου ζητανε , θα κλεισεις το μαγαζακι σου στο 6μηνο πανω..

και δεν ειμαι επιχειρηματιας

Δημοσ.

γραψτε τους εκει που δεν βλεπει ο ηλιος... αν εισαι 100% νομιμος και πληρωνεις τα παντα που σου ζητανε , θα κλεισεις το μαγαζακι σου στο 6μηνο πανω..

και δεν ειμαι επιχειρηματιας

Το θέμα είναι ότι είναι μεγάλο το πρόστιμο του ΙΚΑ και μάλλον δεν γίνεται να μην το πληρώσεις.

Γκαντεμιά όντως.

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι το παιδι αρωστησε και δε μπορουσε να δουλεψει,τον εδιωξαν αποο τη δουλεια του και με την αποζημιωση που πηρε και κατι λεφτα που μαζεψε απο συγγενεις καταφερε και ενα μαγαζακι για να μπορει να ζει.η κοπελα του δε δουλευει εκει αλλα τον βοηθαει που και που λογο της ασθενειας του.σε λιγες μερες θα παντρευοντουσαν.τωρα τι γινεται ξερει καποιος;γραχανε στο χαρτι οτι βραθηκε η ταδε να δουλευει ημιαποσχοληση στο μαγαζι του και οτι ειναι συζηγος του.λογικα δεν εφαγε προστιμο αφου τη συζηγο δεν εισαι αναγκασμενος να την ασφαλησεις.τι γινεται ομος;θα το ψαξουν απο τα κεντρικα η εφοσον εγραψαν οτι ειναι συζηγος του τελειωσε το θεμα;

• Like 1
Δημοσ.

Aν η κυρια δεν υπογραψε κατι, του τυπου "ναι ειμαι ασχετη και δουλευω περιστασιακα εδω", δεν θα υπαρξει προβλημα. Εαν εχει υπογραψει ομως, κατι σαν εκθεση και ιδιαιτερα εαν δεν θυμαται τι ειναι αυτο, να παει ο ιδιοκτητης στον λογιστη του για να του εξηγησει πως θα παρει πισω την - οποια - παραδοχη. Εαν τελος παντων υπαρχει υπογραφη δεν θα πρεπει να αφεθει το ζητημα στην τυχη του, εαν οχι ξεχαστε το και συνεχιστε τη ζωη σας.

Δημοσ.

Ελλαδάρα 2017.

On Topic :: Εάν ο έλεγχος και όλα τα σχετικά έγιναν μόνο στα λόγια χωρίς υπογραφή από την κοπέλα τότε να τους γράψουν εκεί που.....

Δημοσ.

Ελλαδάρα 2017.

On Topic :: Εάν ο έλεγχος και όλα τα σχετικά έγιναν μόνο στα λόγια χωρίς υπογραφή από την κοπέλα τότε να τους γράψουν εκεί που.....

Γιατί το λες αυτό;

Δημοσ.

υπογραψε μονο ο φιλος μου.και στο χαρτι εγραφε οτι εγινε ελεγχος και ηταν η γυναικα του και δουλευε ημιαπασχοληση.η κοπελα δεν υπογραψε κατι

Δημοσ.

Τώρα ή πλάκα μου κάνεις ή όντως έχεις απορία.

Όχι δεν κάνω πλάκα σοβαρά, δεν κατάλαβα τι εννοούσες για το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.

υπογραψε μονο ο φιλος μου.και στο χαρτι εγραφε οτι εγινε ελεγχος και ηταν η γυναικα του και δουλευε ημιαπασχοληση.η κοπελα δεν υπογραψε κατι

Ναι, αυτο που δεν μου ακουγεται για καλο, ειναι η υπογραφη - παραδοχη του φιλου σου για την ημιαπασχοληση. Μπορουν να τεκμηριωσουν προστιμο, ακομα και στην γυναικα, την αδελφη, τη μανα και το πατερα σου κανονικα, απο την στιγμη που ειναι αλλο προσωπο και ιδιως ασχετο με την επιχειρηση. Να παει σε λογιστη απο Δευτερα, να του εξιστορισει τι ακριβως εκανε και τι υπεγραψε και να κοιταξει αμεσα και γρηγορα να κλεισει την υποθεση πριν προχωρησει.

Δημοσ.

Ναι, αυτο που δεν μου ακουγεται για καλο, ειναι η υπογραφη - παραδοχη του φιλου σου για την ημιαπασχοληση. Μπορουν να τεκμηριωσουν προστιμο, ακομα και στην γυναικα, την αδελφη, τη μανα και το πατερα σου κανονικα, απο την στιγμη που ειναι αλλο προσωπο και ιδιως ασχετο με την επιχειρηση. Να παει σε λογιστη απο Δευτερα, να του εξιστορισει τι ακριβως εκανε και τι υπεγραψε και να κοιταξει αμεσα και γρηγορα να κλεισει την υποθεση πριν προχωρησει.

Αν είναι πρώτου βαθμού συγγενής δεν είναι καλυμμένος;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...