Προς το περιεχόμενο

Το Starcraft: Remastered φέρνει το κλασσικό RTS παιχνίδι στην 4Κ εποχή


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Blizzard ξεχωρίζει σίγουρα για την ποιότητα των παιχνιδιών της όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τους τρόπους που τα κρατά στην επικαιρότητα, ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά πολλά χρόνια.

Το ίδιο καταφέρνει και με ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, το Starcraft, ανακοινώνοντας σήμερα την Remastered έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Η Remastered έκδοση φέρνει το Starcraft στη μοντέρνα εποχή, με γραφικά υψηλής ευκρίνειας για αναλύσεις έως 4K καθώς και βελτιωμένο ήχο. Αναμενόμενα, θα υποστηρίζεται ο game launcher της εταιρείας που γνωρίζουμε από τα τελευταία της παιχνίδια, όπως επίσης και το σύγχρονο multriplayer δίκτυο της Blizzard.

 

Στο παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα RTS (real time strategy) όλων των εποχών, θα υπάρχει ακόμα νέο artwork για την καλύτερη εξιστόρηση του σεναρίου του παιχνιδιού ενώ όσοι ασχοληθούν με το multiplayer, μπορούν να δουν και να χρησιμοποιήσουν χαρακτηριστικά που συναντάμε σε πρόσφατα παιχνίδια της εταιρείας. Το μόνο που κάνει σαφές η Blizzard ότι δε θα αλλάξει είναι η κεντρική εμπειρία παιχνιδιού.

 

 

Το Starcraft: Remastered είναι έτοιμο να καταστρέψει το καλοκαίρι σας όταν και θα κυκλοφορήσει για Windows και Mac υπολογιστές, με την τιμή να ανακοινώνεται αργότερα. Μέχρι τότε, η Blizzard θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα patch για το Brood War, το πρώτο expansion pack του Starcraft, το οποίο θα βελτιώνει την υποστήριξη του παιχνιδιού από τις νεώτερες εκδόσεις των Windows και θα προσθέτει νέα χαρακτηριστικά. Το Brood War μάλιστα θα περιλαμβάνεται σύμφωνα με την ανακοίνωση στη Remastered έκδοση, περιλαμβάνοντας κι' αυτό ανανεωμένα γραφικά.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πανω που είχα τελειώσει με την απεξάρτηση από τα RTS...

Πάντως τα γραφικά απλά έχουν περαστεί από upscale αλγόριθμο, ειδικό για low resolution 8 bit χρώμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να δω και C&C 1 και άλλο τίποτα στο κόσμο.

 

4 πιξελ αυτός με το πολυβόλο, 6 πιξελ με το ροκετ λοντσερ...

 

Υ.Γ. θα θελα διακαώς και το Under a Killing Moon...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραίες εποχές, χαιρόσουν ένα παιχνίδι πραγματικα.

 

Τι κάψιμο τότε με Red alert, ονλαιν μετέπειτα με την x-treme, diablo II που καιγόμασταν με τα βοηθητικα προγραμματάκια που υπολόγιζαν πιθανοτητες αντικειμένων, που σκοτώνομαι τα bosses 50 φορες, που στήναμε δικτυο για να αποθηκεύουμε τα set items που δε χωρούσαν...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομιζω οτι σε αναγκαζουν να το αγορασεις.Οποιον τον ενδιαφερει μπορει να το παρει,πολυ καλη ενεργεια ειναι αφου κι εγω βρισκω τον εαυτο μ να μην μπορει να παιξει-συνηθως- παιχνιδια με outdated γραφικα ακομα κι αν τα εχω παιξει στην πρωτη τους μορφη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...