misailm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Έχω ένα SE εδώ και 2 μήνες περίπου αγορασμένο από το Phonegallery (καλό μαγαζί βάση σχολίων). Εδώ και κάνα μήνα παρατηρώ το εξής πρόβλημα. Παίρνω τηλέφωνο και δεν ακούω τίποτα ενώ ο άλλος με ακούει. Συνήθως μετά από 1-2 προσπάθειες είναι οκ αλλά εχθές χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση. Το σήμα που τσεκάρω είναι καλό εκείνη την στιγμή. Πριν ξεκινήσω να το ψάχνω στο service έχετε καμία ιδέα αν είναι θέμα τηλεφώνου ή εταιρείας κινητής?
Knight of Mercy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αντί να το πάς πίσω, ψάχνεσαι στο insomnia??????Οτι πρόβλημα και να παρουσίασε, έχει εγγύηση φαντάζομαι, πήγαινέ το πίσω άμεσα. 1
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τι iOS τρέχει; Χρησιμοποιείς ακουστικά; Έχεις δοκιμάσει Reset?
laserscout Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τι iOS τρέχει; Χρησιμοποιείς ακουστικά; Έχεις δοκιμάσει Reset? Πριν το reset, δοκίμασε εάν όταν σου παρουσιάζει το πρόβλημα, σε ανοιχτή ακρόαση. Εφόσον έχεις δεύτερη συσκευή, πήγαινε για service για πιο άμεσα.
misailm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αντί να το πάς πίσω, ψάχνεσαι στο insomnia?????? Οτι πρόβλημα και να παρουσίασε, έχει εγγύηση φαντάζομαι, πήγαινέ το πίσω άμεσα. Ψάχνομαι παντού. Εννοείτε ότι θα πάει στο service αν όντως έχει πρόβλημα. Τυχαίνει όμως να είμαι επαρχία και λόγο δουλείας δεν μου είναι εύκολο να μείνω πολλές ημέρες χωρίς τηλέφωνο. Έβαλα το θέμα αν έχει τύχη και σε κάποιον άλλον. Έχω σκοπό να μιλήσω και με κοσμοτε μήπως είναι θέμα δικτύου, αλλά αν βρεις κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα είναι καλύτερα να είσαι διαβασμένος.
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ψάχνομαι παντού. Εννοείτε ότι θα πάει στο service αν όντως έχει πρόβλημα. Τυχαίνει όμως να είμαι επαρχία και λόγο δουλείας δεν μου είναι εύκολο να μείνω πολλές ημέρες χωρίς τηλέφωνο. Έβαλα το θέμα αν έχει τύχη και σε κάποιον άλλον. Έχω σκοπό να μιλήσω και με κοσμοτε μήπως είναι θέμα δικτύου, αλλά αν βρεις κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα είναι καλύτερα να είσαι διαβασμένος. Μου έχει τύχει δύο φορές, μία σε 5s και μία σε SE, σε iOS 10 και τα δύο. Είχε να κάνει με την εναλλαγή από headphones mode on, σε off. Και στα δύο διορθώθηκε με Reset (Home και Power μαζί μέχρι να κλείσει και να ξαναβγεί το μηλαράκι). Ελπίζω να είναι και η δική σου ίδια περίπτωση. 2
misailm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μου έχει τύχει δύο φορές, μία σε 5s και μία σε SE, σε iOS 10 και τα δύο. Είχε να κάνει με την εναλλαγή από headphones mode on, σε off. Και στα δύο διορθώθηκε με Reset (Home και Power μαζί μέχρι να κλείσει και να ξαναβγεί το μηλαράκι). Ελπίζω να είναι και η δική σου ίδια περίπτωση. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα