giteart Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Kαλησπέρα, σε 20 μέρες φεύγω για Σιγκαπούρη για δουλεία και λέω να πάρω ένα λαπτοπ γιατί προβλέπεται και μετά απο εκεί να δουλέψω κάπου Ευρώπη και γενικά δε θα είμαι σταθερός κάπου. Ξέρω οτι η Σιγκαπούρη ειναι μπροστά τεχνολογικά, σημαίνει οτι έχει και καλές τιμές? Σαν απαιτήσεις, θα ήθελα να πάρω κάτι ποιοτικό, με 256gb SSD και επαρκή μνήμη. Παιχνίδια να παίζω δε με ενδιαφέρουν, αν και δεν αποκλείεται να βάλω και ένα GTA V. Φυσικά δε θα ήθελα να δώσω χρήματα για να τρέχει το παιχνίδι σε καλα settings. Απλά να παίζεται. Oθόνη 17αρα επίσης. Σαν χρήματα θα ήθελα να μείνω κάτω απο τα 800ε, αλλά αν κάτι αξίζει για παραπάνω το βλέπω. Δεν ξέρω αν πάρω laptop απο εκεί, θα με χαλάσει να έχει στο πληκτρολόγιο τίποτα κινέζικα/μαλεσσιανά γράμματα μαζί με τα αγγλικά. Τι αξίζει? Σκέψεις, προτάσεις?
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγω θα ελεγα να αποφυγεις τα 17αρια και πιθανως τα 15αρια. Κοιτα απο 14" και κατω απο την στιγμη που θα μετακινεισαι και απο την στιγμη που θα θελεις να μετακινεις το λαπτοπ μεσα στο σπιτι(απο το γραφειο στην κουζινα και μετα στο κρεβατι κλπ). Κοιτα καποιο με full hd ips οθονη για να βλεπεις σωστα χρωματα χωρις να χρειαζεται να κεντραρεις την οθονη. Ισως να αξιζει να δεις και για καποιο 2-in-1 που βολευει καλυτερα για χρηση στο καναπε ως tablet, για skype/ταινιες στο κρεβατι σε tent mode κλπ. Αρκετες προτασεις σε αυτην την κατηγορια εχει η lenovo με την yoga σειρα: Lenovo Flex 4 (i5-7200U/8GB/256GB/Radeon R5 M430/FHD/W10) Lenovo Yoga 700-14ISK (i5-6200U/8GB/256GB/FHD/W10) Lenovo Yoga 710-14IKB (i5-7200U/8GB/256GB/FHD/W10) Lenovo Yoga 500-15ISK (i5-6200U/8GB/256GB/GeForce 920/FHD/W10) Acer SP513-51 (i5-7200U/8GB/256GB/FHD/W10) Oλα ειναι περιπου στο price range που εθεσες, εχουν 256gb ssd, οθονη με ips panel full hd και μπορουν να γινουν tablet.
atheatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αν τα αγγλικά σου είναι καλά , παρτο από εκεί. Υπάρχουν αυτοκόλλητα για τα πλήκτρα. Δεν συμφέρει laptop από Ελλάδα.
giteart Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Kαλή φάση τα flex και yoga που παιζουν με την οθόνη. Τα αγγλικά μου ειναι πολυ καλα ναι. Οταν λέω θα μετακινούμαι εννοώ απο χώρα σε χώρα ανά μερικούς μήνες, όχι απο δωμάτιο σε δωμάτιο lol Σκεφτόμουν 17αρα οθονη για να είναι πιο άνετο. Όχι? Νομίζω πρεπει να πάω να κοιτάξω κάποια απο κοντά γιατί δεν εχω ιδέα πως βολεύει στην πράξη το μέγεθος της οθόνης. Αν τυχει και πέσει καμια προσφορά σε κανέναν υπόψιν σε τιμές απο 600~900 ας το γράψει εδω αν το θυμηθεί thanks για τις απαντήσεις σας
george_gpu Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 θα πρεπει να αλλαξεις και τη γλωσσα ομως .. εγω θα σου ελεγα για να μην μπλεξεις αν βρεις καλη προσφορα απο ελλαδα πάρτο να είσαι έτοιμος με τα προγράμματα σου .. ενταξει εχει διαφορα στις τιμες ( 30 % ) σε υπολογιστες αλλα και τι θα μοντέλα θα βρείς ( ακριβή σειρά )
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Kαλή φάση τα flex και yoga που παιζουν με την οθόνη. Τα αγγλικά μου ειναι πολυ καλα ναι. Οταν λέω θα μετακινούμαι εννοώ απο χώρα σε χώρα ανά μερικούς μήνες, όχι απο δωμάτιο σε δωμάτιο lol Σκεφτόμουν 17αρα οθονη για να είναι πιο άνετο. Όχι? Νομίζω πρεπει να πάω να κοιτάξω κάποια απο κοντά γιατί δεν εχω ιδέα πως βολεύει στην πράξη το μέγεθος της οθόνης. Αν τυχει και πέσει καμια προσφορά σε κανέναν υπόψιν σε τιμές απο 600~900 ας το γράψει εδω αν το θυμηθεί thanks για τις απαντήσεις σας Εχεις χρησιμοποιησει λαπτοπ σε δικο σου σπιτι-χωρο σαν το μοναδικο pc; Ειδικα οταν εισαι εξωτερικο που θελεις να επικοινωνεις πιο συχνα(με διαφορα ωρας μαλιστα) κλπ, θα ειναι πολυ βολικο να μεταφερεις το λαπτοπ απο το γραφειο στο κρεβατι για να κανεις skype/δεις μια ταινια ή στην κουζινα για να κανεις skype ενω μαγειρευεις ή να βλεπεις μια συνταγη ή απλα να πας στον καναπε και να αραξεις. Τα 17αρια λαπτοπ δεν ειναι για να τα μετακινεις μεσα στο σπιτι, κουραζεσαι και μονο στην ιδεα. Ενα 13-14αρι που το αρπαζεις με το ενα χερι και εχει αυτονομια 6+ ωρων ειναι απιστευτα πιο βολικο σε τετοιες καταστασεις. Το ιδιο ισχυει και οταν θα πηγαινεις για εναν καφε(που πιθανο μονος σου στην αρχη) και θα παιρνεις το λαπτοπ για να χαζεψεις/δουλεψεις στην καφετερια. Το 17αρι θα σε κουραζει.
giteart Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εχεις χρησιμοποιησει λαπτοπ σε δικο σου σπιτι-χωρο σαν το μοναδικο pc; Ειδικα οταν εισαι εξωτερικο που θελεις να επικοινωνεις πιο συχνα(με διαφορα ωρας μαλιστα) κλπ, θα ειναι πολυ βολικο να μεταφερεις το λαπτοπ απο το γραφειο στο κρεβατι για να κανεις skype/δεις μια ταινια ή στην κουζινα για να κανεις skype ενω μαγειρευεις ή να βλεπεις μια συνταγη ή απλα να πας στον καναπε και να αραξεις. Τα 17αρια λαπτοπ δεν ειναι για να τα μετακινεις μεσα στο σπιτι, κουραζεσαι και μονο στην ιδεα. Ενα 13-14αρι που το αρπαζεις με το ενα χερι και εχει αυτονομια 6+ ωρων ειναι απιστευτα πιο βολικο σε τετοιες καταστασεις. Το ιδιο ισχυει και οταν θα πηγαινεις για εναν καφε(που πιθανο μονος σου στην αρχη) και θα παιρνεις το λαπτοπ για να χαζεψεις/δουλεψεις στην καφετερια. Το 17αρι θα σε κουραζει. Ναι ακουγεται πολυ λογικο αυτο που λες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Επειδη ρωτας για το πληκτρολογιο. Η Apple σου δινει τη δυνατοτητα εφοσον το παραγγειλεις να σου δωσει διαφορετικο πληκτρολογιο απο το default. Για παραδειγμα στη Γερμανια σου δινει τη δυνατοτητα να το παραγγειλεις με Βρετανικο ή Αμερικανικο πληκτρολογιο. Πιθανον να κανουν το ιδιο κι αλλοι κατασκευαστες οποτε τσεκαρε το. Επισης στη Σιγκαπουρη το εχεις ψαξει οτι τα πληκτρολογια εχουν και χαρακτηρες για Μαλαισιανα ή Κινεζικα;
giteart Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλη φαση για την επιλογη πληκτρολογιων. Δεν το εχω ψαξει καθολου τι παιζει εκει για το αν εχουν χαρακτηρες κινεζικους πανω. Θα κανω μια ερευνα αγορας κ τι παιζει μεσω ιντερνετ. Το καλυτερο θα ηταν να βρω το αντιστοιχο σκρουτζομαγαζο της Σιγκαπουρης. Θενκς για τις κατευθυνσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα