Προς το περιεχόμενο

win xp.download

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν μιλαμε για 10ετια όπως λες,πάμε στο 2006-2007 και το πιθανότερο ειναι να έχεις κάποιον c2d η στην χειρότερη pentium.

Αν το σύστημα έχει και 2 γιγα ραμ,δεν βλέπω τον λόγο να μην δέχεται ανετα τα 7αρια.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχαχα

γυναίκα σε social media και windows xp

ωραία, το επομενο τηλεφώνημα θα ειναι τύπου "μου κλέψανε τους κωδικους" ή "μαλλον κολλησα ιο" κλπ

Αν θες να βρεις εσυ την ησυχία σου, βάλε της μια διανομή linux με ελαφρύ γραφικό περιβάλλον και δείξε της απο που μπαινει στο internet. 

χαχαχαχα linux και γυναίκες θα γελάει ο κάθε πικραμένος.......

κάθε μέρα στο τηλ. θα είμαι 

Δημοσ.

χαχαχαχα linux και γυναίκες θα γελάει ο κάθε πικραμένος.......

κάθε μέρα στο τηλ. θα είμαι 

Καθολου. Στηνεις μια ελαφρια διανομη, πχ Lubuntu, περνας και εναν περιηγητη και εισαι μια χαρα.

Πες μας ομως κιολας τι συστημα εχεις, ισως σηκωνει και τα 7 οπως ειπε ο χρηστος

Δημοσ.

εαν μιλαμε για 10ετια όπως λες,πάμε στο 2006-2007 και το πιθανότερο ειναι να έχεις κάποιον c2d η στην χειρότερη pentium.

Αν το σύστημα έχει και 2 γιγα ραμ,δεν βλέπω τον λόγο να μην δέχεται ανετα τα 7αρια.

Καθολου. Στηνεις μια ελαφρια διανομη, πχ Lubuntu, περνας και εναν περιηγητη και εισαι μια χαρα.

Πες μας ομως κιολας τι συστημα εχεις, ισως σηκωνει και τα 7 οπως ειπε ο χρηστος

το συμπέρασμα δικό σας.....

20170403_225801.jpg

Δημοσ.

Εφυγες για linux. Και 2gb ram να ειχες, με τετοιον επεξεργαστη παλι Linux θα εβαζα. Δοκιμασε lubuntu οπως ανεφερα. 16.04lts εκδοση

Δημοσ.

Εφυγες για linux. Και 2gb ram να ειχες, με τετοιον επεξεργαστη παλι Linux θα εβαζα. Δοκιμασε lubuntu οπως ανεφερα. 16.04lts εκδοση

δεν νομίζω ότι θα της γεμίσω το κεφάλι.....

και μόνο στο lubutu που θ ακούσει θα με κοιτάει κάπως 

εδώ τα open ofice της έβαλα και με ρώταγε τι είναι αυτά και γιατί δεν της έβαλα τα m office.....

Δημοσ.

Ε δεν γινεται να τα θελει ολα δικα της :P στην συγκεκριμενη περιπτωση, μιας και ειναι καπως παλιο το μηχανημα, πρεπει να αλλαξει συνηθειες πες της :P

Δημοσ.

Ε δεν γινεται να τα θελει ολα δικα της :P στην συγκεκριμενη περιπτωση, μιας και ειναι καπως παλιο το μηχανημα, πρεπει να αλλαξει συνηθειες πες της :P

θα την αφήσω καμία εβδομάδα να τα δουλέψει και βλέπουμε αν γκρινιάξει θα την ψήσω για lubutu....

να παίξω κι εγώ λίγο .... έχω καιρό να φύγω από win... να δω πως εξελίχθηκαν λολ

Δημοσ.

Το κλειδί δεν το δέχεται γιατί προφανώς αυτό το κλειδί είναι για win XP είτε χωρίς SP είτε για SP1 είτε για SP2. Εαν δεν το γνωρίζεις θα πρέπει να κάνεις δοκιμές. Τηην μια κάνεις εγκατάσταση των win XP χωρίς SP και να δεις αν δέχεται το κλειδί. Στη συνέχεια θα κάνεις το ίδιο με SP1 και με SP2. Αφού φυσικά βρεις τα αντίστοιχα windows. Δεν έχει να κάνει δηλ. αν είναι για ΟΕΜ ή όχι. Έχει να κάνει με το SP.

Ποια μητρική έχεις? 

Δημοσ.

Το κλειδί δεν το δέχεται γιατί προφανώς αυτό το κλειδί είναι για win XP είτε χωρίς SP είτε για SP1 είτε για SP2. Εαν δεν το γνωρίζεις θα πρέπει να κάνεις δοκιμές. Τηην μια κάνεις εγκατάσταση των win XP χωρίς SP και να δεις αν δέχεται το κλειδί. Στη συνέχεια θα κάνεις το ίδιο με SP1 και με SP2. Αφού φυσικά βρεις τα αντίστοιχα windows. Δεν έχει να κάνει δηλ. αν είναι για ΟΕΜ ή όχι. Έχει να κάνει με το SP.

Ποια μητρική έχεις? 

τα win τα έκανα εγκατάσταση και δουλευει πλέον το pc το πρόβλημα με το κλειδι το ειπαμε... είναι oem η προεγκατεστημενη εκδοσή

το pc είναι σύνθεση hp miditower

Δημοσ.

Αφού δεν θες να καταλάβεις.

τι να καταλάβω?

η κάθε εταιρία κάνει μια σύμβαση με την m/s και αγοράζει ένα πακέτο  κλειδιά  τα οποία δεν μπορούν να λειτουργησουν στης ελεύθερης αγοράς λειτουργικά για ευνόητους λόγους 

Δημοσ.

Ε καλά αφού το λες εσύ έτσι θα είναι.

δεν είναι επειδή το λέω εγώ άπλα λέω έστω ότι έχω το cd με την oem έκδοση που συνοδεύουν το pc και του περνάω πρώτα τα s/p και μετά το κλειδί δεν θα το δεχτεί το κλειδί?

το s/p είναι αναβάθμιση του είδη υπάρχον λειτουργικού και είναι γραμμένο στην εγκατάσταση κι όχι στα s/p 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...