yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Όπως είπε κι ο βαπιρ, υπάρχει μεγάλη άγνοια ή/και παραπληροφόρηση. Για να το συνοψίσουμε, η πρωτείνη σε μορφή σκόνης είναι τρόφιμο. Όπως σε κάθε τρόφιμο, αν τηρούνται οι προδιαγραφές και καταναλώνεται με μέτρο, είναι απολύτως ασφαλής. Το αν είναι απαραίτητη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν είναι, απλώς καλύπτει τα κενά κακής/ατελούς διατροφής ή δίνει ψυχολογικό boost. Όλα τα άλλα που λέτε μερικοί είναι dust in the wind. 1
jason97 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Οτι νανε καποιοι ..απο προτεινες πηγαμε στα αναβολικα. για πες μου εσύ ποια λέγονται αναβολικά?
xgol Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Όπως είπε κι ο βαπιρ, υπάρχει μεγάλη άγνοια ή/και παραπληροφόρηση. Για να το συνοψίσουμε, η πρωτείνη σε μορφή σκόνης είναι τρόφιμο. Όπως σε κάθε τρόφιμο, αν τηρούνται οι προδιαγραφές και καταναλώνεται με μέτρο, είναι απολύτως ασφαλής. Το αν είναι απαραίτητη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν είναι, απλώς καλύπτει τα κενά κακής/ατελούς διατροφής ή δίνει ψυχολογικό boost. Όλα τα άλλα που λέτε μερικοί είναι dust in the wind. Βασει της κλινικης πραξης, δεν ισχυουν τα οσα γράφεις.
Expertr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αρα οι πρωτεινες που εχουν στα φαρμακεια ειναι για να κανουν κακο στο οργανισμο συμφωνα με τον κυριο προεδρο;;
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Για εξήγησε μας γιατί δεν ισχύουν βάση της κλινικής πράξης καθώς αυτά που έγραψα είναι αυτά που λένε στο πανεπιστήμιο αλλά φυσικά μπορεί να μην ξέρουν και τόσα πολλά.
xgol Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Στην κλινικη πραξη φαινεται πως υπαρχει συσχέτιση μεταξυ των σκευασματων που κυκλοφορούν και τον επηρεασμο της ηπατικης λειτουργίας - εμφάνιση παθολογιας του ήπατος. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιεις εχουν εγκριση απο τον ΕΟΦ ή απλη κοινοποιηση?
margaritagr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δε δινει έγκριση ο Ε.Ο.Φ βρε σε συμπληρώματα μονο γνωστοποίηση γινεται. 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Στην κλινικη πραξη φαινεται πως υπαρχει συσχέτιση μεταξυ των σκευασματων που κυκλοφορούν και τον επηρεασμο της ηπατικης λειτουργίας - εμφάνιση παθολογιας του ήπατος. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιεις εχουν εγκριση απο τον ΕΟΦ ή απλη κοινοποιηση? Όπως είπα στο μήνυμα που διάβασες βιαστικά, αν τηρούνται οι προδιαγραφές και υπάρχει συνετη χρήση δεν υπάρχει κίνδυνος. Δείξε μου μια έρευνα που να δείχνει συσχέτιση σε άτομα με υγιή ηπατική λειτουργία.
xgol Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 http://83.212.32.147/internalmedicine/index.php/en/ κανε εδω μια ερώτηση. Ή αλλιως δειξε μου ερευνες που υπερισχυουν της εμπειριας του συγκεκριμενου καθηγητη, και της κλινικης για σκευασματα που δεν εχουν ουτε καν την εγκριση (!) του ΕΟΦ.
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 http://83.212.32.147/internalmedicine/index.php/en/ κανε εδω μια ερώτηση. Ή αλλιως δειξε μου ερευνες που υπερισχυουν της εμπειριας του συγκεκριμενου καθηγητη, και της κλινικης για σκευασματα που δεν εχουν ουτε καν την εγκριση (!) του ΕΟΦ. Τα μπερδεψες. Εσύ ισχυριζεσε ότι η πρωτεινη σε σκόνη προκαλεί ζημιά εσύ έχεις την ευθύνη της απόδειξης. Να σε βοηθήσω όμως να μην ψάχνεις άδικα, επειδή έχουν γίνει σχετικές έρευνες,σε υγιή άτομα που ακολουθούν τη συνιστώμενη δόση δεν προκαλεί κανένα θέμα.
xgol Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Φιλε μου εχεις επιγνωση του τι λες? Εγω σου αναφερω συγκεκριμενη αποψη συγκεκριμενης κλινικης και συγκεκριμενου ατομου. Σου λεω επισης πως τα σκευασματα δεν ειναι εγκεκριμενα απο τον ΕΟΦ. Και συ παραθετεις τι για να με αντικρουσεις? Την αποψη σου και την αποψη του χ-ψ μποντιμπιλντερα της γειτονιας? Σε καθε περιπτωση δικό σου ειναι το συκώτι, δικά σου τα νεφρά, εγώ να σας προειδοποιησω ηθελα για το καλο σας οχι να καθομαι να χανω χρόνο γραφοντας ποστ για πρωτεινες. Καλο ειναι να μην παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας ωστόσο, ειδικα αν δεν εχετε ιδεα περι του θεματος. Τελος απο μενα. 1
4saken Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 http://www.livestrong.com/article/479308-whey-protein-prostate-cancer/
yannis27gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 @xgol: Ποια άποψη ρε φίλε; Τη σελίδα της κλινικης παρέθεσες. Δείξε μου κάποιο paper του διευθυντή της κλινικής (υποθέτω ότι σε αυτόν αναφέρεσε) που να ισχυρίζεται ότι η πρωτείνη σε σκόνη κάνει κακό. Ένα, βρες ένα. Μια επίσημη δήλωση, κάτι. Εσύ από κάπου τσίμπησες αυτή την άποψη και τη περιφέρεις χωρίς καμία υποστήριξη. Εγώ σου λέω για επιστημονικές απόψεις. Π.χ. τελευταία παρακολούθησα μαθήματα διατροφής από το πανεπιστήμιο του Wageningen και ο ίδιος ο καθηγητής Sander Kersten ανέφερε τη χρησιμότητα του σκευάσματος ως συμπλήρωμα αν αυτό απαιτεί το εκάστοτε διατροφικό πλάνο (εγω ακολουθώ αλλο πλάνο και καλύπτω τις ανάγκες σε πρωτείνη χωρίς σκόνη αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα). Μάλιστα ο ίδιος παίρνει 2 scoop πριν κοιμηθεί γιατί είναι χορτοφάγος κι η πρωτείνη σε σκονη είναι μια απλή λύση για να πάρεις πρωτείνη χωρίς να φας κρεας. Καλημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα