Zerg13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα! Για πάσχα δεν θέλω να μαγειρέψω Αρνί. Το θέλω έτοιμο. Αθήνα. Μπορείτε να μου προτείνετε ψησταριές ή catering ή καπου να πάω να το πάρω που κάνουν αυτή την δουλειά; Στις 16.4.2017 τρώμε αρνί σωστά; Σε καθε νήμα μπαίνετε καποιοι και λετε μαγειρεψε μονος σου, λοιπον μην χανετε τα λόγια σας πάλι, δεν παίζει. 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Στον φούρνο της γειτονιάς σου. Οχι δεν θέλω να ετοιμάσω τίποτα ευχαριστώ. να πληρωσω μόνο και να το πάρω.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Στο σουβλατζίδικο-ψησταριά της γειτονιάς σου. 4
Speculoos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ότι τα σουβλατζίδικα/ψησταριές είναι ανοιχτά την Κυριακή του Πάσχα;
idomeneas7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εμείς έχουμε μερικά που βγάζουν πολύ χρήμα εκείνες τις μέρες, υποθέτω υπάρχουν και αλλού.
Gtr34 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Οχι δεν θέλω να ετοιμάσω τίποτα ευχαριστώ. να πληρωσω μόνο και να το πάρω. Σου το ψήνω εγώ αλλά θα κρατήσω το μισό. 4
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ωραία ιδέα πάντως. Και εγώ αν δεν το έψηνε κάποιος άλλος δεν θα έμπαινα με τίποτα στην διαδικασία να το ψήσω εγώ Κοίτα επειδή όπως ειπώθηκε το βρίσκω απίθανο να βρεις μαγαζί ανοιχτό την Κυριακή του πάσχα μπορείς να πάρεις ένα από την προηγούμενη μέρα και να το ζεστάνεις; Αλλιώς με αρκετό ψάξιμο όλο και κάποιο μαγαζί θα βρεις.
paylidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δώσε το σε κανένα μερακλή γείτονα και δώστου και ένα χαρτζιλίκι να στο ψήσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αν και λιγο δυσκολο ολο και καποια ψηστραια θα ειναι ανοιχτη την Κυριακη του Πασχα .
duende Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 παρε τηλεφωνο τα σουβλατζιδικα/ψησταριες/μαγειρεια της περιοχης σου και ρωτα αν θα ειναι ανοιχτα
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 και το σημαντικότερο (αν και λογικό) Μην τους πάρεις στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή και τους πεις ότι θες ένα αρνί, γιατί είναι λογικό ότι θα φας πόρτα. Θα κάνεις κράτηση το λιγότερο 1 εβδομάδα πριν (μην σου πω και περισσότερο).
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Κανονικά πρέπει να μαζευτούμε εκείνη την μέρα καμία 50αρια insomniak να ψήσουμε και να κάνουμε σαματα! Όποιος έχει μεγαλη αυλή να προσφερθεί. Φέρνω μπύρες 2
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα! Για πάσχα δεν θέλω να μαγειρέψω Αρνί. Το θέλω έτοιμο. Αθήνα. Μπορείτε να μου προτείνετε ψησταριές ή catering ή καπου να πάω να το πάρω που κάνουν αυτή την δουλειά; Στις 16.4.2017 τρώμε αρνί σωστά; Σε καθε νήμα μπαίνετε καποιοι και λετε μαγειρεψε μονος σου, λοιπον μην χανετε τα λόγια σας πάλι, δεν παίζει. Δεν ξέρω που μένεις αλλά στο Περιστέρι υπάρχει η ψησταριά η Τρίπολη είναι ανοικτά Κυριακή του Πάσχα εμείς εκεί πάμε και περνούμε αρνί κοκορέτσι και τα σχετικά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα