Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρωτα σε 2-3 κρεοπωλεια αυτοι δεινουν κρεατα σε ψησταριες κτλ.και θα σου βρουν ακρη..

απλα θα λες θελω καποιον να αναλαβει το ψησιμο χ κιλων αρνι δικο σας και θα περασω να το παρω...

Δημοσ.

Το μαγαζι που λες, αυτη την τιμη εχει. Βασικα ειναι πολλα, αλλα στην ουσια δεν ειναι. Ειναι κυριακη του πασχα και αντι να αραζει στο σπιτι του καποιος διαλεγει να ψησει αρνι. Ε πρεπει να πληρωθει κατι παραπανω απο τα 12 ευρω το κιλο που εχει στον χασαπη.

Επισης οι τμες ειναι για τουριστες, δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, ολοι ερχονται απο το εξωτερικο για το Ελληνικο πασχα. Η αθηνα θα ειναι γεματη απο αυτους.

Ειτε κατσεις, ειτε πακετο νομιζω δεν εχει μεγαλη διαφορα. 

Πριν 1 χρόνο αλλά και παλαιότερα είχα πάρει από αυτούς 2 μερίδες αρνί και 2 μερίδες κοντοσούβλι, είχανε σε όλες μέσα στο πακετάκι και πατάτες. Είχα πληρώσει κάτω από 30 ευρώ για όλα. Τα έτρωγα δύο ημέρες και είχα σκάσει.

Μάλλον δεν έχεις δει ποτέ τιμοκατάλογο ψησταριάς... Από όσο έχω δει οι ψησταριές όλο το χρόνο χρεώνουν 23-28€/κιλό το αρνί σούβλας, οπότε κάθε άλλο παρά εξωφρενικό είναι το 30άρι για την ημέρα του Πάσχα.

Δεν έχω ασχοληθεί. Γνωρίζω μόνο για παϊδάκια γάλακτος οτι έχουν τέτοιες τιμές. Όπως έγραψα και πριν με 2 μερίδες αρνί + κοντοσούβλι πλήρωσα κάτω από 30. Τώρα μάλλον ενδέχεται να μου έβαλαν λιγότερο από 1 κιλό κρέας, πάντως είχα σκάσει από το φαϊ.

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί. Γνωρίζω μόνο για παϊδάκια γάλακτος οτι έχουν τέτοιες τιμές. Όπως έγραψα και πριν με 2 μερίδες αρνί + κοντοσούβλι πλήρωσα κάτω από 30. Τώρα μάλλον ενδέχεται να μου έβαλαν λιγότερο από 1 κιλό κρέας, πάντως είχα σκάσει από το φαϊ.

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ, πως βιάστηκες να χαρακτηρίσεις τα 30 ως εξωφρενική τιμή παρόλο που δεν έχεις ιδέα.

Όσο για τα παϊδάκια ίδια τιμή έχουν με το αρνί σούβλας, και το κοντοσούβλι είναι αρκετά φτηνότερο. Η μερίδα στις ψησταριές είναι στην καλύτερη 240 γραμμάρια, οπότε μάλλον πάνω από 30€/κιλό πλήρωσες...

Δημοσ.

Δηλαδη οταν πουλιεται αψητο 6-7 ευρω το κιλο , τι ειναι το 30 αρι ? Προσιτη τιμη ?

ρε παιδιά μη το βλέπετε έτσι ξερά.

σαν αυτούς που λένε γιατί τόσο; στο ebay το δίνουν στα μισά λεφτά.

η τιμή μπορεί να μην είναι προσιτή αλλά δε θα στο δώσει τζάμπα ο άλλος. υπολογίστε όλες τις παραμέτρους

κι εγώ αν είχα κατάστημα και δούλευα την ημέρα του Πάσχα που όλοι είναι στα σπίτια τους (που αποκλίεται να δούλευα), ε θα έπιανα κώλους. 40 θα το έβαζα.

• Like 2
Δημοσ.

Ας το παρουν μερικοι και 50 ευρω το κιλο  , μπορει να  ειναι και θεμα πρεστιζ ...Και μετα να πληρωσουν μια κουταλια καφε  , μια ζαχαρη και λιγο νερο 10 ευρω  .Να κινειται και η οικονομια   :-D

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ, πως βιάστηκες να χαρακτηρίσεις τα 30 ως εξωφρενική τιμή παρόλο που δεν έχεις ιδέα.

Όσο για τα παϊδάκια ίδια τιμή έχουν με το αρνί σούβλας, και το κοντοσούβλι είναι αρκετά φτηνότερο. Η μερίδα στις ψησταριές είναι στην καλύτερη 240 γραμμάρια, οπότε μάλλον πάνω από 30€/κιλό πλήρωσες...

Τέλος πάντων, τώρα πήρα και κοίταξα τον κατάλογο του μαγαζιού. Το αρνί γάλακτος το έχουν 25ευρώ/κιλό, και η μερίδα είναι 8.5, το κοντοσούβλι 5.5. Το 1 κιλό αρνί αντιστοιχεί στο περίπου στην κατανάλωση που θα κάνουν 3 άτομα.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος πάντων, τώρα πήρα και κοίταξα τον κατάλογο του μαγαζιού. Το αρνί γάλακτος το έχουν 25ευρώ/κιλό, και η μερίδα είναι 8.5, το κοντοσούβλι 5.5. Το 1 κιλό αρνί αντιστοιχεί στο περίπου στην κατανάλωση που θα κάνουν 3 άτομα.

Όταν παίρνεις μερίδες πάντα σου έρχεται ακριβότερα σε σχέση με το να παραγγέλνεις 1 κιλό ή περισσότερο, όπως και σε οτιδήποτε άλλο. Μην κολλάμε σε λεπτομέρειες όμως, η ουσία είναι ότι εφόσον όλο το χρόνο πουλάει το αρνί 25€/κιλό, ε δεν λες και εξωφρενική τιμή τα 30€ ανήμερα το Πάσχα. Αυτό ήταν το point μου εξ΄ αρχής.

• Like 1
Δημοσ.

Ας το παρουν μερικοι και 50 ευρω το κιλο , μπορει να ειναι και θεμα πρεστιζ ...Και μετα να πληρωσουν μια κουταλια καφε , μια ζαχαρη και λιγο νερο 10 ευρω .Να κινειται και η οικονομια :-D

Δεν ειναι μονο τα χρηματα, και με 20 ευρω το κιλο να δωσεις,πχ εσυ, αν δεν τρωγεται θα στο φερουν κολαρο :)

Δημοσ.

Επειδή πιθανό να ενδιαφέρει τον TS ή και άλλους. Πρόκειται για ταβερνο/μαγειρειο στο Γουδί 3-4 στενα απο την πλατεία του Αγ. Θωμά.

Ας περάσετε να το δείτε όμως πριν - δεν το εχω δοκιμάσει / γνωρίζω.

post-406464-0-87832000-1491922566_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...