fylatos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Και πριν ότι ήθελαν έκαναν. Αν δεν υπάρχει αντίδραση αυτά γίνεται 2
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Και πριν ότι ήθελαν έκαναν. Αν δεν υπάρχει αντίδραση αυτά γίνεται Άκυρο Επεξ/σία 8 Απριλίου 2017 από vairass
Phoenix7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Επειδή λογικα θα διαβάζουν και τέτοιου τύπου εργοδότες το θέμα αυτό να σκεφτούν αν ήταν τα παιδια τους στην ίδια θέση τι θα εκαναν. 2
fylatos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Επειδή λογικα θα διαβάζουν και τέτοιου τύπου εργοδότες το θέμα αυτό να σκεφτούν αν ήταν τα παιδια τους στην ίδια θέση τι θα εκαναν. Τα έχουν βολεψει τα παιδιά τους αδερφέ 2
*nenya* Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 επισης κατι που δεν αναφερθηκε, τα δωρα διδονται μεχρι ορισμενες ημερομηνιες. αν υπηρχε κρατος, μονο τα προστιμα απο εκπροθεσμες ή ανυπαρκτες καταβολες θα ηταν αρκετα. Ακριβως. Δωρο Πασχα μεχρι Μ.Τεταρτη! 2
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τα έχουν βολεψει τα παιδιά τους αδερφέ Ακριβώς..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 πριν κλειδώσει pleaseeee-->ευχαριστώ!! Καλημέρα, Από όλα τα παραπάνω που διάβασα επειδή εμφανίστηκαν και γονείς αλλά και εργοδότες με πραγματικά ωραίες τουλάχιστο γραπτές θέσεις, 2 εκδοχές έχω συναντήσει μέχρι στιγμής , τη πρώτη εκδοχή σε τεράστιο βαθμό δυστυχώς!! για τους γονείς που τα παιδιά τους που βγήκαν στην αγορά εργασίας με αυτών των καιρών τα οικονομικά δεδομένα αλλά και με κάθε επιφύλαξη για τους εργοδότες που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια καλή διαχείριση έστω και με τις τωρινές δυσκολίες που συναντούν. Εκδοχή 1à>έχω ακούσει περιπτώσεις (από έγκυρες πηγές ) που ναι μεν τους τα βάζουν για να φαίνονται νόμιμοι αλλά τους υποχρεώνουν να τα δώσουν πίσω , αλλιώς πέφτει απόλυση ή τους κάνουν τη ζωή δύσκολη να παραιτηθούν βέβαια βρίσκουν κ τα κάνουν, άνθρωποι με 10 θηλιές στο λαιμό που δεν τους παίρνει να χάσουν τη δουλειά τους. Έχει και άλλες εκδοχές αυτή η <<πολιτισμένη>> στάση του εργοδότη να είσαι/σετ ΣιΓουΡοι γι ‘αυτό, είναι η καλή εκδοχή που έγραψες Vapir. Εκδοχή 2àτο αδιανόητο και όμως συμβαίνει και αυτό έμμεσα με εκβιασμό είτε στο χώρο εργασίας είτε στον ιδιωτικό με ‘μπαμπούλα’ και οι αποδοχές πίσω πάλι και μαγείρεμα. Εύλογο ερώτημα που να το αποδώσεις όλο αυτό..?? <--το παπαπανω που εγραψαν à> εύκολες απαντήσεις πολιτικά , οικονομικά κτλ. Επόμενη ερώτηση στη διανοητική σου επεξεργασία μήπως εάν αλλάξω ομάδα/κόμμα/πελατολόγιο όλα αυτά πάψουν να συμβαίνουν…??? Φοβερή υγιή επεξεργασία !!!Υποθέτεις!!! και καλά κάνεις χααααχαχααχαχαχ… δε σου κρύβω! Επόμενη επεξεργασία στο βάθος χρόνου που διανύεται μα καλά ένας ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Εργοδότες ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ??? Φοβερή σκέψη αλλά έχει λίγο και επαναστατικό άρωμα βέβαιος?? Βεβαίως!! δε θα διαφωνήσω ούτε και σε αυτό! Συμπέρασμα--> Στο ταμείο λοιπόν…. δόθηκε η ευκαιρία να μπορούν γίνουν διάφορες φοροτεχνικές συνταγές στους εμπλεκομένους… σε σχέση με το ‘μπαμπούλα’ κράτος. Κατέληξε να έχει αξία να γράψει κάποιος σε τεχνολογικό forum αυτό «Ρε παιδιά εγώ ως εργοδότης από τη μία νιώθω πολύ μαλάκας που τον μισθό που λες Liverpool τον δίνω σε πρακτική ενώ άλλοι κάνουν κομπίνες (πιθανώς ανταγωνιστές), από την άλλη νιώθω άσχημα γιατί ορισμένοι υπάλληλοι μου νιώθω ότι υπο_αμείβονται. Γιατί ανέχεστε αυτά τα πράγματα; Επίσης τι θράσος έχει αυτός που τα ζητά;» Έχει αξία για αυτόν που το επαναλαμβάνει γι’ αυτό και το επαναλαμβάνει, εν προκειμένου για μένα!
babble tribe Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 πριν κλειδώσει pleaseeee-->ευχαριστώ!! Καλημέρα, Από όλα τα παραπάνω που διάβασα επειδή εμφανίστηκαν και γονείς αλλά και εργοδότες με πραγματικά ωραίες τουλάχιστο γραπτές θέσεις 2 εκδοχές έχω συναντήσει μέχρι στιγμής , τη πρώτη εκδοχή σε τεράστιο βαθμό δυστυχώς!! για τους γονείς που τα παιδιά τους που βγήκαν στην αγορά εργασίας με αυτών των καιρών τα οικονομικά δεδομένα αλλά και με κάθε επιφύλαξη για τους εργοδότες που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια καλή διαχείριση έστω και με τις τωρινές δυσκολίες που συναντούν. 1à>έχω ακούσει περιπτώσεις (από έγκυρες πηγές ) που ναι μεν τους τα βάζουν για να φαίνονται νόμιμοι αλλά τους υποχρεώνουν να τα δώσουν πίσω , αλλιώς πέφτει απόλυση ή τους κάνουν τη ζωή δύσκολη να παραιτηθούν βέβαια βρίσκουν κ τα κάνουν, άνθρωποι με 10 θηλιές στο λαιμό που δεν τους παίρνει να χάσουν τη δουλειά τους. Έχει και άλλες εκδοχές αυτή η <<πολιτισμένη>> στάση του εργοδότη να είσαι/σετ ΣιΓουΡοι γι ‘αυτό, είναι η καλή εκδοχή που έγραψες Vapir. 2àτο αδιανόητο και όμως συμβαίνει και αυτό έμμεσα με εκβιασμό είτε στο χώρο εργασίας είτε στον ιδιωτικό με ‘μπαμπούλα’ και οι αποδοχές πίσω πάλι και μαγείρεμα. Εύλογο ερώτημα που να το αποδώσεις όλο αυτό..?? à> εύκολες απαντήσεις πολιτικά , οικονομικά κτλ. Επόμενη ερώτηση στη διανοητική σου επεξεργασία μήπως εάν αλλάξω ομάδα/κόμμα/πελατολόγιο όλα αυτά πάψουν να συμβαίνουν…??? Φοβερή υγιή επεξεργασία !!!Υποθέτεις!!! και καλά κάνεις χααααχαχααχαχαχ… δε σου κρύβω! Επόμενη επεξεργασία στο βάθος χρόνου που διανύεται μα καλά ένας ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Εργοδότες ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ??? Φοβερή σκέψη αλλά έχει λίγο και επαναστατικό άρωμα βέβαιος?? Βεβαίως!! δε θα διαφωνήσω ούτε και σε αυτό! Στο ταμείο λοιπόν…. δόθηκε η ευκαιρία να μπορούν γίνουν διάφορες φοροτεχνικές συνταγές στους εμπλεκομένους… σε σχέση με το ‘μπαμπούλα’ κράτος. Κατέληξε να έχει αξία να γράψει κάποιος σε τεχνολογικό forum αυτό «Ρε παιδιά εγώ ως εργοδότης από τη μία νιώθω πολύ μαλάκας που τον μισθό που λες Liverpool τον δίνω σε πρακτική ενώ άλλοι κάνουν κομπίνες (πιθανώς ανταγωνιστές), από την άλλη νιώθω άσχημα γιατί ορισμένοι υπάλληλοι μου νιώθω ότι υπο_αμείβονται. Γιατί ανέχεστε αυτά τα πράγματα; Επίσης τι θράσος έχει αυτός που τα ζητά;» Έχει αξία για αυτόν που το επαναλαμβάνει γι’ αυτό και το επαναλαμβάνει, εν προκειμένου για μένα! χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να ειμαι ο μπαμπινοτης άλλωστε τα ελληνικα μου ειναι μέτρια αλλα ρε αδερφε δεν καταλαβα τιποτα απο οτι γραφεις προσπαθησε να κανεις ενα summary 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Παρε μια βαθια ανασα και διαβασετο θα βρεις ορθογραφικα λαθη αλλα θα σου αρεσει δεν παιζει παρεξηγηση τετοιες αγιες μερες δεν ειναι και της μοδας
babble tribe Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Κάτσε καλά γαβ. Παρε μια βαθια ανασα και διαβασετο θα βρεις ορθογραφικα λαθη αλλα θα σου αρεσει δεν παιζει παρεξηγηση τετοιες αγιες μερες δεν ειναι και της μοδας δεν αντιλεγώ οτι λες κατι ενδιαφέρων απλα πραγματικά δεν κατάλαβα και επειδη εκανες κοπο να το γραψεις γραψτω λιγο καλυτερα απλα. Προσωπικες κοντρες δεν εχω στην ζωη ποσο μαλλον οταν γραφω σε ενα forum. 2
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 γαβ. δεν αντιλεγώ οτι λες κατι ενδιαφέρων απλα πραγματικά δεν κατάλαβα και επειδη εκανες κοπο να το γραψεις γραψτω λιγο καλυτερα απλα. Προσωπικες κοντρες δεν εχω στην ζωη ποσο μαλλον οταν γραφω σε ενα forum. Τότε σταματα, εγώ τα έσβησα. 1
babble tribe Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τότε σταματα, εγώ τα έσβησα. σε τιμά και καλα εκανες. Οσον αφορα το topic σε μεγαλη πλειοψηφία σε ηλικιες απο 23-32 υπαρχουν τα ιδια πανω κατω προβληματα! οποτε το προβλημα δεν ειναι σε μια ή δυο εταιριες οπως γινοταν παλαιοτερα και βαρουσαν πιστολη ειναι γενικο. Εγω παντως στην βουλη οπου και ειναι η "μητερα" της δημοκρατιας δυστυχως δεν βλεπω να τους απασχολουν κουβεντες που κανουμε εδω περα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εμενα ο ενας απο τους δυο εργοδοτες μου ειχε την εξης απορια. Εχει υπαλληλους που εχουν ηλικια πανω απο 44χρονων. Καθε πρωι τους απραζει απο τα μουτρα, απο το απογευμα ξεκινα η γκρινια και αρχιζει παλι το πρωι πριν φυγουν για δουλεια. Ξεκινωντας δεν ειναι αυτος τζιρος θελω και αλλα λεφτα, αρχίζοντας το πρωι γυριστε με τζιρο. Ε σε ολο αυτο καπου ειμαι και γω που πηγαινω ευχαριστος, χαμογελαστος, κανω την δουλεια μου, απανταω ριχνοντας ενα χαμογελο ή καποιο αστείο. Εννοειτε οτι οταν δουλευω το κανω με σοβαροτητα και οπως πρεπει, χωρις επιπολαιότητα. Με ρωταει ο ένας υπαλληλος, καλα πως γινεται πάντα να σαι τοσο χαλαρος, να χαμογελας. Δεν του απαντησα. Πριχτες μπροστα σε ολο το προσωπικο, παρον τα δυο αφεντικα με ρωταει ο αντρας, πρεπει να πινεις βαλεριανα ε; λεω τι ειναι αυτο; γιατι το λες; πολυ ορεξη δειχνει, πολυ ευδιάθετος εισαι, χαμογελας καθε μερα. Λεω ετσι ειμαι. Τι να τον πω οτι πλεον βαρεθηκα να σκαω για το οτιδηποτε; Απλα του εδωσα ενα παραδειγμα γιατι πλεον παω με το ποδηλατο στην δουλεια. Πριν ξεκινησω ανοιγω τα πατζουρια να δω τι καιρο εχει εξω. Οταν τον βλεπω με συννεφα παιρνω το ποδηλατο και ερχομαι ελπίζοντας οτι θα βγαλει ηλιο και οχι οτι θα βρεξει. Δεν ξερω απο αυτα που του είπα τι καταλαβε. Απλα εγω καταλαβα οτι σε θελουν μουντο, χωρις να μπορεις να αντικρουσεις τα θελω τους. Ειμαι ο μικροτερος εκει μεσα και αυτος που οταν δεν του αρεσε κατι καποια στιγμη μπηκα στο γραφειο και τα ειπαμε καπως. Ολοι οι αλλοι τους λεει 1+1=3 τοσο κανει του λενε, μετα ερχονται σε μενα και.τον σχολιαζουν με μαγκια. 3
mclein Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 πιστευω οτι το '18 ή '19 δε θα συζηταμε καν για δωρο πασχα / χριστουγεννων / αδειας κ οτι αλλο υπαρχει. ο στοχος τους πλησιαζει και θα βαλτωσει κι αλλο η νεκρη αγορα εδω και μια 4ετια ! 2
panosno1com Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 πιστευω οτι το '18 ή '19 δε θα συζηταμε καν για δωρο πασχα / χριστουγεννων / αδειας κ οτι αλλο υπαρχει. ο στοχος τους πλησιαζει και θα βαλτωσει κι αλλο η νεκρη αγορα εδω και μια 4ετια ! Ψησου να ανοιξουμε μαζι επιχειρηση το 18 19 !! (βραδυ εννοω, μεσανυχταπ ερασμενα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα