laxanoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Καιρό τώρα βλέπω ότι στο εξωτερικό μπορούν να δώσουν στην τραπεζική τους κάρτα ότι design θέλουν όπως φαίνεται στις εικόνες που έχω επισυνάψει. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται και στην Ελλάδα αυτό το πράγμα ή όχι? Έψαξα λιγάκι αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2017 από laxanoulis
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έχει του Ολυμπιακού, δεν χρειάζονται άλλα Designs 1
Leon90 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έχει του Ολυμπιακού, δεν χρειάζονται άλλα Designs Το ανέκδοτο της ημέρας ;; 1
fylatos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έχω μερικές από τις παλιές καλές εποχές. Αν θες στις μεταβιβάζω αζημίως και βαψτες όπως θες ελεύθερα 1
laxanoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έχει του Ολυμπιακού, δεν χρειάζονται άλλα Designs οκ! Χαχαχα! (Το emoticon όχι γιατί δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά για δεν ασχολούμαι με αυτά.) Έχω μερικές από τις παλιές καλές εποχές. Αν θες στις μεταβιβάζω αζημίως και βαψτες όπως θες ελεύθερα Το θέμα είναι να δουλεύουν κιόλας. Έχω κ' εγώ παλιές κάρτες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εδω δεν βγαζουν κανονικες καρτες, θες και customised Περα απο την πλακα νομιζω δεν βγαζει καμια τραπεζα αυτο που θες Η μεγαλυτερη τρολια ηταν μια τραπεζα στην π. Ανατολικη Γερμανια που εβγαλε πιστωτικη με τη φατσα του Μαρξ
tzelen Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κάποτε το έκανε η Eurobank, δεν γνωρίζω αν το διατηρεί ακόμη. (αλλά έπαιζαν αρκετά θέματα με copyright, δεν μπορούσες να ανεβάσεις ότι εικόνα ήθελες κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα