pados1002 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω μια μπαταρία dewalt για διάφορα εργαλεία της εταιρείας αλλά πάντα γράφει doesn't ship... Πως μπορώ να την πάρω με κάποιον τρόπο? Να πω ότι έχω επαγγελματικό Α.Φ.Μ. και αυτόματα σε οτι προσθέτω που μπορεί να σταλεί Ελλάδα δε μου προσθέτει το vat.. Αλλά αυτό δε νομίζω να παίζει ρόλο.
CMOS_Z Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δύσκολες οι μπαταρίες... ήμουν σε ίδια φάση πριν λίγο καιρό με κάτι επικές προσφορές που είχε για μπαταρίες sony αλλά γενικά δεν τις στέλνουν (είναι black-list οι μπαταρίες για τις μεταφορικές) ή ψάχνεις από άλλον seller που θα τις στείλει ή ψάξε αλλού γενικά..
thleorasakias Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω μια μπαταρία dewalt για διάφορα εργαλεία της εταιρείας αλλά πάντα γράφει doesn't ship... Πως μπορώ να την πάρω με κάποιον τρόπο? Να πω ότι έχω επαγγελματικό Α.Φ.Μ. και αυτόματα σε οτι προσθέτω που μπορεί να σταλεί Ελλάδα δε μου προσθέτει το vat.. Αλλά αυτό δε νομίζω να παίζει ρόλο. δεν μας λες απο που εισαι,πχ εγω που ειμαι ροδο ουτε καρφιτσα δεν στελνουν ποτε δεν εχω βρει να λεει το στελνουμε,μου φαινεται ακρη θα βγαλεις μονο απο ebay
pados1002 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 δεν μας λες απο που εισαι,πχ εγω που ειμαι ροδο ουτε καρφιτσα δεν στελνουν ποτε δεν εχω βρει να λεει το στελνουμε,μου φαινεται ακρη θα βγαλεις μονο απο ebayΑπό Εβρο είμαι αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο... Ελεγα μήπως μέσω mailboxde αλλά θα βγουν πολλά μεταφορικά...
thleorasakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Από Εβρο είμαι αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο... Ελεγα μήπως μέσω mailboxde αλλά θα βγουν πολλά μεταφορικά... παιζει ρολο γιατι δεν βρισκουν ταχυδρομικο κωδικα μπορει αθηνα το 18451 να σου λεει στελνουν και απο νησι ροδος 85100 να μην το βρισκει το χω τσεκαρει και ξερω για το συγκεκριμενο
pados1002 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δοκίμασα και με διεύθυνση στην Αθήνα και δεν αλλάζει κάτι... Απ την αρχή λέει έτσι κ αλλιώς does not ship to Greece...
slk200gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 δεν εχει σχεση η πολη αλλα η χωρα,υπαρχει ομως μια μεταφορικη στην γερμανια που που η αμαζον στελνει το δεμα εκει συνηθος χωρις χρεωση και η μεταφορικη αναλαμβανει να το φερει στην ελλαδα,υπαρχει και εδω μεσα θεμα που ανεβηκε για αυτην την μεταφορικη,το κοστος δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο
pados1002 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 δεν εχει σχεση η πολη αλλα η χωρα,υπαρχει ομως μια μεταφορικη στην γερμανια που που η αμαζον στελνει το δεμα εκει συνηθος χωρις χρεωση και η μεταφορικη αναλαμβανει να το φερει στην ελλαδα,υπαρχει και εδω μεσα θεμα που ανεβηκε για αυτην την μεταφορικη,το κοστος δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλοΑν έχεις υπόψιν σου το νήμα που ανέβηκε θα βοηθούσες πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα