Προς το περιεχόμενο

Πλαστική Ρινικού Διαφράγματος - Εμπειρίες, Συμβουλές και Κόστος.


Kadaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα! Ψαχνομαι πολυ τελευταια με γιατρους για την συγκεκριμενη επεμβαση. Το θεμα ειναι οτι ειναι τοσοι πολλοι, που χανεσαι αν δεν εχεις καποιον γνωστο να σου προτεινει. Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω σε δημοσιο μονο, απ οτι εχω καταλαβει ομως οι ιδιωτικοι γιατροι ειναι ολοι συμβεβλημένοι και η οποιαδηποτε ασφαλεια σου καλυπτει μερος η ολοκληρο το κοστος.

 

Ο πατερας μου προσπαθει να με ψησει να παμε σε  ροκσταρ γιατρους π βγαινουν στα μεσημεριανα αλλα αν εχω μαθει κατι μετα απο τοσα χρονια online shopping ειναι οτι παντα μπορεις να βρεις φτηνοτερα και ιδια ποιοτητα. 

 

Εχει κανεις εμπειρια στο θεμα? Ειναι τοσο κοινη αυτη η επεμβαση και παραλληλα τοσο δυσκολο να βρεις μια συζητηση γι αυτο..

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από ότι κατάλαβα δε θες μόνο διάφραγμα. θες ρινοπλαστική. Είναι το νέο theme που προμοτάρουν τώρα. Αν πας στους γνωστούς , θα πληρώσεις από μία μικρή εώς και μία μεγάλη περιουσία. Στις αρχές ήταν ακόμη πιο ακριβοί λόγω του ότι ήταν 1,2 που το έκαναν. τώρα που μπήκαν αρκετοί στο παιγνίδι καααααάπως έχουν πέσει (ελάχιστα όμως) οι τιμές. Ψάξε το καλά με τις ασφάλειες και δες τα ψιλά γράμματα. Υπάρχει αρκετή προσπάθεια από τις ασφαλιστικές να αποφεύγουν να αποζημιώνουν για τέτοιες επεμβάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από ότι κατάλαβα δε θες μόνο διάφραγμα. θες ρινοπλαστική. Είναι το νέο theme που πρωμοτάρουν τώρα. Αν πας στους γνωστούς , θα πληρώσεις από μία μικρή εώς και μία μεγάλη περιουσία. Στις αρχε΄ς ήταν ακόμη πιο ακριβοί λόγο του ότι ήταν 1,2 που το έκαναν. τώρα που μπήκαν αρκετοί στο παιγνίδι καααααάπως έχουν πέσει (ελάχιστα όμως) οι τιμές. Ψάξε το καλά με τις ασφάλειες και δες τα ψιλά γράμματα. Υπάρχει αρκετή προσπάθεια από τις ασφαλιστικές να αποφεύγουν να αποζημιώνουν για τέτοιες επεμβάσεις.

Δεν εχω ιδιωτικη ασφαλεια, αλλα απο επισκεψεις στο δημοσιο ανα τους καιρους ολοι μου χουν πει οτι πρεπει να φτιαξω το διαφραγμα κ οτι η ασφαλεια το καλυπτει. Απλα δεν εμπιστευομαι να παω χυμα στο δημοσιο για τετοια επεμβαση, οποτε θελω να βρω εναν γιατρο που θα του πληρωσω οτι δεν καλυπτει η ασφαλεια. Απ οτι ξερω σχεδον ολοι ετσι λειτουργουν αλλωστε. Το θεμα ειναι σε ποιον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...