andreasomagiras Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Όπως γράφω στον τίτλο. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τους χρειάζομαι ή αν αναγνωρίσουν αυτόματα την κεραια τα windows. Αν κάποιος έχει το ίδιο μοντέλο και μπορούσε να ανεβάσει κάπου το ISO από το CD που είχε στο κουτί θα με βοηθούσε παρά πολύ. Αν κανείς ξέρει να μου πει αν οντος δε το χρειάζομαι... Εκεί που θα πάω για να την συνδέσω δε θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και τώρα είμαι από κινητό οπότε δεν είμαι ευέλικτος στην αναζήτηση για drivers.
evoracing Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 http://drivers.mydrivers.com/drivers/482_192994.htm Λίγο στα κινέζικα αλλά νομίζω θα καταλάβεις που είναι το download. Δεν νομίζω να σου αναγνωρίσει την κεραία χωρίς drivers. Edit: απευθείας σύνδεσμος.
andreasomagiras Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Στην σελίδα αυτή βρέθηκα κι εγώ... αλλά μέχρι εκεί , απο εκεί και πέρα απόλυτο σκοτάδι Ευχαριστώ evoracingΑν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να βρω και το συνοδευτικό cd με το λογισμικό θα είναι όλα...
andreasomagiras Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Άκυρο δεν είναι το driver της συσκευής αλλά κάποια εφαρμογή που δεν προχωρά και σε εγκατάσταση. Οπότε ακόμη στο ψάξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα