Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος για μια προσωρινή αποτρίχωση σε στήθος και κοιλιά για έναν άντρα;

Δημοσ.

Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος για μια προσωρινή αποτρίχωση σε στήθος και κοιλιά για έναν άντρα;

Ξυριστική μηχανή. Είχα κάνει αποτρίχωση με κερί και είχα πεθάνει. Βέβαια έχω κάποια παραπάνω κιλά, οπότε και το δέρμα είναι πιο χαλαρό. Αν είσαι γυμνασμένος λογικά θα πονέσει λιγότερο.

Δημοσ.

Αλήθεια εξηγήστε μου, ποια ακριβώς η διαφορά με το να κάνει αποτρίχωση με κερί ή με μηχανή/ξυραφάκι; 

Απλά αργούν να ξαναβγούν;

Δημοσ.

Αλήθεια εξηγήστε μου, ποια ακριβώς η διαφορά με το να κάνει αποτρίχωση με κερί ή με μηχανή/ξυραφάκι;

Μα ξυραφακι εισαι πιο αντρας

Δημοσ.

Με το ξυραφι απλα κοβονται συριζα οι τριχες και ξαναβγαινουν πιο αγριες.

Με το κερι - υποτιθεται- βγαινουν απο τη ριζα και αργουν να εμφανιστουν σε σχεση με το ξυραφι.

Δημοσ.

Ζεστό κερί σε αισθητικό. Ρώτα φίλες/συγγενείς για το που να πας. Μην δοκιμάσεις με κρύο κερί από το σούπερ μάρκετ

Και αυτό, αλλά βασικά βγαίνουν πιο αδύναμες και "ξανθιές" και άμα το κάνεις απανωτά για κάνα χρόνο μετά μπορεί να μην είναι καν πρόβλημα αισθητικά π.χ. τρίχες στην πλάτη

Δημοσ.

σιγά ρε caveman, ισως υπάρχει κάποια πληγή, η κάποιος λόγος για κάτι (προσωρινό?) που ζητάει το παιδί.

Γενικά μια καλή ξυριστική θα βοηθήσει

Δημοσ.

Εγώ με κουρευτικη μηχανή τα κάνω όλα.. Και το εργαλείο όσο γίνεται. Προσοχή μην κόψετε καμία φλέβα εκεί κάτω γιατί..

• Like 1
Δημοσ.

Ελεος.Ακόμα με τρίχες ασχολείστε;Laser το καλύτερο και με μόνιμα αποτελέσματα.Αλλά αν δεν είσαι πίθηκας εντελώς σε σημείο που να σου δημιουργεί πρόβλημα ,γιατι να αποτριχώσεις στήθος και κοιλιά;Αν είσαι μοντέλο και πρέπει να είσαι αποτριχωμένος το laser είναι μονόδρομος για σένα.Αν θες να το κάνεις για 1 φορά μόνο το ξυράφι είναι το πιο ανώδυνο.

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το μετά, ο πιο γρήγορος τρόπος είναι σαφώς το ξυράφι, ωστόσο θα κρατήσει το πολύ 3-4 ημέρες και μετά θα ακουμπάς τον εαυτό σου και θα σε τσιμπάει. Συνολικά σε βάθος χρόνου, αν σκοπεύεις να το συνεχίσεις, το κερί είναι λιγότερο χρονοβόρο κι επειδή οι τρίχες αφαιρούνται και δεν κουρεύονται, δεν έχουν αυτήν την άγρια υφή όταν φυτρώνουν πάλι και φυτρώνουν πολύ πιο αργά. Αν θες να τις ξεφορτωθείς για μια μέρα και μετά δεν σε νοιάζει, ξυράφι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...