overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ελεος.Ακόμα με τρίχες ασχολείστε;Laser το καλύτερο και με μόνιμα αποτελέσματα.Αλλά αν δεν είσαι πίθηκας εντελώς σε σημείο που να σου δημιουργεί πρόβλημα ,γιατι να αποτριχώσεις στήθος και κοιλιά;Αν είσαι μοντέλο και πρέπει να είσαι αποτριχωμένος το laser είναι μονόδρομος για σένα.Αν θες να το κάνεις για 1 φορά μόνο το ξυράφι είναι το πιο ανώδυνο. Λέιζερ. Ξαναβγαίνουν μετά από 20-30 μέρες φανερά πιο αδύναμες μέχρι να βγαίνει μόνο χνούδι!! Επειδη το εχω ρωτησει, σε περιπτωση που ειναι μικρης ηλικιας ο ts τοτε καλυτερα ειναι να περιμενει για να βγει οτι ειναι να βγει και μετα να το κανει. Και εγω που δυστυχως εχω και σε πλατη, η αισθητικος μου ειπε να περιμενω μεχρι του χρονου καλυτερα.
frozex Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μάγκες επειδή ενδιαφέρομαι για διάφορα τοπικά σημεία, (ώμους, μέσα μεριά του μπράτσου και λίγο πλάτη) αυτές οι μηχανές κάνουν δουλειά; Δεν θέλω κάτι μόνιμο, ξέρω πως δεν είναι δυνατό με τόσα λίγα χρήματα αλλά θέλω να αφαιρεθούν οι μαύρες τρίχες και όταν ξαναβγουν να είναι ξανθές και ακόμα καλύτερα χνούδι. δηλαδή η λύση του κουρέματος δεν με ενδιαφέρει.
toyo73 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μάγκες επειδή ενδιαφέρομαι για διάφορα τοπικά σημεία, (ώμους, μέσα μεριά του μπράτσου και λίγο πλάτη) αυτές οι μηχανές κάνουν δουλειά; Δεν θέλω κάτι μόνιμο, ξέρω πως δεν είναι δυνατό με τόσα λίγα χρήματα αλλά θέλω να αφαιρεθούν οι μαύρες τρίχες και όταν ξαναβγουν να είναι ξανθές και ακόμα καλύτερα χνούδι. δηλαδή η λύση του κουρέματος δεν με ενδιαφέρει. Μην κανεις το λαθος και κουρεψεις-ξυρισεις τιποτα.Μονο ζεστο κερι σε αισθητικο.10 σχεδον χρονια εμπειριας.Μονο την πρωτη φορα θα τα δεις ολα, μετα συνηθεια. Με την παροδο του χρονου πιο μικρες αραιες και αδυναμες η τριχες.Εμενα κανει περιπου 1 μηνα να εμφανισθει η τριχα και μετα μικρες κι αδυνατες.Το καλοκαιρι κανω καθε 2μηνες περιπου. Τον χειμωνα πιο αραια.
Anuminas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Το κερί, απλώς θα πονέσεις οσο να ναι, βέβαια στο στηθος δεν έκανα ποτέ, αλλά πρέπει να πονά περισσότερο απο πλάτη. Πάντως θα κάνουν κανα μήνα για να βγουνε ξανά, και βέβαια στην αρχή θα ειναι μικρές και λεπτές. Στις επομενες φορές ο πονος ειναι μικροτερος και οι τριχες βγαινουν απαλοτερες.
super3bingo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Τους άντρες τους ψεκάζουν χοντρά ειδικά τους νέους, αφήνουν γένια και απο την άλλη κάνουν αποτρίχωση στο στήθος και στην κοιλιά χωρίς να βγάζουν ποτέ την μπλούζα. 4
frozex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 sorry μάγκες δεν μπήκε το Link, ήθελα την γνώμη σας για τις παρακάτω μηχανές, εννοείτε πως όχι ξυράφι ή κουρευτική. http://www.skroutz.gr/c/605/apotrihotikes-mihanes.html
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Laser. Θα σου πάρει πολύ χρόνο και χρήμα (τουλάχιστον 1 χρόνο και πάνω από 1000 €)...αλλά θα δεις αποτελέσματα. Τώρα άμα θες προσωρινά απλά ξύρισε τες.
toyo73 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τους άντρες τους ψεκάζουν χοντρά ειδικά τους νέους, αφήνουν γένια και απο την άλλη κάνουν αποτρίχωση στο στήθος και στην κοιλιά χωρίς να βγάζουν ποτέ την μπλούζα. Οντως αυτο δεν το καταλαβα ποτε.Αποτριχωμενη γαμπα καλυτερα και απο γυναικα και μουσι ταλιμπαν, ιμαμη χαλιφατου. Η αξυρισια στο προσωπο παντως ειναι μοδα που θα περαση, αλλα η περιποιηση τις τριχιφυιας του σωματος ειδικα εαν ειναι ενοχλητικη, η το σημαντηκοτερο ενοχλη ψυχικα καποιον, δεν ειναι ταμπου.Ειναι ενδειξη προσοχης στην εμφανιση και κυριως σεβασμου στον συντροφο σου.Οπως εμεις τις θελουμε στην πενα, ετσι και αυτες δεν θελουν το καταιφι κατω απο τις μασχαλες, και την αετοφωλια στο σεχουαλικο σημειο.Εννοειτε οτι αρκουδοτριχες σε οποιδηποτε σημειο του σωματος πρεπει να περιποιουνται. 1
Anuminas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τους άντρες τους ψεκάζουν χοντρά ειδικά τους νέους, αφήνουν γένια και απο την άλλη κάνουν αποτρίχωση στο στήθος και στην κοιλιά χωρίς να βγάζουν ποτέ την μπλούζα. χαχα κατι γενια σαν ταλιμπάν (ασε που τα γενια δεν πάνε σε ολους, ουκ ολιγοι έχουν απαισια γενια) και στο σωμα ιχνος τριχας, ρε που καταντήσαμε εγώ μονο καμια πλάτη αν κανω με κερι κυριως καλοκαιρι (με βοηθεια του αδελφού μου), και πριν δυο τρια χρονια ουτε αυτη έκανα τα γενια απο την αλλη δεν τα αφηνω πανω απο πέντε εξι ημέρες, μετα ξυριζομαι 1
Vapir Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 ε καλά μη σκοτίζεστε , κανένας δεν ειναι τέλειος , άλλος είναι χοντρός , άλλος άσχημος , άλλος ξενέρωτος , άλλος κακόγουστος και ακολουθεί μόδες , άλλος όλα αυτά μαζί κ ειναι καταδικασμένος αχχχααατεσπα , εγώ καλοκαίρι ξυρίζομαι μια φορά την εβδομάδα επειδή γενικά ιδρώνω και δε τη βγάζω σε ένα a/c όλη μέρα ειναι δύσκολο να είσαι καθαρός με τρίχα ακόμα και δυο φορές τη μέρα που κάνω μπάνιο , ιδικά αν έχεις πολύ τρίχα.Το χειμώνα πάλι μόνο όποτε μου τη δώσει.Η καλύτερη φάση πάντως ειναι οι κρέμες αποτρίχωσης για άντρες , την απλώνεις για κανα 10λεπτο , σκουπίζεις με μια πετσέτα κ είναι λες κ δεν είχες ποτέ τρίχα plus αφαιρεί μια πολύ λεπτή στρώση δέρματος οπότε αντίο νεκρά κύτταρα .!!! βγιιιουυυυυμμμμμμ!. Είναι το καλύτερο αποτέλεσμα π έχω δει 1
filipN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Που πάμε ρε λεβέντεεεεεεες; αντε και manicure!..... https://www.youtube.com/watch?v=CcDU9EVpYXU
toyo73 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα οι κρεμες αυτες δεν αφαιρουν την τριχα απο την ριζα.Ειναι σαν να την ξυριζεις, καθως κοβουν την τριχα επιφανειακα, δηλαδη την καινε.Απλως ειναι πολυ βολικες στην χρηση.
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Οντως αυτο δεν το καταλαβα ποτε.Αποτριχωμενη γαμπα καλυτερα και απο γυναικα και μουσι ταλιμπαν, ιμαμη χαλιφατου. Η αξυρισια στο προσωπο παντως ειναι μοδα που θα περαση Θέλουν να δείχνουν και τα 10αδες τατού που έχουν πάνω τους. Άλλη χαζή μόδα από κει. Λογικά μόλις φύγουν τα 10s θα φύγει και η μόδα. Θα φύγουν τα τατού, θα φύγουν τα μούσια, θα φύγουν και τα κοκάλινα γυαλιά από τις γυναίκες που θέλουν να μοιάζουν με secretaries των 50s. Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι μέσα στη δεκαετία το μούσι έχει μακρύνει. Στα early 10s ήταν της μόδας η αξυρισιά 3-4 ημερών αλλά αυτό θεωρείτε πασέ πλέον. Τώρα είναι το παπαδίστικο αλλά και το να κάνεις κοτσίδα στο μούσι έχει αρχίσει να εμφανίζεται. Έχω δει στον ΗΣΑΠ και στο μετρό πάνω από 4-5 περιπτώσεις φέτος, με άτομα που έχουν κοτσίδα στο μούσι. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κερί, ότι πιο εύκολο και ανώδυνο! Οτι λεει και ο Johnie! Εχει η μανα μου κομμωτηριο και επιβεβαιωνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα