Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν είμαι απο αυτούς τους ψεκασμένους που νομίζουν οτι τους παρακολοθούν, έχω γνώση για την χρήση των cookies απο τα διάφορα site για λόγους προώθησης προϊόντων αλλά χτες μου έτυχε το εξής:

Μου πήραν ένα ζευγάρι new balance δώρο, στον υπολογιστή μου δεν είχε γίνει ΠΟΤΕ αναζήτηση για new balance. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω μια φωτό το παπούτσι και το έστειλα σε 2 άτομα, χωρίς να γράψω ΠΟΥΘΕΝΑ την λέξη new balance γτ ξέρω οτι και έτσι μπορεί να το έπιαναν. Οι φωτογραφίες ήταν μία απο το μαγαζί με όλα τα παπούτσια και μία με το παπούτσι που τελικά μου πήραν πάνω στο κουτί του.

Με το που γυρίζω απο δουλειά και ανοίγω το pc στο fb απο ΠΑΝΤΟΥ μου εμφάνιζε διαφημίσεις για new balance και συγκεκριμένα στην μια πέτυχε και το ζευγάρι που έχω πάρει.

Θέλω αν γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει πως έγινε αυτό, γτ το έχω πάθει αλλη μια φορά που κουβεντιάζαμε για την επισκευή ενός μουσικού οργάνου και με το που άνοιξε ο father το fb του πέταξε διαφήμιση απο έναν επισκευαστή εδώ κοντά στην περιοχή. Πάλι χωρίς να ψάξουμε απολύτως τίποτα στο pc.....

post-349089-0-54670500-1493282133_thumb.png

post-349089-0-44221500-1493282141_thumb.png

Δημοσ.

χαχα οκ.Μπορεί επειδή εβγαλες φώτο απο το κινητο ,το κινητό σου να την ανέβασε σε καποια cloud εφαρμογη που είχε cookie tracking και να για αυτό να σου εμφανισε παρομοιες διαφημίσεις στο facebook

Δημοσ.

Τί ακριβώς να σου εξηγήσει φίλε?

Η απάντηση στο ερώτημα του τόπικ που άνοιξες είναι "ναι", το ξέρουν και οι πέτρες.

Δημοσ.

Ρε σεις το ξέρω και εγω οτι παρακολουθεί, το ΠΩΣ απο 2 φωτογραφίες το κατάλαβε αυτό και άρχισε να μου πετάει διαφημίσεις δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν αναφέρθηκε κάπου η λέξη new balance για να πω οτι οκ την τσίμπησε απο εκεί. Αναλύουν και τις φωτό δηλαδή? Γτ αν ήταν έτσι λογικά θα έπρεπε να μου στέλνει διαφημίσεις συνέχεια για μεγέθυνση πέους αχαχαχχααχαχ

Δημοσ.

Κατεβασε μια το Data Selfie και εγκατεστησε το σε Chrome. Θα παρεις μια μικρη ιδεα για το τι περιπου μαζευει το Facebook. Και θα σου κανει και μια μικρη ψυχαναληση.. :)

https://chrome.google.com/webstore/detail/data-selfie/kjmnobfdkgaclpkgeniccafoennghjnm

Ενδιαφέρον!

Δημοσ.

Εδω εγω σχολιασα ενα ανεκδοτο για καραφλους και με εχει πηξει στις προσθετικες μαλλιων. Δεν θελω ρε μεγαλε! Μου αρεσει το ξεφωτο ναουμ! :)

Περα απο πλακα ενα ενδιαφερον που εχει το Data Selfie ειναι οτι σου δειχνει ποσο ρολο παιζει στο FB το ποσο σταματας το scrolling σε καθε ποστ στην timeline. Απο εκει καταλαβαινει αρκετα τι σε ενδιαφερει και τι προσπερνας γρηγορα. Σε συνδυασμό με σχολια, ποστ, share, κλπ.

EDIT: Για το θεμα των φωτογραφιων δες και εδω: https://images.google.com/imghp?hl=en&gws_rd=ssl

Θα εκπλαγεις.

Δημοσ.

Πάντως έπαθα ένα σοκ με αυτό που έγινε με τις φωτό. Δεν περίμενα οτι τσεκάρουν και αυτά.... Βέβαια στους όρους εγκατάστασης της εφαρμογής του messenger αναφέρει τα δικαιώματα που δίνεις, μόνο κώλο δεν ζητάει....

Βρήκα ένα addon facebook adblock, το έχει δοκιμάσει κανείς? Κάνει δουλειά?

Δημοσ.

Πάντως έπαθα ένα σοκ με αυτό που έγινε με τις φωτό. Δεν περίμενα οτι τσεκάρουν και αυτά.... Βέβαια στους όρους εγκατάστασης της εφαρμογής του messenger αναφέρει τα δικαιώματα που δίνεις, μόνο κώλο δεν ζητάει....

Βρήκα ένα addon facebook adblock, το έχει δοκιμάσει κανείς? Κάνει δουλειά?

Δηλαδή τί ακριβώς δουλειά θέλεις να κάνει?

Δημοσ.

Δηλαδή τί ακριβώς δουλειά θέλεις να κάνει?

Να μου φτιαχνει καφέ....

Αν ΟΝΤΩΣ μπλοκάρει τις διαφημίσεις έστω να μην φαίνονται ή είναι μάπα. Αυτή είναι η δουλειά του προγράμματος. Και ρώτησα πάνω στην κουβέντα αν το έχει δοκιμάσει κάποιος!

Δημοσ.

Να μου φτιαχνει καφέ....

Αν ΟΝΤΩΣ μπλοκάρει τις διαφημίσεις έστω να μην φαίνονται ή είναι μάπα. Αυτή είναι η δουλειά του προγράμματος. Και ρώτησα πάνω στην κουβέντα αν το έχει δοκιμάσει κάποιος!

Πολύ στη τσίτα σε βρίσκω και να σου θυμήσω πως είσαι εσύ εκείνος που ρωτας κάτι εδώ μέσα..

Όχι δεν κάνει σωστή δουλειά. Κόβει κάποια (μερικά μόνο) ads και μένουν οι suggested pages

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...