opcorsa Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ολα αυτα τα αναψυκτικα με δηθεν στεβια ειναι εντελως αστεια και παραπλανητικα. Απορω πραγματικα πως επιτρεπεται τοσο παραπλανηση. Λεει με τεραστια γραμματα ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ενω εχει στεβια 0,000001% και ολα τα υπολοιπα ειναι συνηθη γλυκαντικα. Νομιμη απατεωνια ναι αλλα εχει ΣΤΕΒΙΑ :devil: :devil: :devil: :devil: 1
Haldol Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ολα αυτα τα αναψυκτικα με δηθεν στεβια ειναι εντελως αστεια και παραπλανητικα. Απορω πραγματικα πως επιτρεπεται τοσο παραπλανηση. Λεει με τεραστια γραμματα ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ενω εχει στεβια 0,000001% και ολα τα υπολοιπα ειναι συνηθη γλυκαντικα. Νομιμη απατεωνια Αν είχε έστω και 1% Ε960 θα ξέρναγες, το ξέρεις, έτσι; Η εταιρεία προσπαθεί να φτιάξει μία συνταγή που να είναι ελκυστική για τον κόσμο, όχι στεβιόνερο που να μην πίνεται. 1
aris1986 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τωρα έβγαλε και η coca cola με στεβια. Λες να παχαίνει λιγότερο; δεν τρώω γλυκα γενικότερα αλλα μετα από κανένα μπριζολιδι πίνω ένα ποτηράκι κοκα κόλα.
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τωρα έβγαλε και η coca cola με στεβια. Λες να παχαίνει λιγότερο; δεν τρώω γλυκα γενικότερα αλλα μετα από κανένα μπριζολιδι πίνω ένα ποτηράκι κοκα κόλα. http://www.insomnia.gr/topic/643249-green-cola/?p=55652902
The_Judas Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Είναι γενικά παραπλανητικές οι διαφημίσεις. Νομίζεις ότι έχει καθαρή στέβια, αλλά πρακτικά έχει μικρή ποσότητα και συμπληρώνουν άλλες γλυκαντικές ουσίες πολύ πιο φθηνές. Το θέμα γεύσης είναι υποκειμενικό. Καλή η green cola αν και προτιμώ την coca cola light. Η zero πολύ άγευστη. Θερμίδες δεν έχουν πολλές. Απλά δεν είναι για χόρταση έχουν πολλές χρωστικές ουσίες, καφείνη+γλυκαντικές. Χρειάζεται μέτρο. Εγώ μέχρι το λύκειο έπινα πολύ. Μετά τις είχα κόψει μαχαίρι για χρόνια. Τώρα πίνω ένα μικρό ποτηράκι που και που. Δεν αντέχω να πιω παραπάνω με φουσκώνουν.
Zerg13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αν είχε έστω και 1% Ε960 θα ξέρναγες, το ξέρεις, έτσι; Η εταιρεία προσπαθεί να φτιάξει μία συνταγή που να είναι ελκυστική για τον κόσμο, όχι στεβιόνερο που να μην πίνεται. εβαλα στεβια στον καφε. Δεν μαρεσε αλλα δεν ξερασα. Βασικα το εκανα και αλλες φορες, τελικα βαζω καστανη ζαχαρη. Είναι γενικά παραπλανητικές οι διαφημίσεις. Νομίζεις ότι έχει καθαρή στέβια, αλλά πρακτικά έχει μικρή ποσότητα και συμπληρώνουν άλλες γλυκαντικές ουσίες πολύ πιο φθηνές. Το θέμα γεύσης είναι υποκειμενικό. Καλή η green cola αν και προτιμώ την coca cola light. Η zero πολύ άγευστη. Θερμίδες δεν έχουν πολλές. Απλά δεν είναι για χόρταση έχουν πολλές χρωστικές ουσίες, καφείνη+γλυκαντικές. Χρειάζεται μέτρο. Εγώ μέχρι το λύκειο έπινα πολύ. Μετά τις είχα κόψει μαχαίρι για χρόνια. Τώρα πίνω ένα μικρό ποτηράκι που και που. Δεν αντέχω να πιω παραπάνω με φουσκώνουν. Καλη η light αλλα καλυτερα ζερο. Υποκειμενικα ειναι ολα. Τωρα πια δεν μπορω να πιω κανονικη κολα μου φαινεται πετμεζι.
teo_3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Η Green Cola περιέχει γλυκοζίτες στεβιόλης και σουκραλόζη. Όχι, δεν έχει ζάχαρη ούτε 30% λιγότερη ζάχαρη και έχει μια χαρά γεύση. Αλλά αν θέλει κάποιος να χάσει κιλά: Νόμος Νο1Κόβεις οτιδήποτε έχει να κάνει με αναψυκτικά, χυμούς μη φυσικούς, τσάγια, μάγια κλπ.Όπως λένε και στο χωριό μου, νο πέιν νο γκέιν.
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εμπειρικά θα πω και εγώ ότι το να πίνεις Coca Cola Zero ή παρόμοια αναψυκτικά δεν έχει καμία επίπτωση στην δίαιτα σου. Στην υγεία σου ενδεχομένως έχει γενικότερα, αφού για να αντικαταστήσουν την ζάχαρη έχουν πετάξει 1 τόνο ουσίες, αλλά στην ζυγαριά δεν θα δεις επίπτωση. 2
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Για να έχουν επιπτώσεις στην υγεία σου αυτές οι εκδόσεις των Cola πρέπει να πίνεις ίσως 10 λίτρα την ημέρα αφού οι δοσολογίες των ουσιών είναι απειροελάχιστες σε κάθε κουτάκι.Είναι λάθος να δαιμονοποιούνται τα "Ε" καθώς το γράμμα Ε είναι απλώς το regional code για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα η Green Cola έχει πετύχει στο να έχει σχεδόν μηδενικά συντηρητικά, και κάποιες ουσίες που έχει μέσα είναι αβλαβείς (π.χ σουκραλόζη που ισορροπεί την πικράδα της στέβιας).
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μην πινεις καθολου green κολα. Δεν πινετε, η στεβια χαλαει την γευση. Coca cola zερο δοκιμασε. Υπαρχουν χυμοι χωρις προσθηκη ζαχαρης, αυτα παρε. Είσαι λίγο υπερβολικός ρε συ, γούστα είναι αυτά Εγώ τις λίγες φορές που θα πάρω cola παίρνω green και δεύτερη επιλογή έψα με στέβια και λεμόνι, πολύ ευχάριστα πίνονται και οι δύο! 2
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Και εμένα μου αρέσει η Green, σίγουρα την προτιμώ από την Zero την οποία την θεωρώ λίγο κατουρόζουμο Αν και Off topic, έχει δοκιμάσει κανένας την νεα κοκα κολα με στέβια; 1
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Και εμένα μου αρέσει η Green, σίγουρα την προτιμώ από την Zero την οποία την θεωρώ λίγο κατουρόζουμο Αν και Off topic, έχει δοκιμάσει κανένας την νεα κοκα κολα με στέβια; Tην έχω δοκιμάσει και μου άρεσε, λίγο πιο ξινή μου φάνηκε, με λιγότερο ανθρακικό, αλλά πολύ ευχάριστη γεύση, πιο πολύ απ'τη green μου άρεσε, καλά η zero δε μου αρέσει καθόλου... 1
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ολα αυτα τα αναψυκτικα με δηθεν στεβια ειναι εντελως αστεια και παραπλανητικα. Απορω πραγματικα πως επιτρεπεται τοσο παραπλανηση. Λεει με τεραστια γραμματα ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ενω εχει στεβια 0,000001% και ολα τα υπολοιπα ειναι συνηθη γλυκαντικα. Νομιμη απατεωνια Ακριβώς αυτό , επίσης η καθαρή στεβια είναι πανάκριβη Τωρα έβγαλε και η coca cola με στεβια. Λες να παχαίνει λιγότερο; δεν τρώω γλυκα γενικότερα αλλα μετα από κανένα μπριζολιδι πίνω ένα ποτηράκι κοκα κόλα. Ναι βγήκε πρώτη φορά στην Ελλάδα και μετά και αλλού. 1
duende Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 zero/green cola δε πινονται, ειναι σα να πινεις σοδα με καφε χρωμα, ενα αγευστο πραγμα.. τωρα για διαιτα, προσωπικα μιλωντας, οποτε εκανα δεν επηρεασε ποτε την απωλεια κιλων, και επινα (και πινω) καθημερινα ενα ποτηρι cola light. ουτε φουσκωμα, ουτε κατακρατηση υγρων. τωρα, αν πινει καποιος εναμισι λιτρο/μερα ισως να εχει θεμα, δε ξερω μπορεις να τη πιεις και αραιωμενη με νερο, 50/50. παλι πινεται μια χαρα
taslikos Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αυτό που γνωρίζω για τα διαιτητικά αναψυκτικά είναι πως σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν ήπιες κάτι για να έχεις ενοχές και ξέσπας στο φαγητό μετά(μελέτη). Προσωπικά πίνω σπάνια, περίπου 1-2 φορές το μήνα και αν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα