Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι στο 1ο οροφο μιας πολυκατοικιας,σε ενα δυαρι σπιτι 50τ.μ. διπλα μου μενουν ηλικιωμενοι περιπου 70-80 μαζι με το γιο τους γυρω στα 40κατι χρονων, να ανφερω οτι και οι 3 εχουν προβλημα στο μυαλο,μισοτρελοι κατα καποιο τροπο( μν μπω σε παραδειγματα πιστευω με καταλαβαινεται),οι σωληνες στην βρυση του μπανιου τους ειναι χαλασμενες και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θορυβο κανει η ροη και το ανοιγμα/κλεισιμο του νερου, και  στο σαλονι που ειναι διπλα στο μπανιο  τους ειναι το κεφαλι μου, μονο συγκωπη δεν εχω παθει ακομα, στο μεσα υπνοδωματιο που ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου ακομα και με κλειστη πορτα ακουγιεται.Οπως καταλαβενεται αυτο δεν υποφερεται τους μιλησαμε τρεις φορες και ειναι στην αρνηση και λενε τρελες για τους λογους που ανεφερα παραπανω, σημερα που τους ξεκαθαρισαμε οτι αν δεν την φτιαξουν, θα τους κανουμε μηνυση γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.Που ειναι καλυτερα να απευθυνθω? θελω να παρω και τις δικιες σας γνωμες.

Δεν εχω κανει ποτε κατι αντοιστοιχο στην ζωη μου γιατι αν υπαρχει λογικη τα βρισκεις ολα.

Υ.Σ: Το σπιτι ειναι δικο τους, εγω ειμαι στο ενοικιο, ξερω οτι δεν ειναι προβλημα αυτο, εχω ιδοποιησει και τον ιδιοκτητη και μου εδωσε το ελευθερο να τους μιλησω, και μου ειπε βαση νομου οσο μενουμε εμεις εδω εμεις ειμαστε ιδιοκτητες και εχουμε συμβολαιο 5 χρονια ακομα.Επισης να ξεκαθαρησω οτι δεν προκειτε να τους κανω την χαρη και να μετακομισω.

Εευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγνωμη για ολο αυτο το κατεβατω.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υ.Σ: Το σπιτι ειναι δικο τους, εγω ειμαι στο ενοικιο, ξερω οτι δεν ειναι προβλημα αυτο, εχω ιδοποιησει και τον ιδιοκτητη και μου εδωσε το ελευθερο να τους μιλησω, και μου ειπε βαση νομου οσο μενουμε εμεις εδω εμεις ειμαστε ιδιοκτητες και εχουμε συμβολαιο 5 χρονια ακομα.Επισης να ξεκαθαρησω οτι δεν προκειτε να τους κανω την χαρη και να μετακομισω.

Eδω ειναι ολα τα φαουλ μαζεμενα.

Πρωτον, δεν χρειαζεσαι κανενα ελευθερο απο τον ιδιοκτητη του διαμερισματος για να μιλησεις στους γειτονες για οποιοδηποτε ζητημα.

Δευτερον, ειναι δουλεια του ιδιοκτητη να επεμβει για τετοια θεματα. ΑΥΤΟΣ ειναι που πρεπει να παει στους γειτονες σου να κανει τις σχετικες παρατηρησεις και οχι "να σου δωσει το ελευθερο" βγαζοντας την ουρα του απεξω.

Τριτον, δεν υπαρχει το "δε θα τους κανω τη χαρη να μετακομισω". Αν η κατασταση δεν υποφερεται πρεπει να σηκωθεις να φυγεις, μιας που οτε ο ιδιοκτητης του διαμερισματος σου δεν βοηθαει. Με μυνησεις κλπ απλως μπλεκεις χωρις να βγαλεις ακρη συν τα νομικα εξοδα, το χρονο που απαιτειται κλπ κλπ. Απλα αλλαξε διαμερισμα, δεν βλεπω αλλη "ευκολη" λυση.

Μια ασχετη ερωτηση: Γιατι 5 χρονια συμβολαιο;

• Like 3
Δημοσ.

Eδω ειναι ολα τα φαουλ μαζεμενα.

Πρωτον, δεν χρειαζεσαι κανενα ελευθερο απο τον ιδιοκτητη του διαμερισματος για να μιλησεις στους γειτονες για οποιοδηποτε ζητημα.

Δευτερον, ειναι δουλεια του ιδιοκτητη να επεμβει για τετοια θεματα. Δηλαδη, ΑΥΤΟΣ ειναι που πρεπει να παει στους γειτονες σου να κανει τις σχετικες παρατηρησεις και οχι "να σου δωσει το ελευθερο" βγαζοντας την ουρα του απεξω και αφηνοντας σε να βγαλεις τα ματια σου με τον αλλο.

Τριτον, δεν υπαρχει το "δε θα τους κανω τη χαρη να μετακομισω". Αν η κατασταση δεν υποφερεται πρεπει να σηκωθεις να φυγεις, μιας που οτε ο ιδιοκτητης του διαμερισματος σου δεν βοηθαει. Με μυνησεις κλπ απλως μπλεκεις χωρις να βγαλεις ακρη συν τα νομικα εξοδα, το χρονο που απαιτειται κλπ κλπ. Απλα αλλαξε διαμερισμα, δεν βλεπω αλλη "ευκολη" λυση.

Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν θα τους κανω την χαρη να φυγω, το 5 χρονια συμβολαιο δεν σημαινει κατι μπορει να σπασει οποτε το θες, γιατι το ενοικιο ειναι χαμηλο και το σπιτι πολυ καλο, και δεν εχουμε κανενα παραπονο.Οσο αναφορα τον ιδιοκτητη του τα ειπαμε και την εκανε λαγος βγαζει σε ολα την ουρα του απ'εξω, ασε που ειναι κουφος, τραυλιζει δεν ειναι ικανος να μιλησει με λιγα λογια, ειναι περιπτωση, κατα τ αλλα δεν εχουμε παραπονο εχουμε πολυ καλες σχεσεις μεχρι και φαγητα απ το χωριο του μας φερνει σκεψου.Δεν θα τους περασει ειμαι αποφασησμενος ασε που επειδη ειναι πολυ ηλκιωμενοι ++ τα αλλα, μολις παρουν την πρωτη συσταση και μετα ακολουθει μηνυση, θα κανουν σιγουρα πισω.Ετσι πιστευω εγω.

Δημοσ.

Πες τους να φωνάξουν έναν υδραυλικό.

Καποιος διακόπτης νερού έχει πρόβλημα.Τον φτιάχνει και τέλος ο θορυβος(κάνει σαν πολυβόλο,ε;).

Δημοσ.

Πες τους να φωνάξουν έναν υδραυλικό.

Καποιος διακόπτης νερού έχει πρόβλημα.Τον φτιάχνει και τέλος ο θορυβος(κάνει σαν πολυβόλο,ε ;).

Οπως ειπα οι ανθρωποι εχουν προβλημα, δεν ειναι λογικοι, πριν τους ακουγαμε να μας βριζουν και πολλα αλλα τρελα με φωνες.Για να σας δωσω 2-3 παραδειγματα για τι ειδους τρελα μιλαμε ο γερος βγαινει εξω στο μπαλκονι και φωναζει τσακωνεται με οποιον παρκαρει απο κατω γιατι του κλεινει τον αερα της πολθκατοικιας, φωναζει με σκοτωνουν διαολους καθε μερα στο καθενα,η γυναικα του νευρικια, και ο γιος και αυτος προβλημα κλειδωνει καθε φορα απο τις 6 τ απογευμα την πολυκατοικια αν κοψεις φατσα θα καταλαβεις οτι εχει θεματα, επισης εκανε σεξ η φοιτητρια στην αλλη μερια διπλα τους και επειδη αυτος ειναι αγαμητος τον ενοχλησε και αρχησε να ουρλιαζει και της χτυπησε και ρωταγε τον γκομενο αν εχει συμβολαιο και μενει εδω οτι να ναι, και τωρα αναφερα πολι λιγα περιστατικα τρελας.Τους ειπαμε και ειπαν θα φερουν υδραυλικο να δει, αν σε μια βδομαδα δεν εχουν κανει τπτ θα τους κανω συσταση και αν συνεχισουν μετα μηνυση.Το ξερω οτι θα ειναι κατι απλο , ακουγιεται η ροη του νερου τερμα τερμα ομως...

• Sad 1
Δημοσ.

κάνε τους δώρο μια βρύση νεροχύτη.στα Λέρου έχει με 10 ευρώ.ή κάνε τους δώρο εναν μειωτηρα πίεσης στον κεντρικό τους.15 ευρώ.ο ιδιοκτήτης,δεν έχει καμία σχέση με το τι σχέση θα έχεις εσύ με τους γειτονες.ημαρτον.θα νοικιάσουμε ένα σπίτι,και από ότι λες σε καλή τιμή,και θα τρέχει ο ιδιοκτήτης σαν Βέγγος;οξωωωωω ρεεεε.....

Δημοσ.

Παιδια αν υπηρχε λογικη πανω τους θα ειχαμε τελειωσει και δεν θα χρειαζοταν να γραφω καν εδω στο φορουμ δυστηχος

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ειπα οι ανθρωποι εχουν προβλημα, δεν ειναι λογικοι, πριν τους ακουγαμε να μας βριζουν και πολλα αλλα τρελα με φωνες.Για να σας δωσω 2-3 παραδειγματα για τι ειδους τρελα μιλαμε ο γερος βγαινει εξω στο μπαλκονι και φωναζει τσακωνεται με οποιον παρκαρει απο κατω γιατι του κλεινει τον αερα της πολθκατοικιας, φωναζει με σκοτωνουν διαολους καθε μερα στο καθενα,η γυναικα του νευρικια, και ο γιος και αυτος προβλημα κλειδωνει καθε φορα απο τις 6 τ απογευμα την πολυκατοικια αν κοψεις φατσα θα καταλαβεις οτι εχει θεματα, επισης εκανε σεξ η φοιτητρια στην αλλη μερια διπλα τους και επειδη αυτος ειναι αγαμητος τον ενοχλησε και αρχησε να ουρλιαζει και της χτυπησε και ρωταγε τον γκομενο αν εχει συμβολαιο και μενει εδω οτι να ναι, και τωρα αναφερα πολι λιγα περιστατικα τρελας.Τους ειπαμε και ειπαν θα φερουν υδραυλικο να δει, αν σε μια βδομαδα δεν εχουν κανει τπτ θα τους κανω συσταση και αν συνεχισουν μετα μηνυση.Το ξερω οτι θα ειναι κατι απλο , ακουγιεται η ροη του νερου τερμα τερμα ομως...

Καταλαβαίνω.Έμπλεξες.

Τουλάχιστον,αν είναι να μπλέξεις και με δικαστήρια,πιο φτηνά θα σου`ρθει να τους προτείνεις να αναλάβεις την επισκευή.

Ο τρελός είναι ανίκητος.

Δημοσ.

δεν κανεις την χαρη να φυγεις... αλλα την χαρη στον ιδιοκτητη να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα μετα χαρας ετσι?

ο ποιο γρηγορος τροπος ειναι να τους κανεις εσυ τους σωληνες...  και πιο φτηνα και πιο γρηγορα

Δημοσ.

Ένα παράδειγμα: συμφωνία για Χ ποσό ενοικίου που θα το ήθελες πιο κάτω αλλά δεν, με προϋπόθεση να μην υπάρξει καμία απολύτως αύξηση (ούτε την νόμιμη) στη διάρκεια της 5ετίας. Been there done that.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ρε μαν, ωραία πράγματα συμβαίνουν στην πολυκατοικία σου. Πάρε ένα καλάσνικοφ και χτύπησέ τους το κουδούνι μια μέρα. Μόλις ανοίξουν και το δούνε έντρομοι ρώτησέ τους αν τους αρέσει το νέο σου όπλο, αν τους αρέσει χάρισέ το στους γέρους, θα βοηθήσει περισσότερο.

• Like 4
Δημοσ.

Φίλε μου αν διατείθεσαι να ξοδέψεις χιλιάδες ευρώ για να κάνεις μήνυση σε κάποιους (τρελούς μάλιστα) επειδή ανοίγουν την βρύση τους (!) δίπλα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμά σου, εσύ έχεις πρόβλημα στο μυαλό.

Εμφανίσου στην πόρτα τους με έναν υδραυλικό, ξεκαθάρισε ότι πληρώνεις εσύ, πες ότι είναι φίλος σου ή κάτι παρόμοιο, και αν είναι κάτι απλό όπως λέει ο φίλος πιο πάνω (πχ μιά μπαταρία ή ένα Τ ή κάτι παρόμοιο) το αλλάζει αυθημερόν και τελείωσες. Αλλιώς είτε θέλει σκάψιμο (δεν πρόκειτα να τους πείσεις) είτε θέλει κάποιος (εσύ ή ο ιδιοκτήτης σου δηλαδή) να περάσει εσωτερική ηχομόνωση.

Διάλεξε αν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα ή να ξεκινήσεις βεντέτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...