Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρειται γενικα καλη λυση για να εχεις ενα προσωπο χωρις ρυτιδες; Γιατι αν κρινω απο αυτα που εχω δει ναι μεν δεν εχεις ρυτιδες αλλα φαινεται οτι κατι εχεις κανει χωρια το γαμος-κηδεια μια φατσα. Ποια ειδικοτητα ειναι σε θεση να το κανει; Νομιζα ηταν κυριως κομματι της πλαστικης χειρουργικης, αλλα ακουω και για δερματολογους, οφθαλμιατρους και οδοντιατρους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θεωρειται γενικα καλη λυση για να εχεις ενα προσωπο χωρις ρυτιδες; Γιατι αν κρινω απο αυτα που εχω δει ναι μεν δεν εχεις ρυτιδες αλλα φαινεται οτι κατι εχεις κανει χωρια το γαμος-κηδεια μια φατσα. Ποια ειδικοτητα ειναι σε θεση να το κανει; Νομιζα ηταν κυριως κομματι της πλαστικης χειρουργικης, αλλα ακουω και για δερματολογους, οφθαλμιατρους και οδοντιατρους.

ψάχνεις ειδικότητα πάλι; ή γέρασες;

Δημοσ.

Έκανε ένας φίλος και φαίνεται σαν αυτόν στο κανάλι Ε τον γκει δνε θυμάμαι πως τον λένε. Αηδία φίλε μου αηδία!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...