Προς το περιεχόμενο

Από το Cassini οι πρώτες εικόνες μέσα από τους δακτύλιους του Κρόνου


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα μικρο τυπογραφικο:

Μάλιστα, κινούμενο με ταχύτητα 124.000 χιλιομέτρων, το Cassini "χρησιμοποίησε" την κεραία τηλεπικοινωνιών που διαθέτει ως ασπίδα, για να προστατευθεί από τυχόν προσκρούσεις με τέτοια σωματίδια.

:)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τα τελευταία (ελπίζω)  :)

Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι παρατηρήσεις του Cassini έδειξαν πως ίσως και ο Κρόνος “φιλοξενεί” στο υπέδαφός του λίμνες, κυρίως από νερό, στις οποίες ενδεχομένως έχει αναπτυχθεί εξωγήινη ζωή. Ο θερμός πυρήνας του Τιτάνα είναι πιθανό να να κρατά αυτές τις λίμνες σε ρευστή κατάσταση, ενώ το μεθάνιο, το αιθάνιο και οι υπόλοιποι υδρογονάνθρακες στην επιφάνεια ενδεχομένως διεισδύουν στο υπέδαφος, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη και εξέλιξη απλών μικροοργανισμών.


ενα ακομα |πως δεν έπαθε κάποια βλάβη."

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

«Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι παρατηρήσεις του Cassini έδειξαν πως ίσως και ο Κρόνος “φιλοξενεί” στο υπέδαφός του λίμνες, κυρίως από νερό, στις οποίες ενδεχομένως έχει αναπτυχθεί εξωγήινη ζωή. Ο θερμός πυρήνας του Τιτάνα είναι πιθανό κρατά αυτές τις λίμνες σε ρευστή κατάσταση, ενώ το μεθάνιο, το αιθάνιο και οι υπόλοιποι υδρογονάνθρακες στην επιφάνεια ενδεχομένως διεισδύουν στο υπέδαφος, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη και εξέλιξη απλών μικροοργανισμών.»

 

μπορεί να κάνω λάθος αλλά μήπως ο Κρόνος είναι αέριος , δεν έχει στέρεο φλοιό και έπρεπε να βάλεις Τιτάνας αντί για Κρόνος ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...