voltmod Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Από ότι φαίνεται, η συσκευή Google Home είναι ιδανική για να την τοποθετήσετε στον πάγκο της κουζίνα σας. Πρόσφατα, η Google ανακοίνωσε πως ο Assistant που αποτελεί την “καρδιά” της συσκευής Google Home πρόκειται να μάθει 5 εκατομμύρια συνταγές μαγειρικής μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μόλις η διανομή της ενημέρωσης ολοκληρωθεί, η συσκευή θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει στο μαγείρεμα δίνοντας σας εντολές για οποιαδήποτε συνταγή. Για να εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον Google Assistant στο κινητό σας Android ή να χρησιμοποιήσετε το Google Search για να βρείτε τη συνταγή που επιθυμείτε. Aφού επιλέξετε αυτή που θέλετε, πατήστε το πλήκτρο “Send to Google Home”. Στη συνέχεια, πείτε στο Home: “OK Google, start cooking” ή “Start Recipe” και τότε το Google Home θα ανταποκριθεί με την λίστα των υλικών που απαιτούνται και στη συνέχεια θα σας καθοδηγήσει στην εκτέλεση της συνταγής. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μπορείτε να του ζητήσετε να επαναλάβει αυτό που σας είπε. Παράλληλα, και καθώς ακολουθείτε τη συνταγή, μπορείτε να του ζητήσετε να παίξει μουσική, να του πείτε να ορίσει το χρονόμετρο κ.ά. Site: GSMArena
deafman Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Απο τις ιδεες που ερχονται στο χαβαλε και λες " ποιος καθεται τωρα να το φτιαξει " και 5-6 μηνες μετα σκαει το google και το κανει ειδηση. Παμε στην επομενη
barelyinterested Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Το Google κατ'ουσία "κλέβει" το περιεχόμενο διαφόρων ιστοσελίδων και το παρουσιάζει στον τελικό χρήστη χωρίς οι δημιουργοί να πάρουν ούτε ένα view. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η τακτική της αλλά μάλλον όχι πολύ. Λ.χ αν το google news δεν σε οδηγούσε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αλλά σου διάβαζε τις ειδήσεις η Google θα έτρωγε μαζικές μηνύσεις για κλοπή περιεχομένου. Βέβαια θα μου πεις μπορούνε οι μικρομπλόγκερς και οι μάγειρες να κινηθούν νομικά εναντίον του κολλοσού; Μάλλον όχι και ίσως στηρίζεται σε αυτό. 3
logistoulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Περίμενα ρομπότ μάγειρα ώστε να ασχολούμαστε με τις τέχνες τη δημιουργία το πολιτισμό και τα social media Περιμένουν πραγματικά να κάθεται να μαγειρεύει η φωτισμένη νέα γενιά των λαμπρών ανθρώπων; Οι νοικοκυρές είναι επάγγελμα του παρελθόντος όπως ο πεταλωτής αλόγων
Philippe Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Όσο και να προχωρήσει η τεχνολογία, το Μαράκι μου νηστικό θα με αφήνει 5
mixit Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Το Google κατ'ουσία "κλέβει" το περιεχόμενο διαφόρων ιστοσελίδων και το παρουσιάζει στον τελικό χρήστη χωρίς οι δημιουργοί να πάρουν ούτε ένα view. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η τακτική της αλλά μάλλον όχι πολύ. Λ.χ αν το google news δεν σε οδηγούσε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αλλά σου διάβαζε τις ειδήσεις η Google θα έτρωγε μαζικές μηνύσεις για κλοπή περιεχομένου. Βέβαια θα μου πεις μπορούνε οι μικρομπλόγκερς και οι μάγειρες να κινηθούν νομικά εναντίον του κολλοσού; Μάλλον όχι και ίσως στηρίζεται σε αυτό. Ετσι ακριβώς! Σχεδόν όλα τα project της google στηρίχτηκαν σε δεδομένα των χρηστών της. Μάλιστα σε πολλά, όπως στο google translate, η google παροτρύνει τους χρήστες να "suggest an edit", έτσι ώστε να βελτιώνει υπηρεσίες, τις οποίες αργότερα πουλάει! Επίσης έχοντας αμέτρητα χρήματα, αγοράζει (youtube) ή σβήνει όποιον γουστάρει, ανεξάρτητα από το αν είναι ανταγωνιστής ή οχι! Η google είναι ο μεγαλύτερος ιός του ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς στο χώρο. 1
mixit Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Περίμενα ρομπότ μάγειρα ώστε να ασχολούμαστε με τις τέχνες τη δημιουργία το πολιτισμό και τα social media Περιμένουν πραγματικά να κάθεται να μαγειρεύει η φωτισμένη νέα γενιά των λαμπρών ανθρώπων; Οι νοικοκυρές είναι επάγγελμα του παρελθόντος όπως ο πεταλωτής αλόγων Χιούμορ κάνεις, και μάλιστα τόσο προχωρημένο που με μπέρδεψες για λίγο !!! 2
DemonicBeeing Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ζω για την στιγμη που η google θα υποστηριξει την Ελληνικη γλωσσα.
Alani13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Το Google κατ'ουσία "κλέβει" το περιεχόμενο διαφόρων ιστοσελίδων και το παρουσιάζει στον τελικό χρήστη χωρίς οι δημιουργοί να πάρουν ούτε ένα view. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η τακτική της αλλά μάλλον όχι πολύ. Λ.χ αν το google news δεν σε οδηγούσε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αλλά σου διάβαζε τις ειδήσεις η Google θα έτρωγε μαζικές μηνύσεις για κλοπή περιεχομένου. Βέβαια θα μου πεις μπορούνε οι μικρομπλόγκερς και οι μάγειρες να κινηθούν νομικά εναντίον του κολλοσού; Μάλλον όχι και ίσως στηρίζεται σε αυτό. Και μετά λένε.. η πειρατία σκοτώνει τη μουσική.. Έτσι κι η google.. σκοτώνει τη μαγειρική!! 1
fylatos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι παλαιότερα είχαν κλείσει πολλά sites που είχαν τους στίχους μουσικής και πλέον βάζεις τραγούδι στη Google και πετάει τους στίχους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Παστιτσιο ξερει να φτιαχνει; Πιθανότατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα