Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Μετα απο μια αιωνιοτητα και κατι ψιλα ηρθε ο καιρος να παρω καινουριο pc. Το προβλημα μου ειναι το κοστος που ειναι πολυ υψηλο.

Σκεφτομουν να παρω απο το eshop τα παντα (εκτος της καρτας γραφικων) λογω της 3ετους εγγυησης που δινουν. Σκεφτηκα και να παρω τα εξαρτηματα ξεχωριστα ενα ενα απο τα σκρουτζομαγαζα για να μου βγει φτηνοτερα αλλα ειδα οτι η διαφορα ειναι μολις 60-70 ευρω, πολυ μικρη για τοσο ακριβο συστημα και για να χασω 3ετη εγγυηση.

Εχετε καποια προταση να μου βγει φτηνοτερα το συστημα? Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη, ευχαριστω!

Για την ιστορια εχω καταληξει στην παρακατω συνθεση:

case be quiet 600

msi z270A pro

core i7 7700k

Hyperx 2x16GB ddr4 2400Mhz

Gigabyte gtx 1070 Windforce

ssd wd green 240Gb

hdd seagate barracuda 2T

pure rock 10 600w CM

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φορμα εννοεις με τα εξαρτηματα? Εχω καταληξει τι θα βαλω δεν ρωταω αυτο, αυτο που ζηταω ειναι καποιες προτασεις  για να μου βγει φτηνοτερο το συστημα.

Δημοσ.

Για να γινω πιο συγκεκριμενος, τα εξαρτηματα ειναι αυτα, δεν αλλαζουν. Εννοω καποιες προτασεις να μου βγει φτηνοτερα με αυτα τα εξαρτηματα. Πχ αν αξιζει να κοιταξω μαγαζια οπως amazon ή κατι παρομοιο

Δημοσ.

Πες μου λίγο την χρήση (gaming, workstation), οθόνη (μοντέλο, ανάλυση), αν θα κάνεις OC. Γιατί τα λέω όλα αυτά και επιμένω. Αν δεν κάνεις OC, δεν υπάρχει λόγος να πας στον 7700Κ, αλλά στον 7700 και έτσι γλιτώνεις ένα 50άρι.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ αυτήν την περίοδο θα πήγαινα σε σετακι με

Amd R7 1700 ή 1700x

Ιδικά αν κρατούσα ένα σύστημα για χρόνια.

Σου δίνουν performance 6900k πάνω κάτω, σε τιμή 7700.

https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=autocomplete&keyphrase=r7+1700

Θα έβαζα M2 nvme ssd

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/660010/Τουλάχιστον-240GB.html?keyphrase=nvme

Και για μητρική από μία ASROCK x370 k4 έως και μία gigabyte ab 370 gaming 3, για κάτι φτηνότερο.

http://www.skroutz.gr/s/11681448/Gigabyte-AX370-Gaming-K3-rev-1-0.html

http://www.skroutz.gr/s/11532783/Asrock-Fatal1ty-X370-Gaming-K4.html

http://www.skroutz.gr/s/11277007/Gigabyte-AB350-Gaming-3-rev-1-0.html

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ θα μείνω στο γεγονός ότι νομίζεις θα καλυφθείς χωρίς προβλήματα σε θέματα εγγύησης από το e-shop. Λίγο να ψάξεις θα δεις ότι μόνο εξυπηρετικοί δεν είναι σε θέματα εγγύησης και απλά κοροιδεύουν τον κόσμο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα μείνω στο γεγονός ότι νομίζεις θα καλυφθείς χωρίς προβλήματα σε θέματα εγγύησης από το e-shop. Λίγο να ψάξεις θα δεις ότι μόνο εξυπηρετικοί δεν είναι σε θέματα εγγύησης και απλά κοροιδεύουν τον κόσμο...

Πάντως εγώ στο μόνο κατάστημα που είχα παλαιοτερα θέματα ήταν το πλαίσιο.

Το e-shop οπότε το χρειαστηκα ήταν εκει για εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

@cpttony. Και workstation και gaming. Πρωτα για ηχογραφηση και μιξη ηχου, δευτερευον για gaming και τριτο επεξεργασια και rendering video. Overclocking θα κανω σε κανα χρονο.

adtakhs Ημουν πολυ κοντα στον 1700 αλλα τα dawbench δειχνουν οτι ειναι χειροτερος απο τον 7700κ στην επεξεργασια μουσικης στα προγραμματα που τρεχω. Ειναι και χειροτερος στα παιχνιδια οποτε η επιλογη ειναι μονοδρομος 7700Κ.

Ενας M2 που θα ειναι σημαντικα γρηγοροτερος απο τον ssd που θα βαλω θα κοστιζει και αρκετα παραπανω επισης.

Δεν ξερω, ισως. Δεν ειχα θεμα ποτε με αυτους αλλα ποιος ξερει.

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάτι που μπορείς να αλλάξεις στα σημαντικά, αν εξαιρέσεις το γεγονός της επιλογής του Ryzen. Ίσως το τροφοδοτικό, Από και και πέρα την GPU(?), τις RAM στα 16GB(?), το κουτί ?

Στο κυριο που θελω (μουσικη) προς το παρον ειναι καλυτερος ο 7700κ. Ισως σε 1-2 χρονια κανουν optimization οι εταιριες που φτιαχνουν τα DAW και τον προσπερασουν οι Ryzen, αλλα για τωρα ειναι μπροστα. Στο gaming ουτε καν πλησιαζεται ο 7700Κ.

Σε ολα τα αλλα που υπερτερουν οι ryzen (rendering κλπ) δεν μου χρειαζονται τοσο.

Μνημη χρειαζεται πολλη δυστυχως για μουσικη.

Τροφοδοτικο και κουτι διαλεξα με κυριο γνωμονα να ειναι αθορυβα.

Η καρτα γραφικων ειναι ακριβη αλλα θα την εχω χροοοονια.

Με αυτο το pc θα μεινω πολυ καιρο, αναβαθμιση μονο στη RAM θα κανω.

Απο amazon και τετοια εχετε ψωνισει ποτε παιδια? Τι παιζει γενικα? Συμφερει?

Δημοσ.

Στο κυριο που θελω (μουσικη) προς το παρον ειναι καλυτερος ο 7700κ. Ισως σε 1-2 χρονια κανουν optimization οι εταιριες που φτιαχνουν τα DAW και τον προσπερασουν οι Ryzen, αλλα για τωρα ειναι μπροστα. Στο gaming ουτε καν πλησιαζεται ο 7700Κ.

Σε ολα τα αλλα που υπερτερουν οι ryzen (rendering κλπ) δεν μου χρειαζονται τοσο.

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το gaming, που δεν είναι και τόσο πίσω οι ryzen. Από έξω κοίτα mindfactory.de έχει τα πάντα κ σε πολύ καλές τιμές.

• Like 2
Δημοσ.

Απο amazon και τετοια εχετε ψωνισει ποτε παιδια? Τι παιζει γενικα? Συμφερει?

Σε μερικά reviews που κοίταξα , δείχνουν πως ανά περίπτωση οι RYZEN είναι μπροστά.

Αυτό που επίσης δείχνουν, είναι πως υπάρχει μεγάλο ανεκμετάλλευτο performance, αφού φαίνεται να παίζουν στο 70-80% με τους I7 να παίζουν στο 90-99% .

Κατά τα άλλα προσωπικά δεν ασχολούμαι μαι το άθλημα, ότι βλέπω.

• Like 2
Δημοσ.

Σε μερικά reviews που κοίταξα , δείχνουν πως ανά περίπτωση οι RYZEN είναι μπροστά.

Αυτό που επίσης δείχνουν, είναι πως υπάρχει μεγάλο ανεκμετάλλευτο performance, αφού φαίνεται να παίζουν στο 70-80% με τους I7 να παίζουν στο 90-99% .

Κατά τα άλλα προσωπικά δεν ασχολούμαι μαι το άθλημα, ότι βλέπω

Στειλε αν θες κανα link των reviews που λες, δεν ειναι οτι εχω συμβαση με την ιντελ, αν πειστω οτι υπερεχει ο 1700 στη μουσικη παω εκει με 1000 και γλιτωνω και καποια €.

Από έξω κοίτα mindfactory.de έχει τα πάντα κ σε πολύ καλές τιμές.

thanks, θα το τσεκαρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...