Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι ενα προγραμμα το reimage που οποτε παιζω online game μου κατεβάβει το παιχνιδι στην γραμμη εργαλειων και αποσυνδεομαι με αποτελεσμα να χανω. Που μπορω να το βρω για να το εξαφανισω, μου βγαινει μια μλκια που λεει ενεργοποιηστε με συνδρομη το rei-image και δεν μπορω να το βρω πουθενα για να το σβησω. Μου κατεβάζει την επιφάνεια εργασιας

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το ειπα σωστα, δεν μου το καταστρεφει, απλα το κατεβαζει στην γραμμη εργαλειων για να διαφημιστει αυτο με αποτελεσμα να γινεται αποσυνδεση και να χανω συνεχεια, ειναι σα να παταω το πληκτρο start, οταν γινετραι αυτο στο συγκεκριμενω παιχνιδι (pes 2017) χανεις γιατι αποσυνδεεσε,  το εκανα βαθεια εκαθαριση με το iobit άλλα τωρα μου πετααει αυτο το pop-up το λενε?

reimage  λενε την μλκια

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

n

Malwarebytes δοκιμασες?

Ναι δοκιμασα το free, άλλα πως θα δω αν το εσβησε?

το ειχα κανει κατά λαθος εγκατάσταση, και το εσβησα με το iobit, καθάρισα και οτι υπολείμματα ειχε με το iobit,

τωρα γιατι πετάγεται σαν φουτσα κ μου κανει start τα online παιχνιδια με αποτελεσμα να καταιβαινουν στην γραμμη εργαλειων και να χανω δεν μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

n

Ναι δοκιμασα το free, άλλα πως θα δω αν το εσβησε?

το ειχα κανει κατά λαθος εγκατάσταση, και το εσβησα με το iobit, καθάρισα και οτι υπολείμματα ειχε με το iobit,

τωρα γιατι πετάγεται σαν φουτσα κ μου κανει start τα online παιχνιδια με αποτελεσμα να καταιβαινουν στην γραμμη εργαλειων και να χανω δεν μπορω να καταλαβω

Μαλιστα. Παντως αν δεν βρεθει λυση τοτε φορματ για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.
  • Like 1
Δημοσ.

Αν μου το ξανά πετάξει μετα το scan me to malware αυτό ειχα skeftei  να κάνω, πάντως να μου κάνει start και να μου κατεβάζει τα παιχνιδια στην γραμμη εργαλείων δεν το περίμενα.

Δημοσ.

Στα αποτελέσματα που έβγαλε το malwarebytes δεν είδες κάτι σχετικό;

Κατέβασε το autoruns και τρέξτο. Δες αν το βρεις πουθενά και απενεργοποίησε το.

Αν θέλεις ακολούθησε και τις παρακάτω οδηγίες...

https://malwaretips.com/blogs/remove-reimage-repair-ads/

ευχαριστω man, δεν μου το εχει ξανα κανει παλι απο τοτε που εκανα scan με malware, αν το ξανακανει θα κανω αυτο που λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...