dazed&confused Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εντάξει, έκανα μια λάθος υπόθεση, επειδή περίμενα να το ακούσω αυτό μόνο από έναν νεότερο. Χάχα το username είναι απο το τραγούδι, που νομίζω το δανείστηκε ο δημιουργός της ταινίας
Hatsos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Νομίζω ότι το έχουμε ξανά πει ότι το retail δεν έχει να πάει πουθενά ακόμα. Γιατί δεν συμφέρει κανέναν, ο κόσμος προτιμά το πράγμα που μπορεί να πιάσει στα χέρια του. Άλλη αξία. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μάλλον έχεις γεννηθεί μετά το '95, ίσως και αρχές του 2000 για να θεωρείς περιττά τα βινύλια και τα κουτιά. Μιλάμε για μια μορφή τέχνης και στην τελική η συσκευασία είναι ένα κομμάτι του όλου πακέτου που ολοκληρώνει το σύνολο. Αν δεν χρειαζόταν τότε θα τα πουλούσαν όλα σε ενα κοινό γκριζο περιτύλιγμα. Προσωπικά αν και χρησιμοποιώ steam και gog, θα ήθελα τα αγαπημένα μου παιχνίδια έστω σε κουτί, δίπλα στα βινύλια και τις κασέτες μου... Το καλυτερο μοντελο ειναι η ψηφιακη διανομη+φυσικη collectors' editionsΤα cd cover δεν θα τα θεωρουσα τεχνη, τα βινυλια αλλη φαση. 2
deafman Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 25 χρονών μαντράχαλος και ψάχνομαι που θα κολήσω το ποστεράκι με το χάρτη του gta5. Τι ψηφιακά μου λέτε? Το πακετάκι μου το θέλω. Επίσης οι τιμές στη λιανική δεν έχουν διαμορφωθεί και λίγο γνωρίζοντας για την μεταπώληση? Δε πιστεύω να μην έχουν προνοήσει οι αντίστοιχες εταιρίες να μαζέψουν τα σπασμένα έτσι (σε κάποιο βαθμο). 1
BILL5 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εγώ από την άλλη το θεωρώ βλακεία να υπάρχουν σε φυσικά αντίτυπα ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και μουσική. Τι δισκάκια και κουτιά;; Να τα κάνουμε τι; Την μουσική την θέλω για να την ακούσω, την ταινία για να την δω και το βιντεοπαιχνίδι για να το παίξω και όχι για να λατρεύω κάποιο κουτί. Είναι ακόμα καλύτερη αίσθηση η αίσθηση της τάξης και της καθαριότητας με το να μην έχεις περιττά πράγματα στην ιδιοκτησία σου όπως γεμάτα ράφια με βινύλια, CD, κουτιά και χαρτούρα, και να έχεις στην τσέπη σου "τόνους" πληροφοριών, μουσικής, ταινιών, βιντεοπαιχνιδιών κ.λπ. όλα οργανωμένα και νοικοκυρεμένα. Και πώς θα κρατήσεις τα αρχεία αυτά αγοράζοντας σκληρούς δίσκους και να φοβάσαι ότι μπορεί να χαλάσει κάποιος κάποια στιγμή ενώ σε φυσική μορφή Δεν υπάρχει τρόπος να χαλάσει κάτι αν δεν το πολύ δουλεύεις ενώ ο δίσκος άνετα μπορεί να χαλάσει και μετά πάει η ψηφιακή σου περιουσία
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Είναι αλλιώς το physical copy όπως και να το κάνουμε. Νιώθεις ότι έχεις όντως το παιχνίδι/ταινία/μουσική και δεν υπάρχει απλά ψηφιακά κάπου. Σαν τα λεφτά, αλλιώς να έχεις το cash στο χέρι και αλλιώς να υπάρχουν απλά σε έναν λογαριασμό, ναι την ίδια χρησιμότητα έχουν but you get the point.
Undertaker25 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εγώ από την άλλη το θεωρώ βλακεία να υπάρχουν σε φυσικά αντίτυπα ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και μουσική. Τι δισκάκια και κουτιά;; Να τα κάνουμε τι; Την μουσική την θέλω για να την ακούσω, την ταινία για να την δω και το βιντεοπαιχνίδι για να το παίξω και όχι για να λατρεύω κάποιο κουτί. Είναι ακόμα καλύτερη αίσθηση η αίσθηση της τάξης και της καθαριότητας με το να μην έχεις περιττά πράγματα στην ιδιοκτησία σου όπως γεμάτα ράφια με βινύλια, CD, κουτιά και χαρτούρα, και να έχεις στην τσέπη σου "τόνους" πληροφοριών, μουσικής, ταινιών, βιντεοπαιχνιδιών κ.λπ. όλα οργανωμένα και νοικοκυρεμένα. Δεν νομίζω ότι το να έχεις ένα ράφι με τα αγαπημένα σου βιντεοπαιχνίδια αφαιρεί την αίσθηση της καθαριότητας από τη ζωή σου. Τέσπα, δεν θα επιμείνω, ο καθένας με τις απόψεις του. Αλλά όπως και να το κάνεις, είναι άλλο πράγμα να έχεις έναν θρυλικό τίτλο όπως πχ το Warcraft 3 και το Frozen Throne σε φυσικό κουτί παρά ψηφιακά κατεβασμένο από το e-shop της Blizzard. Τα έχω από το 2002, από τη πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν και 15 χρόνια μετά τα βλέπω και τα χαίρομαι. Είναι άλλο να έχεις το τρισδιάστατο κουτί του War in the North στο ράφι και άλλο ένα φάκελο στο σκληρό σου. Είναι "κοσμήματα", πως να το κάνουμε. Με τα ωραία τους εξώφυλλα, τα artwork στο βιβλιαράκι, τα όμορφα δισκάκια τους. Άλλη φάση. 2
logistoulis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εντάξει να έχεις το δισκάκι να το βλέπεις αλλά αυτό το βάλε βγάλε στις κονσόλες είναι ενοχλητικό 1
randomcat Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Και πώς θα κρατήσεις τα αρχεία αυτά αγοράζοντας σκληρούς δίσκους και να φοβάσαι ότι μπορεί να χαλάσει κάποιος κάποια στιγμή ενώ σε φυσική μορφή Δεν υπάρχει τρόπος να χαλάσει κάτι αν δεν το πολύ δουλεύεις ενώ ο δίσκος άνετα μπορεί να χαλάσει και μετά πάει η ψηφιακή σου περιουσία Φυσική μορφή εννοείς τον οπτικό δίσκο; Θα πρέπει να είμαι πάρα πολύ άτυχος για να χαλάσουν όλοι μου οι δίσκοι και τα αντίγραφά τους.
Orpheas1992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καθε αγορα προκαλει μια καταναλωτικη ικανοποιηση στον ανθρωπο, ειναι η προσμονη μεχρι να την ολοκληρωσεις, η στιγμη που αποκτας το προϊον, το ποσο διαρκει η χαρα σου μετα κλπ...Αγορασα witcher 1 και 2 απο gog, πετυχα πολυ καλη προσφορα σε τιμη χωμα και ενω τα ειχα ηδη χορτασει και τα δυο στο παρελθον, ειπα να στηριξω την εταιρια. Εσπρωξα το χρημα online, παρελαβα τα παιχνιδια μου σε ενα ηλεκτρονικο καλαθι, τα εκανα εγακτασταση, επαιξα και λιγο, ενιωσα καλα.Λιγους μηνες μετα παρελαβα αυτο μεσω κουριερ με αντικαταβολη......δεν σχολιαζω κατι αλλο.
makisgiasena Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Οταν καταργηθει η λιανικη τελος οι κονσολες για μενα το store ειναι πολυ ακριβο Το θεμα ειναι οτι αυτο πληρωνεις με τις κονσολες, επισης το κοινο που απευθυνεται ειναι παιδια χωρις καρτες πιστοτικες τα οποια θα πρεπει να πανε στο καταστημα να παρουν παιχνιδια, αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω.
mertaghon Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 oλα γινονται για να αποκτησουν τον ελεγχο της κονσολας. οχι χακαρισματα, πιο πολλα λεφτα, ελεγχος δεδομενων μας και αλλα θα ειναι τα αποτελεσματα αυτου. π.χ. πια στο xbox 1 μου δεν μπορω να παιξω online αν δεν κανει την αναβαθμιση ειναι δικη μου αυτη η κονσολα? οχι, γιατι εχω 30 λεπτα για να παιξω και συχνα πυκνα χανω τα 20 για κατι που δεν ζητησα.......... δεν λεω να μην κανει αναβαθμιση, αλλα ειδοποιησε με και πες μου σε 1 εβδομαδα κανε την, οχι με το ετσι θελω.. 2
Cr3sp0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Παιδιά στο PC Steam και μόνο Steam. Είναι και πρακτικοί οι λόγοι, ε. Προσωπικά π.χ. έχω gaming laptop που όμως δεν έχει DVD/Blu-ray
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα