Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους γιγαντώνεται η πειρατία και κανείς δεν ασχολείται με τις εταιρίες που με χαμηλό κόστος μπορούσαν να έχουν κέρδη, εκτός αν είναι άπληστες..

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδικά στην Ελλάδα το Digital θα δυσκολέψει πολυ τους χρήστες...

Με τις συνδέσεις ADSL στην Ελλάδα , το να κατεβάζεις παιχνίδι 50GB είναι μαρτύριο.

Με βάση πάντα τον μέσο όρο ταχύτητας που έχουνε στην Ελλάδα

• Like 2
Δημοσ.

Digital και πάλι digital...Βάζω σε ένα xbox one ενός φίλου το Gears 4 σε disk και κάνει download 67GB update/patch σε σχέση με την έκδοση που ήταν στο BR..τι να λέμε τώρα....; 

Βάζεις το account σου, αγοράζεις το game όταν είναι σε κάποια έκπτωση και το κατεβάζεις πάντα με το νεότερο Patch.

Psysical μόνο collectors.

Να λέμε και τα κακά αν δεν έχεις vdsl κλάφτα!

• Like 1
Δημοσ.

Το store βγαίνει πολύ φθηνότερο άμα κάνεις gameshare με φίλο. Έχω πάρει battlefield 1 στο ps4 μονο με 17 ευρώ 4 μήνες μετά τη κυκλοφορία του μέσω gameshare. Τέτοια τιμή δεν πρόειειται να βρεις σε κανένα σκρουτζομάγαζο.

όταν το κόψουν το gameshare ή αν αρχίσουν να banαρουν λογαριασμούς τότε που θα είναι τα λεφτά σου; στο πηγάδι.. 

Επίσης με το gameshare ας μην ξεχνάμε πως μόνο ένας σας θα έχει το παιχνίδι για ΠΑΝΤΑ στην ψηφιακή του συλλογή.

Δημοσ.

oλα γινονται για να αποκτησουν τον ελεγχο της κονσολας.

οχι χακαρισματα, πιο πολλα λεφτα, ελεγχος δεδομενων μας και αλλα θα ειναι τα αποτελεσματα αυτου.

π.χ. πια στο xbox 1 μου δεν μπορω να παιξω  online αν δεν κανει την αναβαθμιση

ειναι δικη μου αυτη η κονσολα?

οχι, γιατι εχω 30 λεπτα για να παιξω και συχνα πυκνα χανω τα 20 για κατι που δεν ζητησα..........

δεν λεω να μην κανει αναβαθμιση, αλλα ειδοποιησε με και πες μου σε 1 εβδομαδα κανε την, οχι με το ετσι θελω..

ή μπορείς να το βάζεις σε rest mode και να τα κατεβάζει όλα αυτόματα το βράδυ, ξέρω γω...

• Like 1
Δημοσ.

Είτε το θέλουμε είτε όχι η πορεία των πραγμάτων μας πάει στην ψηφιακή μορφή. Όντως άλλο είναι να έχεις ένα παιχνίδι σε φυσική μορφή και άλλο σε ψηφιακή. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την ψηφιακή μορφή λόγω ελλείψεως χώρου αλλά ακόμα εδώ στην Ελλάδα με τις ταχύτητες download που έχουμε το να κατεβάζεις ψηφιακά games είναι σκέτο μαρτύριο. Εδώ ένα update κάνει το οποιοδήποτε παιχνίδι στο PS4 και ξεκινάει χαλαρά στην καλύτερη περίπτωση από το 1.5GB και φτάνει σε κάποια παιχνίδια και τα 20GB με μια σύνδεση 24ρα που στην πραγματικότητα είναι στην καλύτερη περίπτωση 10ρα ή ακόμα χειρότερα τι ψηφιακό παιχνίδι να κατεβάσει κανείς; Οκ ωραία τα παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή αλλά μόνο για χώρες που έχουν μεγάλες και σταθερές ταχύτητες δικτύου...

• Like 1
Δημοσ.

Να λέμε και τα κακά αν δεν έχεις vdsl κλάφτα!

VDSL με 1% πληθυσμιακή καλύψει είναι αστείο να μιλάμε για VDSL στην Ελλάδα...

Και 5€ κόστος διαφορά δεν είναι πολλά..

Δημοσ.

Άποψη μου είναι ότι πρέπει να συνυπάρχουν και οι 2 μορφές διανομής του περιεχομένου (όποιο και να είναι αυτό ταινίες, τραγούδια , παιχνίδια), περισσότερο για θέμα ανταγωνισμού. 

Αν υπήρχε μόνο το digital για παραδειγμα δεν πρόκειται να βγαίναν τόσες πολλές προσφορές και τόσο συχνά γιατί δεν θα υπήρχε άλλος τρόπος να το αποκτήσεις.

Και για τα μεταχειρισμένα, όντως κερδίζουμε χρήματα με την αγορά του και κάτ' επέκταση οι μεσάζοντες με την πώληση, αλλά μεταχειρισμένα υπάρχουν σε όλες τις συναλλαγές. 

Δεν μπορεις και δεν πρέπει να τα "κόψεις". 

Δημοσ.

Είτε το θέλουμε είτε όχι η πορεία των πραγμάτων μας πάει στην ψηφιακή μορφή. 

Αυτό που το λένε όλοι για τα πάντα.. Την πορεία των πραγμάτων (γενικά μιλάω) δεν την φτιάχνει μία εταιρεία μόνη της. Άμα δεν θέλει ο καταναλωτής/αγοραστής θα μείνει με την "πορεία" στο χέρι..

• Like 2
Δημοσ.

όταν το κόψουν το gameshare ή αν αρχίσουν να banαρουν λογαριασμούς τότε που θα είναι τα λεφτά σου; στο πηγάδι.. 

Επίσης με το gameshare ας μην ξεχνάμε πως μόνο ένας σας θα έχει το παιχνίδι για ΠΑΝΤΑ στην ψηφιακή του συλλογή.

όμως θα μπορούμε να το παίζουμε και οι δύο(ταυτόχρονα) για ΠΑΝΤΑ(όσο τουλάχιστον παραμείνουμε φίλοι λολ). Και επίσης δεν είναι κατά των ορών χρήσης της sony.

Δημοσ.

Αυτό που το λένε όλοι για τα πάντα.. Την πορεία των πραγμάτων (γενικά μιλάω) δεν την φτιάχνει μία εταιρεία μόνη της. Άμα δεν θέλει ο καταναλωτής/αγοραστής θα μείνει με την "πορεία" στο χέρι..

Δεν διαφωνώ αλλά σπρώχνουν τον καταναλωτή εκεί. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: είμαι από επαρχία και ήθελα πριν μερικούς μήνες να πάρω το overwatch όταν κυκλοφόρησε πήγα σε γνωστή αλισιδα ενοικίασης DVD/GMES στην πόλη μου δεν το είχε μου λέει να το παραγγείλω από Αθήνα θα έρθει σε 10 ημερες λόγω εξάντλησης του στοκ οκ λέω μεσολαβεί Σ/Κ θα πάω Θεσσαλονίκη να το πάρω...αλλά πουθενά δεν το βρήκα μόνο με παραγγελία μετά από 4-10 εργάσιμες μπαίνω στο PSN store και βρίσκω την ψηφιακή έκδοση πάνω κάτω στα ίδια χρήματα μου πήρε 3 ημέρες να το κατεβάσω αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Αυτό εννοώ όταν λέω πάνε τα πράγματα προς τα εκεί τα οδηγούν και κατά κάποιο τρόπο "πλαγιως" σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και όταν σταματήσει η sony να στηρίζει psn στο 3 τι θα γίνουν όλα τα παιχνίδια και τα dlc που έχει ο καθένας σε ηλεκτρονική μορφή? Θα μου πεις οτι τα εχεις κατεβασμενα... Αν τα κλασει ο σκληρος του 3 ομως? Μετα τι? Μετα οτι εχεις σε cd μονο... Το online ήταν μικρο μέρος του παιχνιδιου στα χρονια του 2 οπότε όταν εκλεισαν οι server δεν ηταν μεγαλο θεμα.Στο 3 ομως το multiolayer ειναι αυτο που πουλαει τίτλους... Και τέλος απο τη στιγμή που έχω πληρώσει για κάτι εχω το δικαιωμα να το ξαναπουλησω αμα γουσταρω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...