militarist Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Πω πω ρε παιδιά τι πάθατε;; τώρα πως θα τα παίρνετε μαύρα χώρο απόδειξη τα λεφτά;;; 3
Ather Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 @thresh Δε γνωρίζω μπορείς να μου πεις κάτι συγκεκριμένο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 @thresh Δε γνωρίζω μπορείς να μου πεις κάτι συγκεκριμένο; http://www.heritage.org/index/ranking Πω πω ρε παιδιά τι πάθατε;; τώρα πως θα τα παίρνετε μαύρα χώρο απόδειξη τα λεφτά;;; Από την στιγμή που μετράνε στο αφορολόγητο κι οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ, με το που φτάνει κάποιος στο ποσό που χρειάζεται με supermarket/λογαριασμούς κι άλλες περιπτώσεις που δεν γλυτώνεις απόδειξη, θα σκάει μετρητό σε ελεύθερους επαγγελματίες και μαγαζιά που θα κάνουν καλύτερη τιμή για να μην πληρώσει με κάρτα. 2
Ather Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρον. Οι δείκτες από που βγαίνουν; Έχω την απορία καθώς δε βλέπω κάτι μετρήσιμο. Η Κίνα πχ δεν είναι στις ελεύθερες οικονομίες ενώ τα ΗΑΕ είναι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αν κλικάρεις την κάθε χώρα τα αναλύει νομίζω.
dollyyy19 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Οπότε οι Σουηδοί και οι Ολλανδοί που εγκαταλείπουν τα μετρητά είναι ηλίθιοι; εννοεις οτι στην νορβηγια που το κρατος μπορει να σου παρει το παιδι με το ετσι θελω σχεδον,ειναι πολιτισμενοι?και μην συγκρινετε διαφορετικους λαους.τι σχεση εχει ο σουηδος με τον ελληνα?και στην ινδια τους επιβαλλουν ηλεκτρονικο χρημα.ειναι λογικο?μας δινετε το δικαιωμα να διαφωνουμε?μετρητα μεχρι τελους.και μαυρα οσο παει.......και ανταλακτικη οικονομια οπου γινεται.μας το επιτρεπετε εσεις οι "πολιτισμενοι"? 2
FilipposMD Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 εννοεις οτι στην νορβηγια που το κρατος μπορει να σου παρει το παιδι με το ετσι θελω σχεδον,ειναι πολιτισμενοι?και μην συγκρινετε διαφορετικους λαους.τι σχεση εχει ο σουηδος με τον ελληνα?και στην ινδια τους επιβαλλουν ηλεκτρονικο χρημα.ειναι λογικο?μας δινετε το δικαιωμα να διαφωνουμε?μετρητα μεχρι τελους.και μαυρα οσο παει.......και ανταλακτικη οικονομια οπου γινεται.μας το επιτρεπετε εσεις οι "πολιτισμενοι"? E οι Νορβηγοί ειδικά είναι γνωστοί για την πρωτόγονη κοινωνία τους... Εγώ σχολίασα την άποψη ότι οι Γερμανοί δεν είναι ηλίθιοι που επιμένουν στα μετρητά. Και ρωτάω το λογικό, αν δηλαδή οι άλλοι που έχουν διαφορετική στάση είναι ηλίθιοι. Μπορώ να έχω μια απάντηση σε αυτό; 5
Speculoos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εγώ σαν εθνικιστής και πιστός χριστιανός ναι πιστεύω σε αυτά τα παραμύθια που λες αλλά είναι απολύτως αληθινά. Ναι με νοιάζει, γιατί το μαγαζί είναι παροδικό.Το έχω εδώ και είκοσι χρόνια, μέχρι πρόσφατα ναι μου έδινε τα προς το ζην, τώρα όμως... Ενώ και εγώ και τα παιδιά μας θέλω να ζήσουμε στην αληθινή και πραγματική Πατρίδα μας, την Ελλάδα και όχι σε ένα συνονθύλευμα κρατών όπως η ΕΕ ή όπως αλλιώς θα λέγεται μικρότερο ή μεγαλύτερο με ένα νόμισμα σε κάρτα, μία θρησκεία, μία γλώσσα κλπ κλπ κλπ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ. http://irineossamothraki.blogspot.gr/?m=1 A, καλά 7
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 μας δινετε το δικαιωμα να διαφωνουμε?μετρητα μεχρι τελους.και μαυρα οσο παει..... Σας το δίνουμε, το έχετε. Εμάς θα μας δώσετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τις κάρτες μας όπου γουστάρουμε επιτέλους; Αυτό είναι το ερώτημα. τι σχεση εχει ο σουηδος με τον ελληνα? Καμία, αυτό είναι το πρόβλημα, οι Σουηδοι πάνε μπροστά και εμείς τώρα ανακαλύπτουμε τον τροχό.
Heybro Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δεν φταίνε ούτε τα pos ούτε οι τράπεζες. Αυτα είναι ψηλά μπροστά στο κλεψιμο του 84% φόρου που έβαλαν(27%+προκαταβολή +ασφάλεια) + ενφια αλληλεγγύης κτλ. Δεν μένει τίποτα ειδικά όταν κάνουν το αφορολόγητο 5900. Και φορολογούν τα πάντα επιδοτήσεις κτλ. Όλο αυτό τους έχει γυρίσει boomerang και ήδη τα ληξιπροσθεσμα είναι αρκετά δις. Τη στιγμή που 300 ζώα με τα τσιράκια τους περνουν πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα χωρίς να έχουν ούτε ένα ένσημο και δεν έχουν δουλέψει ποτέ κάθονται βάζουν φόρους και κόβουν συντάξεις από ανθρώπους που τα έχουν δουλέψει και είναι δικά τους τα χρήματα. Τα pos μας μάραναν. 5 χρόνια μόνο κάρτα χρησιμοποιώ αλλά οι φόροι κάνουν ακατόρθωτο για οποιαδήποτε επιχείρηση να παραμείνει κερδοφόρα. Βενεζουέλα θα καταντήσουμε με αυτούς που μπλέξαμε να το θυμηθείτε. 2
yioula Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 δε προλαβαιμω να διαβασω ολα τα σχολια αλλα να σου πω... να πας κ στα καταστηματα του ταχυδρομικου ταμιευτηριου, εκει εχουν την καλυτερη προσφορα για μηχανημα χαμηλη συνδρομη κ ανυπαρκτο ποσοστο για εισπραξεις κατω απο 500, ρωτησε το
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 κάθονται βάζουν φόρους και κόβουν συντάξεις από ανθρώπους που τα έχουν δουλέψει και είναι δικά τους τα χρήματα. Το ασφαλιστικό είναι μη βιώσιμο. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστούν κι άλλες μειώσεις στις συντάξεις.
louilouiCK Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 E οι Νορβηγοί ειδικά είναι γνωστοί για την πρωτόγονη κοινωνία τους... Εγώ σχολίασα την άποψη ότι οι Γερμανοί δεν είναι ηλίθιοι που επιμένουν στα μετρητά. Και ρωτάω το λογικό, αν δηλαδή οι άλλοι που έχουν διαφορετική στάση είναι ηλίθιοι. Μπορώ να έχω μια απάντηση σε αυτό; Το ότι οι Γερμανοί "επιμένουν" στα μετρητά πως προκύπτει; Οι Γερμανοί έχουν εντελώς πιο ανοιχτό σύστημα συναλλαγών απο τις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Πχ στην Γερμανία (δεκαετίες τώρα επί μάρκων) μπορούσες εσύ να συμπληρώσεις ενα καρτελάκι με τα στοιχεία σου το ποσό που θες να στείλεις και τον παραλήπτη και να το αφήσεις στο κιβώτιο της τράπεζας σου (ουτε καν να μπεις μέσα ή να περιμένεις πότε είναι ανοιχτή η τράπεζα) και την επόμενη μέρα (εφόσον στον λογαριασμό σου υπήρχαν τα χρήματα - ά επίσης κάθε λογαριασμός έχει και overdraft) πληρωνόταν ο όποιος ήθελες να πληρωθεί... Επίσης αυτός ο νοητικός διαχωρισμός "προπληρωμένη" "χρεωστική" "ταμιευτηρίου" δεν υπήρχε Μία ήταν η κάρτα (και είναι) όταν άνοιγες έναν λογαριασμό στην τράπεζα έπαιρνες και μια κάρτα για να μπορείς να τσεκάρεις τον λογαριασμό σου απο το ATM κτλ.. Επίσης όμως ΠΑΝΤΟΥ μπορούσες (και μπορείς) να πληρώσεις με αυτή την κάρτα δεν ήταν visa ή mastercard ήταν Maestro/EC Μπορείς επιπλέον να βγάλεις πιστωτική κάρτα Visa/Mastercard αν θες βέβαια.. Και στις δόσεις στα μαγαζιά σχεδόν πάντα κάνεις καταναλωτικό δάνειο (όπως στον κοτσόβολο περίπου ) όπου το κατάστημα στέλνει αίτηση ηλεκτρονικά στην τράπεζα σου (και όχι στην τράπεζα που συνεργάζεται το ίδιο το κατάστημα σε αυτή που έχεις εσύ λογαριασμό μισθοδοσίας ή ταμειευτηρίου) και η τράπεζα σε λίγα λεπτά δέχεται ή αρνείται το αίτημα για δόσεις. Βέβαια δεν είναι όπως εδω εκει πολύ δύσκολα να μην το εγκρίνει η τράπεζα θα πρέπει ή να χρωστάς 3 φορές αυτά που βγάζεις σε ένα έτος και βάλε ή κάτι τέτοιο για να μην σου δεχτούν αγορά με δόσεις. Αν ειναι κάτι λίγο δύσκολο να βρεις στην Γερμανία ειναι πιστωτική που να έχει την δυνατότητα αγοράς με δόσεις και αυτό κυρίως (φαντάζομαι) γιατι έχουν το απο πάνω σύστημα και έτσι δεν το κρίνουν απαραίτητο και τους συμφέρει γιατι γλυτώνουν τα κερατιάτικα απο τις εταιρίες VISA και MASTERCARD αντίστοιχα. Ακόμη και το Paypal των γερμανών (paypal.de) έχει την επιπλέον επιλογή του SEPA-Überweisung (αυτό που περιέγραψα στην αρχή μιλώντας για το καρτελάκι) μόνο που εδώ δεν χρειάζεσαι καρτελάκι.. (με άλλο όνομα όμως GIRO pay έχω την εντύπωση..) Ανοίγεις λογαριασμό paypal βάζεις τον κωδικό της τράπεζας σου τον αριθμό του λογαριασμού σου και το όνομα σου και μπαμ... απο εδώ και στο εξής συνδέθηκε ο τραπεζικός σου λογαριασμός με το paypal και μπορείς να αγοράσεις απο οπουδήποτε (αρκεί να δέχονται paypal) τραβώντας λεφτά απευθείας απο τον τραπεζικό σου λογαριασμό χωρίς κάρτα κτλ . Εγώ ας πούμε πληρώνω delivery απο γνωστή ελληνική (.gr) σελίδα με ντελιβεράδικα μέσω paypal που τράβάει τα λεφτά απευθείας απο τον τραπεζικό λογαριασμό μου στην Γερμανία (χωρίς προμήθειες) και το φαγητό μου έρχεται εδώ στην ελλάδα σε 40 λεπτά και βάλε (λες και έρχεται απο Γερμανία ενώ το κατάστημα ειναι 800 μέτρα απόσταση απο εμένα... μετά τους φταίει η κρίση για τα κεσάτια.. 40 λεπτά με 1ώρα+ για ένα πιτόγυρο.. το χρεώνουν και 3 ευρώ -Ηράκλειο- πρέπει να πάρεις και 2+ αναψυκτικό γιατι για 5 ευρώ παραγγελία δεν μπαίνουν στον κόπο είναι μικρό το κέρδος.. ) Το τελευταίο γίνεται πιστεύω για να μου υπενθυμίζει ότι δεν ζω σε χώρα του πρώτου κόσμου
GeorgeHellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Όλοι εσείς που διαμαρτυρεστε για τους κακούς Έλληνες καταστηματάρχες, γιατί δεν ανοίγετε και εσείς κανένα μαγαζί για να πλουτισετε; 4
Ather Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το άρθρο πάντως έλεγε για σύνολο συναλλαγών και όχι για ποσά. Το ασφαλιστικό είναι μη βιώσιμο. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστούν κι άλλες μειώσεις στις συντάξεις. Σωστά... δες και ένα παράδειγμα http://thefaq.gr/ta-mathimatika-tis-nd-to-kourema-24-dis-sto-tsmede-me-to-psi-provopoulou-venizelou-isoposoute-me-tin-agora-metochon-810-ekat-stin-attikis/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα