Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Και πριν από αυτά χάλια ήταν.
papresa Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Όλοι εσείς που διαμαρτυρεστε για τους κακούς Έλληνες καταστηματάρχες, γιατί δεν ανοίγετε και εσείς κανένα μαγαζί για να πλουτισετε; Γιατί φίλε μου θα έχουν την σιγουριά του δημόσιου υπάλληλου και δε τους κουνάει κανείς και τίποτα αυτούς, εκτός από την μείωση των μισθών. Ενώ ο ιδιωτικός τομέας κατασπαρράχθηκε στην κρίση και πολλοί από εμάς είτε κρατάμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές με νύχια και με δόντια είτε άλλοι που κλείσανε ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ... Και γυρίζει συγγενικό μου πρόσωπο δημ. υπάλ. στην αρχή ακόμη της κρίσης και μου λέει: ε, καλά εσάς τι σας κόψανε; Αλλά σε συνάρτηση της απάντησης που ξεκίνησα να της δώσω, ότι τα δικά της τα περίσσια και τα περίσσια από τις συντάξεις των γονιών της μας κόψανε συν την υπέρογκη αύξηση της φορολογίας και με την αλλαγή της όψης μου, με σταματάει και μου λέει, δίκιο έχεις, λάθος μου. αν δεν έλεγε αυτά από τα νεύρα που είχα ήμουν ικανός να σηκωθώ να την αρπάξω, να την βγάλω έξω και να την ρίξω στην θάλασσα, γιατί η συζήτηση έγινε εν πλω, τόσο πολύ με νευρίασε και πιστεύω το κατάλαβε και με σταμάτησε. 1
louilouiCK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Γιατί φίλε μου θα έχουν την σιγουριά του δημόσιου υπάλληλου και δε τους κουνάει κανείς και τίποτα αυτούς, εκτός από την μείωση των μισθών. Ενώ ο ιδιωτικός τομέας κατασπαρράχθηκε στην κρίση και πολλοί από εμάς είτε κρατάμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές με νύχια και με δόντια είτε άλλοι που κλείσανε ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ... Και γυρίζει συγγενικό μου πρόσωπο δημ. υπάλ. στην αρχή ακόμη της κρίσης και μου λέει: ε, καλά εσάς τι σας κόψανε; Αλλά σε συνάρτηση της απάντησης που ξεκίνησα να της δώσω, ότι τα δικά της τα περίσσια και τα περίσσια από τις συντάξεις των γονιών της μας κόψανε συν την υπέρογκη αύξηση της φορολογίας και με την αλλαγή της όψης μου, με σταματάει και μου λέει, δίκιο έχεις, λάθος μου. αν δεν έλεγε αυτά από τα νεύρα που είχα ήμουν ικανός να σηκωθώ να την αρπάξω, να την βγάλω έξω και να την ρίξω στην θάλασσα, γιατί η συζήτηση έγινε εν πλω, τόσο πολύ με νευρίασε και πιστεύω το κατάλαβε και με σταμάτησε. Γ#@$#ώ την κρίση μου δηλαδή Όταν φτάσατε στο εξοχικό ξαναμαλώσατε; 3
glougr Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Υπάρχουν και κάποιες λύσεις που δουλεύουν με κάρτα SIM κινητού.
ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 πρώτα όλες οι δημοσιές υπηρεσίες να βάλουν pos όπως εφορία, λιμεναρχείο, αστυνομία, νοσοκομεία, δήμοι κτλ πρώτα και μετά ας υποχρεώσουν τους ελ. επαγγελματίες 4
louilouiCK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 πρώτα όλες οι δημοσιές υπηρεσίες να βάλουν pos όπως εφορία, λιμεναρχείο, αστυνομία, νοσοκομεία, δήμοι κτλ πρώτα και μετά ας υποχρεώσουν τους ελ. επαγγελματίες Αυτό ξαναπές το! ήθελα να πληρώσω την ΔΕΗ με την πιστωτική μου και δεν μπορούσα γιατι δεχόταν πιστωτικές μόνο απο 2 τράπεζες!!!
mclein Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 το αριστερα ειναι της εθνικης και μεσω ιντερνετ οπως γραφτηκε ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ. ειναι λιγο μαπα το συστημα του χαρτιου βεβαια αλλα ειναι εκπληκτικο μηχανακι. επισης, εχει τεραστια αντοχη !!! το δεξια ειναι της eurobank & ειναι ασυρματο. το περιεργο ειναι οτι πιανει παντου σημα. ακομη και σε υπογειο που δεν πιανει κοσμοτε - βοντα, εκεινο λειτουργησε ! απο αντοχη μετρια πραγματα & θελει προσοχη αλλα για εμενα απαραιτητο γιατι 6/10 τυχαιους ειναι καρτουχοι. της εθνικης κοστισε 250+φπα προ 2ετιας - της eurobank, ειναι το 2ο και το πηρα δωρεαν. (τρεχει προγραμμα ως τελος 6ου) ! 1
l337 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 πρώτα όλες οι δημοσιές υπηρεσίες να βάλουν pos όπως εφορία, λιμεναρχείο, αστυνομία, νοσοκομεία, δήμοι κτλ πρώτα και μετά ας υποχρεώσουν τους ελ. επαγγελματίες Ξέρεις πολλές δημόσιες υπηρεσίες να φοροδιαφεύγουν; 3
ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ξέρεις πολλές δημόσιες υπηρεσίες να φοροδιαφεύγουν; για διευκόλυνσή να γίνει λόγω των cc και όχι μονό ... πχ γω στην εφορία θέλω να πληρώνω ανέπαφα απ το κινητό μου κιόλας (όπως σε καταστήματά) όχι με μετρητά ή να τρέχω στις τράπεζες 2
louilouiCK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ξέρεις πολλές δημόσιες υπηρεσίες να φοροδιαφεύγουν; Σαν τον Καποδίστρια και την πατάτα η ιστορία επαναλαμβάνεται... οι γιαούριδες δεν θέλανε τις πατάτες.. εχμ κάρτες... μέχρι βρέθηκε άλλος λόγος (να δικαιολογήσουν το αφορολόγητο) ώστε να τις χρησιμοποιούν... η πρόοδος έγινε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ξέρεις πολλές δημόσιες υπηρεσίες να φοροδιαφεύγουν; Από την στιγμή που το αφορολόγητο είναι πλέον αποκλειστικά μέσω κάρτας, πρέπει να έχουν κι αυτοί. 3
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εθνική Τράπεζα, 3,90/μήνα το ενσύρματο, 6,90/μήνα το GPRS δωρεάν η συσκευή, χωρίς όριο τζίρου . Τα δίνουν άκουσα μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. 1
speedman_26 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εθνική Τράπεζα, 3,90/μήνα το ενσύρματο, 6,90/μήνα το GPRS δωρεάν η συσκευή, χωρίς όριο τζίρου . Τα δίνουν άκουσα μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Αυτο με το Gprs αξίζει; θα πιανει μέσα σε κτίριο; Τα 3.90 για πόσο καιρό θα τα δίνουμε
Anastazio Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εγώ ας πούμε πληρώνω delivery απο γνωστή ελληνική (.gr) σελίδα με ντελιβεράδικα μέσω paypal που τράβάει τα λεφτά απευθείας απο τον τραπεζικό λογαριασμό μου στην Γερμανία (χωρίς προμήθειες) και το φαγητό μου έρχεται εδώ στην ελλάδα σε 40 λεπτά και βάλε (λες και έρχεται απο Γερμανία ενώ το κατάστημα ειναι 800 μέτρα απόσταση απο εμένα... μετά τους φταίει η κρίση για τα κεσάτια.. 40 λεπτά με 1ώρα+ για ένα πιτόγυρο.. Ωραιος,λογικα αν ειναι ενα εστιατοριο γεματο και παω να κατσω τελευταιος διπλα στη κουζινα θα πρεπει να εξυπηρετηθω πρωτος,η οχι?!.... 1
HALF EVIL Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτο με το Gprs αξίζει; θα πιανει μέσα σε κτίριο; Τα 3.90 για πόσο καιρό θα τα δίνουμε Το έψαξα λίγο. Το gprs σε καλύπτει παντού. Δεν χρειάζεται Wi-Fi. Δεν υπάρχει χρονικό όριο. Και τα δύο είναι δωρεάν με προμήθεια 0,90% χωρίς όριο τζίρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα