Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους! Ψάχνω κι εγώ για φιμέ σε όλα τα παράθυρα εντός παρμπρίζ . Πήρα προσφορές διάφορες από Θεσσαλονίκης αλλά δεν ξέρω που να καταλήξω. Llumar super cool σειρά 250€, xpel xr black (νανοκεραμικες) 250€ και beluga νανοκεραμικες 200€. Ποιες θα προτείνατε ; Renault methane station 2019’

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον με την σειρα που τις εβαλες και το επιβεβαιωνει ο τυπος εδω στην αρχη που εχει βαλει τις 2 πρωτες.

εγω αν εβαζα την συγκεκριμενη που αναφερει θα διαλεγα την 45% plus οχι  black αλλα αυτα ειναι γουστα/

περα απο την μαρκα σαν επιλογη θα διαλεγα και τον καλυτερο σε εφαρμογη-εξυπηρετηση .

ρωτα αν σου δινουν και σφαλεια κακης τοποθετησης που λεει και το μελος μικρος μητσος.

σε ποιους εχεις καταληξει να τις τοποθετησεις?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, broxopios είπε

Την άλλη βδομάδα πάω κι εγώ να περάσω XR Plus. Ενώ στην αρχή έλεγα για 4 πλαϊνά και πίσω, τώρα σκέφτομαι σοβαρά και μπροστινό παρμπρίζ γιατί νιώθω ότι θα κάνω μισή δουλειά αν δε βάλω.

Κάνε ένα μίνι review. Πως είναι η αίσθηση τώρα σε σχέση με πριν που δεν είχες;

Χωρις καμια υπερβολη μερα με τη νυχτα.Αρχικα η διαύγεια της ειναι σαν να μην υπαρχει πανω ακομα και την νυχτα.Τωρα οσο αφορα την αποδοση στην θερμοκρασια απλα δεν νιωθεις ζεστη απο το μπροστινο παρμπριζ και δεν σε κουραζει ο ηλιος στην οδηγηση,δεν φοραω τοσο συχνα πλεον γυαλια ηλιου γιατι κοβει την εντονη αντηλια.

Αξιζει πραγματικα η τοποθετηση σε μπροστινο.

4 ώρες πριν, Manolios1925 είπε

Γεια χαρά σε όλους! Ψάχνω κι εγώ για φιμέ σε όλα τα παράθυρα εντός παρμπρίζ . Πήρα προσφορές διάφορες από Θεσσαλονίκης αλλά δεν ξέρω που να καταλήξω. Llumar super cool σειρά 250€, xpel xr black (νανοκεραμικες) 250€ και beluga νανοκεραμικες 200€. Ποιες θα προτείνατε ; Renault methane station 2019’

Η Super cooL δεν ειναι νανοκεραμικη μεμβρανη και ζητανε 250 ευρω????Η διαφορα στην θερμοκρασια ειναι πολυ κατωτερη απο μια νανοκεραμικη μεμβρανη.Θα προτιμουσα την Xpel και μετα την Beluga.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mike15 είπε

μαλλον με την σειρα που τις εβαλες και το επιβεβαιωνει ο τυπος εδω στην αρχη που εχει βαλει τις 2 πρωτες.

εγω αν εβαζα την συγκεκριμενη που αναφερει θα διαλεγα την 45% plus οχι  black αλλα αυτα ειναι γουστα 

σε ποιους εχεις καταληξει να τις τοποθετησεις?

Οι plus ανεβαίνουν κανενα 80αρι σε τιμή .. οι llumar είναι στους all star applies και οι xpel σε auto can και glass drive (σ αυτούς είχα βάλει παλιά κάτι απλές και ήμουν ευχαριστημένος από τοποθέτηση ) ,οι beluga είναι στην car glass Γρηγορίου ε’

5 λεπτά πριν, Pathorious είπε

Η Super cooL δεν ειναι νανοκεραμικη μεμβρανη και ζητανε 250 ευρω????Η διαφορα στην θερμοκρασια ειναι πολυ κατωτερη απο μια νανοκεραμικη μεμβρανη.Θα προτιμουσα την Xpel και μετα την Beluga.

Η νανοκεραμικες της llumar ανεβαίνουν στα 470-500€,που τα θεωρώ υπερβολικά λεφτά ότι κι αν προσφέρουν .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Manolios1925 είπε

Οι plus ανεβαίνουν κανενα 80αρι σε τιμή .. οι llumar είναι στους all star applies και οι xpel σε auto can και glass drive (σ αυτούς είχα βάλει παλιά κάτι απλές και ήμουν ευχαριστημένος από τοποθέτηση ) ,οι beluga είναι στην car glass Γρηγορίου ε’

Η νανοκεραμικες της llumar ανεβαίνουν στα 470-500€,που τα θεωρώ υπερβολικά λεφτά ότι κι αν προσφέρουν .

Εγω είχα βάλει τον Ιούλιο του 23' τις beluga στο μαγαζί που γράφεις. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση όλον αυτόν τον καιρό. Αν πας εκεί πες του να σου δώσει προσφορά και για το μπροστινό παρμπρίζ βάζει στο μπροστά 80% ορατότητα νανοκεραμικη της xpel, αξίζει να το ντύσεις όλο το αμάξι και θα στην δώσει και σ καλύτερη τιμή δηλαδή θα σου βγει περίπου 280 με 300 σύνολο. Προσωπικά διάλεξα το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί με κέρδισε με τον τρόπο του ο άνθρωπος που το είχε και το παιδί που τα περνούσε φάνηκε πολυ προσεκτικό. Επίσης πολυ σημαντικό δνε βγάζει καπλαμαδες απο τις πόρτες πάρα μόνο τις γλώσσες, οπότε δνε επηρεάζεται τίποτα. Σε μια πόρτα που δεν είχε γίνει καλη τοποθέτηση, τουλάχιστον στα μάτια μου, πήγα μετά απο μια βδομάδα και μου πέρασαν καινούρια μεμβράνη. Επειδή ειμαι ψείρας γενικά, σε κάποια σημεία εχω δει κάποιους κόκκους σκόνης που έχουν μείνει ανάμεσα στην ζελατίνα και το τζάμι που δημιουργούν κάτι σαν μικροσκοπικες φουσκάλες αλλα πέρα απο αυτό είμαι αρκετά ευχαριστημένος ιδιαίτερα που δνε χρειάστηκαν να βγουν καθόλου τα πλαστικά απο τις πόρτες. Αν θέλετε το τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει τα τζάμια να βγουν τελείως απο τις πόρτες για να εφαρμοστεί τέλεια χωρίς καθόλου σκόνη αλλα δνε ήθελα κάτι τέτοιο να συμβεί. Παρακάτω παραθέτω κάποιες φωτογραφίες απο το μπροστινό παρμπρίζ να δείτε πως φαίνεται αλλα και απο το συνολικό αποτέλεσμα. 

Στα πίσω τζάμια φοράω 55% ορατότητα, οδηγού συνοδηγού 75% και 80% μπροστά παρμπρίζ 

20250423_213151.jpg

20250423_215555.jpg

20250423_215611.jpg

Επεξ/σία από dimitris1090t
  • Like 2
Δημοσ.

βαλε xpel τοτε.το καταστημα οπως το γραφεις δεν το βρηκα ονλαιν ,ποιο ειναι?

δεν μου αρεσε και πολυ αυτο που διαβασα για τις φουσκαλιτσες στον φιλο.

Δημοσ.

Σε επικοινωνία πριν λιγο με την Carglass μου απαντησαν οτι δεν τοποθετουν μεμβρανη στο εμπροσθιο παρμπριζ απο τη στιγμη που υπάρχουν εκεί συστηματα σφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. 

Οταν τις είπα το μοντελο του αυτοκινήτου μου απάντησε αρνητικά.

Εχει βάλει κάποιος σε Puma του 2023 ;;;;;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mike15 είπε

βαλε xpel τοτε.το καταστημα οπως το γραφεις δεν το βρηκα ονλαιν ,ποιο ειναι?

δεν μου αρεσε και πολυ αυτο που διαβασα για τις φουσκαλιτσες στον φιλο.

Autocan είναι το κατάστημα λεωφόρου στρατού 113.. θα περάσω να τα πούμε από κοντά σήμερα με τον μάστορα 

Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 8:58 ΠΜ, apostolos2 είπε

Που την έβαλες? 

Που την έβαλες? 

https://giannikelis.gr/index.php/online-store/membranes-auto/madico-nano-ceramic-ir   εδω , αλλα εχει και αλλους αντιπροσωπους η madico μπες στην σελιδα της εταιρειας στην Ελλαδα και δες αν εχεις κοντα σου καποιον

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα, μόλις πήρα προσφορά από carglass για ολικό ντύσιμο + παρμπρίζ σε seat leon 2001, με τελική τιμή στα 245 ευρώ... 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πρέπει υποχρεωτικά, για να πάρω το και καλά το 50% έκπτωσης (εκτός του παρμπριζ, όπου μου έκαναν ένα 20%), τα πίσω τζάμια να είναι πιο σκούρα από του μπροστινού και των μπροστά πλαινών!!!

Ποιος ο λόγος ??? Βάζων κεραμικά στα μπροστά και του παρμπριζ???  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

ακριβως γιατι οι ακριβες μεμβρανες ειναοι 70αρες και δε του παιρνει να ντυσουν ολο το αμαξι με δαυτες

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αλλά για κάποιους που έχουν μικρά παιδιά ή τέλος πάντων κάποιους που κάθονται πίσω, είναι κρίμα να τους χτυπάει ο ήλιος επειδή μπροστά έχεις νόμιμες 70άρες και δε θες διαφορά στη σκουρότητα.

Ούτε είναι ό,τι καλύτερο να βάλεις 20άρες ή ακόμα και 5άρες μπροστά ακόμα κι αν δε σε απασχολεί η νομιμότητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bill987 είπε

Βάζουν νανοκεραμικες εμπρόσθιο παρμπρίζ και οδηγού - συνοδηγού που είναι οι νομιμες 75% και στα πίσω βάζουν τις απλές,συνήθως 50%.

Μπορείς να δώσεις μια χρηματική διαφορά και να βάλεις σε όλα να νανοκεραμικες, (κάπου στα 100€ έξτρα ) έτσι έκανα και εγώ στο 2ο αυτοκίνητο.

Στο 1ο πήγα όπως το είχαν στη προσφορά , τότε με Madico (2018) 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, terry308 είπε

Βάζουν νανοκεραμικες εμπρόσθιο παρμπρίζ και οδηγού - συνοδηγού που είναι οι νομιμες 75% και στα πίσω βάζουν τις απλές,συνήθως 50%.

Μπορείς να δώσεις μια χρηματική διαφορά και να βάλεις σε όλα να νανοκεραμικες, (κάπου στα 100€ έξτρα ) έτσι έκανα και εγώ στο 2ο αυτοκίνητο.

Στο 1ο πήγα όπως το είχαν στη προσφορά , τότε με Madico (2018) 

Θα φτάσουμε στα 300 φεύγα ...

1 ώρα πριν, mike15 είπε

δεν μαρεσει η διαφορα σκιασης.ειναι πιο ωραιο το αυτοκινητο με ιδια ποσοστα.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να είναι όλα ίδια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...