Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/8/2025 στις 5:34 ΜΜ, adreas195 είπε

Εχω ήδη εργοταξιακά φιμέ στα πίσω παράθυρα και στο πορτ παγκάζ τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τα αφαιρέσουν ή βάζουν απλά μεμβράνη διαφανή για υv ?

Δεν υπάρχει κάτι για να αφαιρέσεις

Στις 3/8/2025 στις 5:34 ΜΜ, adreas195 είπε

...Θα έχει την ίδια απόδοση με την xpel plus η διάφανη πάνω σε εργοστασιακό φιμέ;;

Μάλλον όχι. Μάλλον πρέπει να βάλεις όπως και στα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού

• Like 2
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/8/2025 στις 4:31 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε

θα το βελτιωσεις

Μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες? 

Έχεις προσωπική εμπειρία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 ώρες πριν, p_under είπε

Μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες? 

Έχεις προσωπική εμπειρία?

Το εξηγησα προυγουμενως στο παρων νημα, αν θες κατι εξτρα ρωτα

Στις 29/7/2025 στις 6:14 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε

Εμεις εχουμε τεραστιο προβλημα με την αντηλια και με την υψηλη λαμπροτητα σημειακων πηγων. Ο ελεγχος αυτων των πηγων/παραπηγων φωτος μας βοηθαει απιστευτα. Οταν κοιτας μια φωτεινη πηγη εσυ οπως και εγω δεν εχουμε ομοιομορφη σφαιρικη θαμβωση παρα περιοχες οπου υπαρχουν ακτινες. Ε ενας φακος πολωσης πχ θα μας βοηθησει, ομοιως θα μας βοηθησει και μια μεβρανη περιορισμου των πολυ λαμπρων σημειακων πηγων.

Το προβλημα ειναι πως τα γυαλια με πολωτικους φακους εμενα προσωπικα μου προκαλουν δυσκολια στην οδηγηση καποιες συγκεκριμενες συνθηκες και προφανως δεν μπορω να φοραω γυαλια ηλιου την νυχτα...

Να ξερεις παντα οτι η λαμπροτητα εχει αμεση εξαρτηση με την θαμβωση και το αστιγματικο ματι εχει πολυ χαμηλοτερα ορια αποδεκτης λαμπροτητας πριν να επελθει η θαμβωση. Καπου εχω τα βιβλια μου αλλα βαριεμαι να κατσω να ψαξω

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑ image.png.4512967f1fe327880b2466c2e368917d.png

image.png.c314efd6d2891b200463273b4cf89194.png

image.png.2fe176f34e47f07f0b44d89b40a862bd.png

image.png.1a201daddf2f96c96cf2d7852807e46d.png

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βλεπω τουριστες απο νορβηγια,σουηδια ,με τα αυτοκινητα τους εδω χαλκιδικη με αντιηλιακες μεμβρανες τερμα σκουρες..αφου ηλιος εκει πανω δεν παιζει και οταν εχουν φουλ μερα για 5 μηνες νομιζω παλι δεν παιζει..

• Confused 1
Δημοσ.

έβαλα πριν ένα μήνα LLumar μεμβράνες (τις απλές τις super cool) σε 2 αυτοκίνητά μου. Είχα βάλει κ στο προηγούμε εκείς και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Ενώ μέχρι πριν κάποια χρόνια έδιναν εγγύηση εφ' όρου ζωής σε όλες, τώρα δίνουν μόνο για τα πλαϊνά και 7 χρόνια για το πίσω παρμπρίζ  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, slaughter είπε

Ενώ μέχρι πριν κάποια χρόνια έδιναν εγγύηση εφ' όρου ζωής σε όλες, τώρα δίνουν μόνο για τα πλαϊνά και 7 χρόνια για το πίσω παρμπρίζ  

Ε την παθανε μαλλον, στο πισω αν βαζεις αντιστασεις προφανως χαλαει η μεμβρανη

Δημοσ.

Καλησπερα συνφορουμιτες! Θελω να βαλω και εγω αντιηλιακες για να μην βραζει η μπεμπα σε ενα Peugeot 2008 που θα παραλαβω(leasing αρα ειναι για 4 χρονια).

Εδω Παλαιο Φαληρο που ειμαι ρωτησα XPEL PRIME XR PLUS στα 290 και μετα βαζει τις απλες (HP μου ειπε νομιζω) 170.

Αξιζει η διαφορα λετε; Τις XR αυτος δεν τις δουλευει μου ειπε.

Παιζει καμια αλλη εναλλακτικη γυρω στα 200 σε κεραμικες η να σκασω 290 να τελειωνω; 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πήρα προσφορά από ένα κατάστημα στην Περαία εδώ στην Θεσσαλονίκη που με βολεύει Ανατολικά. Τυχαία το βρήκα στο Google.

Μου έδωσε 4 κατηγορίες όπου δύο από αυτές ξεφεύγανε σε τιμές που δεν πρόκειται να έδινα η μία κάπου στα 280,00€ και η άλλη πάνω από 350,00€

Στην πιο οικονομική σειρά είχε με 140,00€ και με 190,00€ όπου αυτή με τα 190,00€ είχε μεγάλη διαφορά στην Θερμοκρασία που θα μπαίνει στην καμπίνα.

Το πρόβλημα είναι πως μου έδωσε εγγύηση 5 χρόνια και τις ακριβές σειρές 10 χρόνια, ενώ εδώ διαβάζω για 7 χρόνια και εφ`όρου ζωής.

XPEL είναι και τηλεφωνικά δεν μου διευκρίνησε τις ποιότητες εκτός από το ότι εμποδίζει 99% τις UV.

Για ένα 50άρικο να έχει τόση διαφορά;

Θέλω να τις βάλω σε Giulietta.

Πρόκειται για μόστρα ή έχει και ουσία ο ήλιος εάν επιλέξω την φθηνή σειρά;

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, d4mage είπε

Σήμερα πήρα προσφορά από ένα κατάστημα στην Περαία εδώ στην Θεσσαλονίκη μου με βολεύει Ανατολικά. Τυχαία το βρήκα στο Google.

Μου έδωσε 4 κατηγορίες όπου δύο από αυτές ξεφεύγανε σε τιμές που δεν πρόκειται να έδινα η μία κάπου στα 280,00€ και η άλλη πάνω από 350,00€

Στην πιο οικονομική σειρά είχε με 140,00€ και με 190,00€ όπου αυτή με τα 190,00€ είχε μεγάλη διαφορά στην Θερμοκρασία που θα μπαίνει στην καμπίνα.

Το πρόβλημα είναι πως μου έδωσε εγγύηση 5 χρόνια και τις ακριβές σειρές 10 χρόνια, ενώ εδώ διαβάζω για 7 χρόνια και εφ`όρου ζωής.

XPEL είναι και τηλεφωνικά δεν μου διευκρίνησε τις ποιότητες εκτός από το ότι εμποδίζει 99% τις UV.

με αυτον μιλησα και εγω τηλεφωνικα..φανηκε σωστος..νομι`ω μου ειπε οτι εφορου ζωης δεν μπορει να ειναι γιατι χανουν τις ιδιοτητες τους κοντα στα 10 χρονια.οποτε αυτο ειναι διαφημιστικο κολπο στις αλλες εταιρειες.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mike15 είπε

με αυτον μιλησα και εγω τηλεφωνικα..φανηκε σωστος..νομι`ω μου ειπε οτι εφορου ζωης δεν μπορει να ειναι γιατι χανουν τις ιδιοτητες τους κοντα στα 10 χρονια.οποτε αυτο ειναι διαφημιστικο κολπο στις αλλες εταιρειες.

Ωραία, εσύ θα πας για τις nano ή τις απλές; Εμένα μου είπε 140 και 190 και μάλιστα πως έχει μεγάλη διαφορά όχι στο χρώμα στην θερμοκρασία. 

Εάν ισχύει αυτό ποιος η λόγος να πουλάει με τα 140; 

Έχω κλείσει ήδη ραντεβού και δεν μπήκα σε φάση να πάρω κι από αλλού προσφορές. Βαριέμαι τη διαδικασία έτσι κι αλλιώς δεν ασχολούμαι κιόλας με μάρκες ποιότητας κλπ τουλάχιστον δε αυτή αυτή κατηγορία…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, d4mage είπε

Ωραία, εσύ θα πας για τις nano ή τις απλές; Εμένα μου είπε 140 και 190 και μάλιστα πως έχει μεγάλη διαφορά όχι στο χρώμα στην θερμοκρασία. 

Εάν ισχύει αυτό ποιος η λόγος να πουλάει με τα 140; 

Έχω κλείσει ήδη ραντεβού και δεν μπήκα σε φάση να πάρω κι από αλλού προσφορές. Βαριέμαι τη διαδικασία έτσι κι αλλιώς δεν ασχολούμαι κιόλας με μάρκες ποιότητας κλπ τουλάχιστον δε αυτή αυτή κατηγορία…

εγω δεν θα βαλω αυτην την μαρκα τελικα.οταν βαλω θα βαλω madico γιατι τα τζαμια μου με αυτην την εταιρεια αλληλεπιδρουν σωστα ωστε τα πολωτικα γυαλια μου που τα χρειαζομαι να μην κανουν αυτο το φαινομενο της πετρελαιοκηλιδας χρωμα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να παω αττικη,ισως του χρονου σε καποιο συνδυασμο με ταξιδι εκει.ισως τα παραγγειλω και τα βαλει καποιος εδω,αν και αυτο δεν ειναι καλη ιδεα γιατι ο καθενας θελει τα δικα του να βαλει,εχει ποσοστα και δεν θα σου εγγυηθει εργασια.εχω ομως παλιους γνωστους που εκαναν αυτην την εργασια για χρονια ,μπορει να τους ψησω να μου τις βαλουν,μετα τις αδειες ομως.

παντως μην αγχωνεσαι.εγω απο το ιντερνετ τους βρηκα ολους και επαιρνα τηλεφωνα..εχει ακομα ενα καλο που τον ποσταρε εδω ενα παιδι,στην πυλαια και αυτος καλες τιμες..και στο κεντρο εχιε και στην τουμπα 2-3 καλους..ψαξτο μια μερα .συγκεντρωσε τις ερωτησεις που θες να κανεις ,μιλας τους και συμπερανε σε ποιον θες να πας.δεν θα σου πουν ολοι ακριβως τα ιδια ,εγω αυτο διαπιστωσα.οποτε κρινε εσυ ποιος σου κανει.

υ.γ εγω εαν βαλω θα βαλω νανοκεραμικες,ειναι οι καλυτερες στην  ακτινοβολια και οι πιο υγιεινες.εαν θυμαμαι καλα.οσο για το χρωμα καποιες αλλαζουν χρωμα.εγω ας πουμε που ηθελα αποχρωση προς το μπλε-γκρι και οχι προς το  πρασινο-γκρι παλι η νανοκεραμικη της madico το εχει.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mike15 είπε

εγω δεν θα βαλω αυτην την μαρκα τελικα.οταν βαλω θα βαλω madico γιατι τα τζαμια μου με αυτην την εταιρεια αλληλεπιδρουν σωστα ωστε τα πολωτικα γυαλια μου που τα χρειαζομαι να μην κανουν αυτο το φαινομενο της πετρελαιοκηλιδας χρωμα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να παω αττικη,ισως του χρονου σε καποιο συνδυασμο με ταξιδι εκει.ισως τα παραγγειλω και τα βαλει καποιος εδω,αν και αυτο δεν ειναι καλη ιδεα γιατι ο καθενας θελει τα δικα του να βαλει,εχει ποσοστα και δεν θα σου εγγυηθει εργασια.εχω ομως παλιους γνωστους που εκαναν αυτην την εργασια για χρονια ,μπορει να τους ψησω να μου τις βαλουν,μετα τις αδειες ομως.

παντως μην αγχωνεσαι.εγω απο το ιντερνετ τους βρηκα ολους και επαιρνα τηλεφωνα..εχει ακομα ενα καλο που τον ποσταρε εδω ενα παιδι,στην πυλαια και αυτος καλες τιμες..και στο κεντρο εχιε και στην τουμπα 2-3 καλους..ψαξτο μια μερα .συγκεντρωσε τις ερωτησεις που θες να κανεις ,μιλας τους και συμπερανε σε ποιον θες να πας.δεν θα σου πουν ολοι ακριβως τα ιδια ,εγω αυτο διαπιστωσα.οποτε κρινε εσυ ποιος σου κανει.

υ.γ εγω εαν βαλω θα βαλω νανοκεραμικες,ειναι οι καλυτερες στην  ακτινοβολια και οι πιο υγιεινες.εαν θυμαμαι καλα.οσο για το χρωμα καποιες αλλαζουν χρωμα.εγω ας πουμε που ηθελα αποχρωση προς το μπλε-γκρι και οχι προς το  πρασινο-γκρι παλι η νανοκεραμικη της madico το εχει.

Με βλέπω να μην βάζω τίποτα τελικά.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, d4mage είπε

Με βλέπω να μην βάζω τίποτα τελικά.

Γιατί να μην βάλεις; Θα δεις μεγάλη διαφορά με τις μεμβράνες και το UV αν θυμάμαι καλά (νομίζω το έχει αναφέρει κάποιος εδώ μέσα) το κόβει και το σκέτο παράθυρο.

Αν δεις τα specs νομίζω όλες λένε ότι κόβουν 99% UV, το θέμα είναι πόσο θερμότητα κόβουν.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, d4mage είπε

Σήμερα πήρα προσφορά από ένα κατάστημα στην Περαία εδώ στην Θεσσαλονίκη που με βολεύει Ανατολικά. Τυχαία το βρήκα στο Google.

σε giulietta έβαλα και εγώ τις xpel hp (λογικά αυτές θα σου βάλει με τα 190€)

είδα μεγάλη διαφορά και βοήθησε αρκετά… δεν έβαλα νανο λόγω κόστους και δεν το μετανοιωσα αφού οι hp είναι vfm.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Γιατί να μην βάλεις; Θα δεις μεγάλη διαφορά με τις μεμβράνες και το UV αν θυμάμαι καλά (νομίζω το έχει αναφέρει κάποιος εδώ μέσα) το κόβει και το σκέτο παράθυρο.

Αν δεις τα specs νομίζω όλες λένε ότι κόβουν 99% UV, το θέμα είναι πόσο θερμότητα κόβουν.

Μου πρότεινε 4 κατηγορίες οι οποίες 2 ήταν με νάνο που ξεφεύγανε σε τιμή χωρίςε να σημαίνει πως υποτιμάω το προϊόν απλά δεν είναι για μένα.

Για τις άλλες δύο με τιμές 140,00€ και 190,00€ σε ερώτηση που έκανα στο κατάστημα μου απάντησαν πως η διαφορά είναι μεγάλη στο θέμα τις θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα. 

Δεν γνωρίζω εάν είναι ίδια μεμβράνη με κάποια προσθήκη για την θερμοκρασία ή αν πρόκειται για άλλη μάρκα κλπ. Μου είπε πως βγαίνουν σε 4 αποχρώσεις. Απλά παραξενεύτηκα γιατί με πήγε κατευθείαν σε αυτές των 190,00€ χωρίς να μιλήσει για τις οικονομικότερες καθόλου. Δηλαδή ένιωσα λες και μου είπε πως είναι άχρηστες.

3 ώρες πριν, pananton είπε

σε giulietta έβαλα και εγώ τις xpel hp (λογικά αυτές θα σου βάλει με τα 190€)

είδα μεγάλη διαφορά και βοήθησε αρκετά… δεν έβαλα νανο λόγω κόστους και δεν το μετανοιωσα αφού οι hp είναι vfm.

Γενικά μια οκ τιμή σε τι πλαίσια κυμαίνεται; Επίσης να προσέξω το ποσοστό στα μπροστινά και πίσω παράθυρα;

Διότι μου είπε πως μπορώ να το κάνω πιο σκούρο χωρίς να έχω θέμα. Θα μου δώσει έγγραφο για τροχαία; Διότι σταματήσανε στην Θέρμη γνωστό μου του ζητήσανε πιστοποιητικό που δεν είχε και του πήρανε πινακίδες επειδή τα τζάμια ήταν το ίδιο σκούρα στο σύνολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...