Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, Morosana said:

NCK design στα άνω Λιόσια. Ο Νίκος κάνει τρομερή δουλειά, δουλεύει xpel και αν τύχει να πας από κει όλο και κάποιο supercar θα δεις στο μαγαζί 

Xpel μεμβρανες τοποθετεί; Γιατι στο site του δεν είδα να τις αναφέρει.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, madboy είπε

Xpel μεμβρανες τοποθετεί; Γιατι στο site του δεν είδα να τις αναφέρει.

Δουλεύει xpel και στα κρύσταλλα και ppf. Τον έχει και το site της Xpel στους επίσημους εφαρμοστές.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 3:21 ΜΜ, d4mage είπε

10 ημέρες μετά καθαρίζοντας τα τζάμια παρατηρώ μικρές φουσκαλίτσες που όμως φαίνεται να έχουν μέσα κόκκους με σκόνη. Είναι πολύ μικρές πρέπει να τις παρατηρήσεις από κοντά. Οι μικρή γραμμή από τις φουσκάλες στο παράθυρο του οδηγού  με το στιγμίαιο κατέβασμα των παραθύρων δεν το νομίζω να φύγει.

Συμπέρασμα, δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν μεμβράνες χωρίς το παραμικρό, πως γίνεται άλλωστε σε έναν μεγάλο χώρο με σκόνες στον αέρα να μην κολλήσουν στο παράθυρο (βλέπω τζάμι προστασίας κινητού).

Θεωρώ πως δεν άξιζε η διαδικασία και τα 190,00€ και πιστεύω πως δεν θα κρατήσουν πάνω από 2-3 χρόνια εάν μοιάζει έτσι από τώρα.

Αυτά.

λυπαμαι αλλα ειναι αστοχη εφαρμογη απο τον τεχνικο που στις εβαλε . 

ακομα και αυτο που επαθες με το παραθυρο θα μπορουσε με καποιον τροπο να στο ασφαλισει για την συνηθεια που παει το χερι εκει . 

σε εμενα μου ειχε μπλοκαρει με ταινια αυτοκολητη τους διακόπτες. ωστε και να πηγαινα αθελα μου θα έβρισκα εμποδιο . οσο για τις φουσκάλες αν εχουν σκονη οπως λες σημαινει οτι δεν καθαρισε οσο έπρεπε το τζαμι πριν την εφαρμογή. και ισως φταιει και η ποιοτητα των μεμβρανων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, madboy είπε

Αρα Xpel XR με κλειστα μάτια. Κάποιο κατάστημα για εγκατάσταση στα δυτικά προάστια;

Carsound.gr στο Περιστέρι 

https://maps.app.goo.gl/zX27oy3pwP2NKNEx7

Στις 15/7/2025 στις 10:43 ΠΜ, haHa είπε

Εβαλα nano-ceramic xpel prime xr plus στο carsound.gr, πολυ ευχαριστημενος.

Αλλο αυτοκινητο πραγματικα κατα τη διαρκεια οδηγησης, καιει και λιγοτερο οταν εχει ζεστη με ηλιο γιατι δουλευει λιγοτερο το ac. Σχεδον 10% λιγοτερο καιει σε ζεστες μερες. (στον υπολογιστη ταξιδιου , μου δειχνει ποσο καταναλωνει ο κλιματισμος)

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

λυπαμαι αλλα ειναι αστοχη εφαρμογη απο τον τεχνικο που στις εβαλε . 

ακομα και αυτο που επαθες με το παραθυρο θα μπορουσε με καποιον τροπο να στο ασφαλισει για την συνηθεια που παει το χερι εκει . 

σε εμενα μου ειχε μπλοκαρει με ταινια αυτοκολητη τους διακόπτες. ωστε και να πηγαινα αθελα μου θα έβρισκα εμποδιο . οσο για τις φουσκάλες αν εχουν σκονη οπως λες σημαινει οτι δεν καθαρισε οσο έπρεπε το τζαμι πριν την εφαρμογή. και ισως φταιει και η ποιοτητα των μεμβρανων. 

Επίσης η εγγύηση των μεμβρανών είναι σχετική.

Εκτός από ένα ενημερωτικό δελτίο με σκοπό τον έλεγχο της αστυνομίας για τον συντελεστή μετάδοσης φωτός (ποσοστό % που έχουν τοποθετηθεί στα κρύσταλλα) δεν έχει καμία άλλη χρήση. 

Ότι και να συμβεί 100% θα σε βγάλουν εκτός εγγύησης με δικαιολογίες που δεν θα μπορείς να αποδείξεις, άρα είτε πληρώνεις το πρόβλημα, είτε αν δεν έχει περάσει καιρός να σου κάνουν μια μικρή έκπτωση για να μην μπορείς να πεις και τίποτα παραπάνω.

Το χαρτί που σου βάζουν να υπογράψεις είναι η ελληνική νομοθεσία του νόμιμου συντελεστή που πρέπει να έχεις εάν δεν θες προβλήματα, συνεπώς το υπογράφεις, έχεις και την καρτέλα του πελάτη με το ποσοστό που έχεις περασμένο στο αυτοκίνητο και ότι συμβεί το αναλαμβάνεις εσύ.

Προσωπικά τον ρώτησα τουλάχιστον 3 φορές για το ποσοστό 20% πίσω 35% μπροστά και μου είπε πως με αυτό δεν του έτυχε να έχει κάποιος πρόβλημα, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Προσωπικά ήθελα να βάλω 35% μετά κάναμε κουβέντα μου είπε τι βάζουν οι περισσότεροι και εντέλει με έπεισε όχι με την έννοια πως πήγε να μου αλλάξει γνώμη άλλα με το γεγονός πως πήγα για μεμβράνες και όχι να περάσω ένα τόνο πιο σκούρο από ένα κρύσταλλο χωρίς τίποτα. Τι να το κάνω...

Δεν μπαίνω σε διαδικασία να διορθώσω κάτι, οι φουσκάλες είναι μικρές φαίνονται μόνο όταν τα τζάμια είναι καθαρά και αυτό από πολύ κοντά. Τώρα για το λάθος με το στιγμιαίο κατέβασμα του παραθύρου που έκανε σημάδι, οκ λάθος μου δεν το χρεώνω στο κατάστημα άλλα τι να πω, γνωστός μου είπε πως τα κατέβασε σχεδόν μέχρι κάτω είχε κάνει φουσκάλες και ότνα επικοινώνησε με αυτόν που του τα πέρασε του είπε δώσε λίγο χρόνο και θα φύγουν.

Εγώ βλέπω πως 2 εβδομάδες μετά δεν έχει φύγει τίποτα και δεν θα φύγει. Το κρατάω όσο είναι αν δεν το έχω πουλήσει το αμάξι και γίνει καρναβάλι το πολύ πολύ να πάω να τις αφαιρέσω και τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...