CaMp3on Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά . Έχει βάλει κάποιος στο παρμπρίζ μεμβράνη διαφανη που να είδε αποτέλεσμα ( μείωση ζέστης στο εσωτερικό ) αλλά να μην μειώθηκε η ορατότητα η να έγινε κάτι άλλο ενοχλητικό ; Ιδανικά ψάχνω για Θεσσαλονίκη .
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Η 75άρα, που είναι και η ελάχιστη νόμιμη, είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη, δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο, δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας.
CaMp3on Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Η 75άρα, που είναι και η ελάχιστη νόμιμη, είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη, δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο, δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας. Πρέπει ντε και καλά να έχει φιμέ ; Δεν έχουν βγαλει τα τσακάλια διαφανη που κάνει ίδια δουλειά ; Το λέω γιατί στο παρμπρίζ δεν υπάρχει λόγος να βάλω φιμέ
apostolos2 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Στην Llumar που ρώτησα δεν βάζουν καθόλου στο μπαμπριζ γιατί λένε δημιουργεί προβλήματα ορατότητας την νύχτα.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, CaMp3on είπε Καλησπέρα παιδιά . Έχει βάλει κάποιος στο παρμπρίζ μεμβράνη διαφανη που να είδε αποτέλεσμα ( μείωση ζέστης στο εσωτερικό ) αλλά να μην μειώθηκε η ορατότητα η να έγινε κάτι άλλο ενοχλητικό ; Ιδανικά ψάχνω για Θεσσαλονίκη . να κοιταξεις αν εχεις αθερμικο παρμπριζ σε πρωτη φαση
CaMp3on Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 18 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε να κοιταξεις αν εχεις αθερμικο παρμπριζ σε πρωτη φαση Fiat bravo του 2008 είναι . Θα πάω να ρωτήσω
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 11 ώρες πριν, CaMp3on είπε Fiat bravo του 2008 είναι δεν εχεις
Da_rudakos Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει Armolan νανοκεραμική 75αρα. Κόβει εντελώς τη ζέστη σαν να έχεις φιμέ κανονικό! Σπουδαία δουλειά. Επεξ/σία 22 Απριλίου από Da_rudakos
mike15 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, Da_rudakos είπε Εγώ έχω βάλει Armolan νανοκεραμική 75αρα. Κόβει εντελώς τη ζέστη σαν να έχεις φιμέ κανονικό! Σπουδαία δουλειά. παμπριζ? το βραδυ σε δυσκολευει?
Da_rudakos Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 25 λεπτά πριν, mike15 είπε παμπριζ? το βραδυ σε δυσκολευει? Ναι παρμπρίζ και το υπόλοιπο 35αρι. Όχι δεν με δυσκολεύει καθόλου, 4 χρόνια τη φοράω. Απορώ τι έκανα τόσα χρόνια με τέτοιο ήλιο που τρώμε το καλοκαίρι. 2
Dimitris_nak Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 12:03 ΠΜ, 11osmikrosmhtsos είπε να κοιταξεις αν εχεις αθερμικο παρμπριζ σε πρωτη φαση Στις 21/4/2025 στις 9:12 ΜΜ, CaMp3on είπε Καλησπέρα παιδιά . Έχει βάλει κάποιος στο παρμπρίζ μεμβράνη διαφανη που να είδε αποτέλεσμα ( μείωση ζέστης στο εσωτερικό ) αλλά να μην μειώθηκε η ορατότητα η να έγινε κάτι άλλο ενοχλητικό ; Ιδανικά ψάχνω για Θεσσαλονίκη . Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα . εχω βαλει της MADICO BLACK PEARL Nano-Ceramic IR 75% παμπριζ απο θεμα ορατοτητας δεν υπαρχει κανενα θεμα ουτε ιριδιζει ,το λεω επειδη φοραω γυαλια πολωτικα και δεν ειχα κανενα προβλημα . οσο για την ζεστη , καμια μεμβρανη δεν κοβει την ζεστη με την εννοια οτι θα το κτυπαει ο ηλιος και εσυ θα μπεις σε δροσερο αμαξι , την μειωνουν σε καποια βαθμο , αλλα η συμαντικη προστασια ειναι που φιλτραρουν τις υπεριώδες ακτινες , δεν νοιωθεις αυτο το καψιμο οπως οταν σε κτυπαει απευθειας ο ηλιος , ετσι προστατευει το εσωτερικο του αυτοκινήτου σου . παραδειγμα , πριν την μεμβρανη το ταμπλο δεν μπορουσα να το ακουμπήσω καλα καλα . εκαιγε . μετα την μεμβρανη μπορω ανετα να το πιασω , ειναι ζεστο οχι καυτο . για εμενα αξιζει η τοποθετηση.
Pathorious Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Η LLumar λεει οτι δεν βαζει σε μπροστινο μπαρπριζ γιατι ειναι η επιλογη τους και απο εκει και περα λεει ενα σωρο δικαιολογιες,στο μπροστινο αν βαλεις μια 70% η 80% ειναι κυριολεκτικα σαν να μην υπαρχει. Προσωπικα εχω βαλει XR Plus 70% στο μπροστινο και ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω κανει ολα αυτα τα χρονια.Δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει μεμβρανη και η αποδοση της ειναι εκπληκτικη. 1
apostolos2 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Που την έβαλες? 7 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα . εχω βαλει της MADICO BLACK PEARL Nano-Ceramic IR 75% παμπριζ απο θεμα ορατοτητας δεν υπαρχει κανενα θεμα ουτε ιριδιζει ,το λεω επειδη φοραω γυαλια πολωτικα και δεν ειχα κανενα προβλημα . οσο για την ζεστη , καμια μεμβρανη δεν κοβει την ζεστη με την εννοια οτι θα το κτυπαει ο ηλιος και εσυ θα μπεις σε δροσερο αμαξι , την μειωνουν σε καποια βαθμο , αλλα η συμαντικη προστασια ειναι που φιλτραρουν τις υπεριώδες ακτινες , δεν νοιωθεις αυτο το καψιμο οπως οταν σε κτυπαει απευθειας ο ηλιος , ετσι προστατευει το εσωτερικο του αυτοκινήτου σου . παραδειγμα , πριν την μεμβρανη το ταμπλο δεν μπορουσα να το ακουμπήσω καλα καλα . εκαιγε . μετα την μεμβρανη μπορω ανετα να το πιασω , ειναι ζεστο οχι καυτο . για εμενα αξιζει η τοποθετηση. Που την έβαλες?
terry308 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Χριστός Ανέστη Χρόνια υγιή και πολλλλλλα Εμένα μου λείπει η μεμβράνη στο εμπρόσθιο παρμπρίζ, ευτυχώς είναι 5 μήνες τώρα,που δεν έχει ζέστη,αλλά η απουσία της είναι αισθητή τελευταία που άνοιξε ο καιρός , έφαγα πέτρα και άλλαξα παρμπρίζ.... και δε ξαναπερασα... 🤐 Η καλύτερη επένδυση... 4 ώρες πριν, apostolos2 είπε Που την έβαλες? Που την έβαλες? Carglass λογικά.. εκεί είχα βάλει κι εγώ (εδιτ:105€ το κόστος για την XPEL) Επεξ/σία 23 Απριλίου από terry308
broxopios Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, Pathorious είπε Προσωπικα εχω βαλει XR Plus 70% στο μπροστινο και ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω κανει ολα αυτα τα χρονια.Δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει μεμβρανη και η αποδοση της ειναι εκπληκτικη. Την άλλη βδομάδα πάω κι εγώ να περάσω XR Plus. Ενώ στην αρχή έλεγα για 4 πλαϊνά και πίσω, τώρα σκέφτομαι σοβαρά και μπροστινό παρμπρίζ γιατί νιώθω ότι θα κάνω μισή δουλειά αν δε βάλω. Κάνε ένα μίνι review. Πως είναι η αίσθηση τώρα σε σχέση με πριν που δεν είχες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα