11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ 65αρες παντου εκτος απο παρμπριζ
bill987 Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ 50 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε 65αρες παντου εκτος απο παρμπριζ Σε αυτές δεν θα έχει διαφορά με την τιμή που μου έδωσαν ???
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 μμ 22 λεπτά πριν, bill987 είπε Σε αυτές δεν θα έχει διαφορά με την τιμή που μου έδωσαν ειναι δυσκολο νουμερο το βγαζουν λιγες εταιριες το ειπα προς χαριν του να μην ειναι διχρωμο το αμαξι και να εισαι καπως νομιμος 1
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ 2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ειναι δυσκολο νουμερο το βγαζουν λιγες εταιριες το ειπα προς χαριν του να μην ειναι διχρωμο το αμαξι και να εισαι καπως νομιμος καλο ειναι.ειναι η πιο κυριλε σκιαση.δινει στο αυτοκινητο ωραια αντιθεση. 1
bill987 Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ 7 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ειναι δυσκολο νουμερο το βγαζουν λιγες εταιριες το ειπα προς χαριν του να μην ειναι διχρωμο το αμαξι και να εισαι καπως νομιμος Επειδή άκρη από το τηλεφωνικό κέντρο δεν πρόκειται να βγάλω , πρέπει να κανονίσω μια επίσκεψη στο κατάστημα, λόγω του ότι μένω Τρίκαλα, πρέπει να πάω Λάρισα, να δούμε πότε θα μπορέσω... Μου είπανε ότι προσφορά ισχύει έως 5 Μαϊου, η γκαντεμια είναι ότι αναμένω τηλέφωνο να το βάλω για βάψιμο, να δεις που δεν θα .μπορέσω να τις βάλω ... 1
margaritagr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ Είμαι ανάμεσα σε xpel xr & xr plus για ντύσιμο σε όλες τις επιφάνειες Οι πρώτες βγαίνουν στο «νόμιμο» όριο, οι plus είναι πιο σκούρες. Έχει κάποιος εμπειρία από την plus; Η αγωνία μου είναι μην περιορίζει άσχημα την ορατότητα το βράδυ
Siseoth Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 μμ 3 hours ago, margaritagr said: Είμαι ανάμεσα σε xpel xr & xr plus για ντύσιμο σε όλες τις επιφάνειες Οι πρώτες βγαίνουν στο «νόμιμο» όριο, οι plus είναι πιο σκούρες. Έχει κάποιος εμπειρία από την plus; Η αγωνία μου είναι μην περιορίζει άσχημα την ορατότητα το βράδυ Εχω τις XR Plus 70 παντου καμια βδομαδα τωρα. Κανενα προβλημα ορατοτητας μπροστα ακομα και το βραδυ. Οσον αφορα το πισω τζαμι, εκει πλεον υπαρχουν καποιες διαθλασεις λογω των αντιστασεων, αλλα μονο το βραδυ με τα φωτα των αλλων αμαξιων. Ηταν χειροτερα τις πρωτες μερες και τωρα εχει βελτιωθει σε σημειο που να μην το συνειδητοποιει το μυαλο μου ευκολα αλλα και παλι δε νομιζω να φυγει τελειως. 2 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:38 μμ 3 ώρες πριν, Siseoth είπε XR Plus 70 το καλυτερο
rkb Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 μμ 3 ώρες πριν, Siseoth είπε Εχω τις XR Plus 70 παντου καμια βδομαδα τωρα. Κανενα προβλημα ορατοτητας μπροστα ακομα και το βραδυ. Οσον αφορα το πισω τζαμι, εκει πλεον υπαρχουν καποιες διαθλασεις λογω των αντιστασεων, αλλα μονο το βραδυ με τα φωτα των αλλων αμαξιων. Ηταν χειροτερα τις πρωτες μερες και τωρα εχει βελτιωθει σε σημειο που να μην το συνειδητοποιει το μυαλο μου ευκολα αλλα και παλι δε νομιζω να φυγει τελειως. Μπορώ να ρωτήσω σε τι αυτοκίνητο και με τι κόστος; Επισης που τις έβαλες; Ευχαριστώ
radpilot Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ Ψάχνω και εγώ για το αυτοκίνητο (και για παρμπρίζ). Όμως προσωπικά θα ήθελα το αυτοκίνητο να έιναι στα νόμιμα όρια. Υπάρχει κάποια εταιρεία που να το εξασφαλίζει αυτό (λίγο που κοίταξα, μάλλον μόνο ή 3Μ) ; Θα προτείνατε κάποια μάρκα μεμβράνης και εφαρμοστή ;
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ (επεξεργασμένο) βρηκα 2 βιντεακια γιαυτες https://www.facebook.com/100076450056272/videos/νανο-κεραμική-αντηλιακή-μεμβράνη-xpel-prime-xr-plus-70-σε-porschecarrera4s/769147384452498/ τα εξηγει πολυ ομορφα στο τελος.η xp χρησιμοποιει μεταλλικες νιφαδες σε ελευθερη μεταφραση για τεχνολογια ενω η xp plus χρησιμοποιει νανοκεραμικη.η πρωτη αντανακλα ,ενω η δευτερη αποροφα την ηλιακη ακτινοβολια.στην πρωτη πεφτει η θερμοκρασια πιο γρηγορα. εχοντας διβασει πολλα φορουμ εδω και χρονια ,θυμαμαι να ανφερουν οτι η νανοκεραμικη εχει 2 πλεονεκτηματα. τοτε θυμαμαι λεγανε οτι οι μεταλλικες εμποδιζαν το σημα των κινητων και οτι δεν ειναι τοσο καλες για την υγεια.αληθεια ψεμματα δεν γνωριζω. οποτε νανοκεραμικες. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:58 μμ από mike15
radpilot Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 30/4/2025 στις 6:27 ΜΜ, radpilot είπε Ψάχνω και εγώ για το αυτοκίνητο (και για παρμπρίζ). Όμως προσωπικά θα ήθελα το αυτοκίνητο να έιναι στα νόμιμα όρια. Υπάρχει κάποια εταιρεία που να το εξασφαλίζει αυτό (λίγο που κοίταξα, μάλλον μόνο ή 3Μ) ; Θα προτείνατε κάποια μάρκα μεμβράνης και εφαρμοστή ; Παιδιά κανείς ;
rkb Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Αν τα έχω καταλάβει σωστά πρέπει να έχεις τουλάχιστον 70% διαπερατότητα στα παράθυρα οδηγού - συνοδηγού και 75% στο παρμπριζ. Νομίζω όλοι όσοι περνούν μεμβράνες θα σου πουν τι είναι νόμιμο και τι μπορούν να προσφέρουν. Έχουν αναφερθεί εδώ xpel xr plus 70, babuguard, κτλ.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Στις 30/4/2025 στις 6:27 ΜΜ, radpilot είπε 3Μ εξαρταται ποια σειρα σου βαζουν 3 λεπτά πριν, rkb είπε Αν τα έχω καταλάβει σωστά πρέπει να έχεις τουλάχιστον 70% διαπερατότητα στα παράθυρα οδηγού - συνοδηγού και 75% στο παρμπριζ. Ναι ολικη διαπερατοτητα, γενικα παντα δε σε πειραζει να πεσεις λιγο κατω. Αν βαλεις πχ 70αρα στα πλαινα ο συνολικος συντελεστης μεταδοσης θα παει γυρω στο 64% αν βαλεις 75% στο παρμπιζ θα παει γυρω στο 70%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα