tsofras Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Χαιρετώ την παρέα Εταιρεία Global την γνωρίζει κανείς? Νανοκεραμικες όλο το αμάξι νόμιμες 320€ 1
vamvakoolas Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) On 28/05/2025 at 10:39, ΔημήτρηςΚΤΝ said: Ναι και εγώ νομίζω είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή. Δεν λέω θεωρείται από τις τοπ μεμβράνες αλλά νομίζω too much. Στη carglass ξέρεις τι μεμβράνες χρησιμοποιούν? Αδερφέ μου κανε την διαφήμιση σου 😅 αν έχεις πάει και έχεις μείνει ευχαριστημένος καλά κάνεις και το αναφέρεις, άλλωστε αυτό ζήτησα κάποιον μάστορα που να έχετε πάει και να έκανε καλή δουλειά. Από τις μεμβράνες είσαι happy? Κόβουν ζέστη? Στο παρμπρίζ έχεις θέμα με αντανακλασεις δίχρωμες κτλπ? Το αμάξι είναι εργοστασιακό δεν έχω πειράξει τίποτα σκέψου οι μεμβράνες θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βάλω στο αμάξι. Ωστόσο θα πάω στα νόμιμα δεν θελω να βάλω κάτι παραπάνω, το θέμα βέβαια είναι ποια είναι τα νόμιμα γιατί αλλά διαβάζεις στο internet αλλά σου λένε στην LLumar. Ευχαριστώ πολύ ωστόσο για τις απαντήσεις. Θα το ψάξω λίγο ακόμα. βαζουν xpel και madico ισως παιζει προσφορα 20% αυτη τη περιοδο ξαναλεω δωσε βαση στην εγκατασταση και μετα στη μεμβρανη. Πριν ημερες δωσαμε απειρα λεφτα για 3M μεμβρανες (ευτηχως εταιρια) και μετα απο 2 ημερες εκαναν εμφανιση οι πρωτες...φουσκαλες και μιλαμε επισημο εγκαταστατη 3μ!!! Επεξ/σία 29 Μαϊου από vamvakoolas
Grim Ripper Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Στις 28/5/2025 στις 10:54 ΠΜ, butters είπε Καλησπέρα, αν είναι εύκολο να στείλεις Xpel μοντέλο, κόστος τοποθέτησης και συνεργείο, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ! Ρώτα στον tint town στο Χαλάνδρι, πολύ καλή δουλειά. https://tint.town/ 1
skio Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Παίδες σε περίπτωση τροχαίου άμα ψάξουν τις μεμβράνες και δουν οτι είναι σκούρες τι γίνεται με την ασφάλεια? Ή έστω σε θραύση κρυστάλλων καλυπτεσαι ή κλαιγεσαι?
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 13 ώρες πριν, skio είπε Παίδες σε περίπτωση τροχαίου άμα ψάξουν τις μεμβράνες και δουν οτι είναι σκούρες τι γίνεται με την ασφάλεια? Ή έστω σε θραύση κρυστάλλων καλυπτεσαι ή κλαιγεσαι? Κοιτα το ζητημα ειναι περιπλοκο, τυπικα πρεπει να αποδειχθει οτι η μεμβρανη ελαβε μερος στο τροχαιο, δηλαδη ρε παιδι μου ειναι κατι τα τα λαστιχα, πχ εχεις λαστιχα 10 ετων (ο νομος δεν οριζει χρονικο οριο) επεσες στα φρενα δεν μπορεσες να σταματησεις και τρακαρες. Το ζητημα ειναι να αποδειχθει πως αν ειχες καινουργια λαστιχα και επεφτες στα φρενα θα μπορουσες να σταματησεις και ΔΕΝ θα τρακαρες. Οσον αφορα την θραυση κρυσταλλων πολλες ασφαλειες καλυπτουν τις μεμβρανες ανεξαρτητα αν ειναι πιο σκουρες!
Dimitris_nak Δημοσ. Σάββατο στις 02:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:05 μμ Στις 28/5/2025 στις 11:39 ΠΜ, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Ναι και εγώ νομίζω είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή. Δεν λέω θεωρείται από τις τοπ μεμβράνες αλλά νομίζω too much. Στη carglass ξέρεις τι μεμβράνες χρησιμοποιούν? Αδερφέ μου κανε την διαφήμιση σου 😅 αν έχεις πάει και έχεις μείνει ευχαριστημένος καλά κάνεις και το αναφέρεις, άλλωστε αυτό ζήτησα κάποιον μάστορα που να έχετε πάει και να έκανε καλή δουλειά. Από τις μεμβράνες είσαι happy? Κόβουν ζέστη? Στο παρμπρίζ έχεις θέμα με αντανακλασεις δίχρωμες κτλπ? Το αμάξι είναι εργοστασιακό δεν έχω πειράξει τίποτα σκέψου οι μεμβράνες θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βάλω στο αμάξι. Ωστόσο θα πάω στα νόμιμα δεν θελω να βάλω κάτι παραπάνω, το θέμα βέβαια είναι ποια είναι τα νόμιμα γιατί αλλά διαβάζεις στο internet αλλά σου λένε στην LLumar. Ευχαριστώ πολύ ωστόσο για τις απαντήσεις. Θα το ψάξω λίγο ακόμα. καλησπερα σου. και εγω το πρωτο πραμα που εβαλα ηταν μεμβρανες , μιλαμε παντα για νανοκεραμικες , ειναι οι μονες που μπορεις να εχεις φιλταρισμα και σε διαφανη ( την 75% ονομαζω διαφανη ) . για να ξεκαθαρισω και κατι , ζεστη θα εχεις οταν ειναι μεσα στον ηλιο , ειναι και οι λαμαρινες που ζεστενονται . αυτο που δεν εχεις ειναι το καψιμο . παραδειγμα πιανεις το τιμονι . το ταμπλο . και εκει που καιγοταν το χερι μου τωρα ακουμπαω ανετα . πλαινο παραθυρο οδηγου να κτυπαει ο ηλιος ανοικτο να με καιει και μολις το κλεινω ησυχαζω. τα λεω σαν παραδειγμα . ειμαι φουλ ευχαριστημενος για την επιλογη προιοντος και τεχνιτη με το παμπριζ στην διαπεραστικοτητα 75% που ειναι και η νομιμη ειναι σνα μην εχεις βαλει τιποτα . οι madico που εχω βαλει δεν μου κανουν ουτε διαθλασεις ουτε ιριδες παρολο που φοραω και πολωτικα γυαλια ηλιου στην οδηγηση μου , να ξερεις πολλοι με προσχημα και καλα οτι δεν επιτρεπεται στο παμπριζ ειναι γιατι θελει τεχνικη, διοτι ειναι το πιο δυσκολο κομματι εφαρμογης , και δεν να μπλεξουν. και μια και ανεφερες την συγκεκριμενη φιρμα , και εγω οταν το εψαχνα την βρηκα υπερτιμημενη και δεν με επεισε ποτε . 3
mike15 Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ 2 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε καλησπερα σου. και εγω το πρωτο πραμα που εβαλα ηταν μεμβρανες , μιλαμε παντα για νανοκεραμικες , ειναι οι μονες που μπορεις να εχεις φιλταρισμα και σε διαφανη ( την 75% ονομαζω διαφανη ) . για να ξεκαθαρισω και κατι , ζεστη θα εχεις οταν ειναι μεσα στον ηλιο , ειναι και οι λαμαρινες που ζεστενονται . αυτο που δεν εχεις ειναι το καψιμο . παραδειγμα πιανεις το τιμονι . το ταμπλο . και εκει που καιγοταν το χερι μου τωρα ακουμπαω ανετα . πλαινο παραθυρο οδηγου να κτυπαει ο ηλιος ανοικτο να με καιει και μολις το κλεινω ησυχαζω. τα λεω σαν παραδειγμα . ειμαι φουλ ευχαριστημενος για την επιλογη προιοντος και τεχνιτη με το παμπριζ στην διαπεραστικοτητα 75% που ειναι και η νομιμη ειναι σνα μην εχεις βαλει τιποτα . οι madico που εχω βαλει δεν μου κανουν ουτε διαθλασεις ουτε ιριδες παρολο που φοραω και πολωτικα γυαλια ηλιου στην οδηγηση μου , να ξερεις πολλοι με προσχημα και καλα οτι δεν επιτρεπεται στο παμπριζ ειναι γιατι θελει τεχνικη, διοτι ειναι το πιο δυσκολο κομματι εφαρμογης , και δεν να μπλεξουν. και μια και ανεφερες την συγκεκριμενη φιρμα , και εγω οταν το εψαχνα την βρηκα υπερτιμημενη και δεν με επεισε ποτε . πολυ καλες οι πληροφοριες σου ειδικα για τα πολωτικα γιατι με ενδιεφερε πολυ.. 1
Grim Ripper Δημοσ. Σάββατο στις 05:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:40 μμ Εμένα πάλι απ' όσο έχω δει έκανε ένα ουράνιο τόξο είναι η αλήθεια. (xpel prime xr plus)
mike15 Δημοσ. Σάββατο στις 07:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:36 μμ 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Εμένα πάλι απ' όσο έχω δει έκανε ένα ουράνιο τόξο είναι η αλήθεια. (xpel prime xr plus) στα πολωτικα γυαλλια ενοεις?τοτε παω μονο madico.εγω παντως οταν εψαχνα για μαρκες μου εκανε κλικ η συγκεκριμενη ,χωρις να γνωριζω και πολλα.ολοι ετρεχαν να βαλουν λουμαρ,τωρα βλεπω xpel ενα μεγαλο ρευμα.
Grim Ripper Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ 1 ώρα πριν, mike15 είπε στα πολωτικα γυαλλια ενοεις?τοτε παω μονο madico.εγω παντως οταν εψαχνα για μαρκες μου εκανε κλικ η συγκεκριμενη ,χωρις να γνωριζω και πολλα.ολοι ετρεχαν να βαλουν λουμαρ,τωρα βλεπω xpel ενα μεγαλο ρευμα. Ναι, πρέπει βέβαια να το τσεκάρω ξανά.
Dimitris_nak Δημοσ. Κυριακή στις 11:14 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:14 πμ 18 ώρες πριν, mike15 είπε πολυ καλες οι πληροφοριες σου ειδικα για τα πολωτικα γιατι με ενδιεφερε πολυ.. ξεχασα να πω . οτι επισης δεν ειχα κανενα προβλημα με τον αισθητήρα που εχει το δικό μου μπροστα στο ταμπλο. η καμερα που είναι πισω απο τον καθρέπτη εκει κοβουν την μεμβρανη. τουτέστιν κανένα προβλημα με τα συστήματα ανίχνευσης αν βαλεις μεμβράνη παμπριζ 1
mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 03:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:26 μμ 4 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε ξεχασα να πω . οτι επισης δεν ειχα κανενα προβλημα με τον αισθητήρα που εχει το δικό μου μπροστα στο ταμπλο. η καμερα που είναι πισω απο τον καθρέπτη εκει κοβουν την μεμβρανη. τουτέστιν κανένα προβλημα με τα συστήματα ανίχνευσης αν βαλεις μεμβράνη παμπριζ εχεις και εσυ αθερμικο μπαμπριζ να περνανε υπερυθρες?
butters Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Στις 29/5/2025 στις 4:28 ΜΜ, Grim Ripper είπε Ρώτα στον tint town στο Χαλάνδρι, πολύ καλή δουλειά. https://tint.town/ Έκλεισα και γω, θα βάλω τις Xpel XR Plus. Ευχαριστώ! 1
broxopios Δημοσ. Δευτέρα στις 05:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:54 μμ 2 ώρες πριν, butters είπε Έκλεισα και γω, θα βάλω τις Xpel XR Plus. Ευχαριστώ! Επιβεβαιώνω κι εγώ για tint town. Εξαιρετική δουλειά. 3
Dimitris_nak Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Στις 1/6/2025 στις 3:26 ΜΜ, mike15 είπε εχεις και εσυ αθερμικο μπαμπριζ να περνανε υπερυθρες? ναι αλλα δεν εκανε και πολυ δουλεια μεχρι που εβαλα την μεμβρανη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα