Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

ναι αλλα δεν εκανε και πολυ δουλεια μεχρι που εβαλα την μεμβρανη 

τι εννοεις? συγγνωμη δεν καταλαβα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον δεν του εδωσα να καταλαβει.ρωτησα για το ,αν μετα την μεμβρανη στο παμπριζ εχει προβλημα τα σηματα κινητων και οτιδηποτε περναει για χρηση μεσα απο τις υπερυθρες.αυτο μου ειχε επισημανει ο μητσος οτι μπορει να υπαρξει θεμα,στα αθερμικα παμπριζ,γιαυτο καποιοι δεν αναλαμβανουν να περασουν

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mike15 είπε

μαλλον δεν του εδωσα να καταλαβει.ρωτησα για το ,αν μετα την μεμβρανη στο παμπριζ εχει προβλημα τα σηματα κινητων και οτιδηποτε περναει για χρηση μεσα απο τις υπερυθρες.αυτο μου ειχε επισημανει ο μητσος οτι μπορει να υπαρξει θεμα,στα αθερμικα παμπριζ,γιαυτο καποιοι δεν αναλαμβανουν να περασουν

16 ώρες πριν, phanispal είπε

Μάλλον ότι το αθερμικό από μόνο του δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

ακριβως

δεν εχω καποιο προβλημα σε οτιδηποτε περι σηματων κινητων ουτε οπως ειχα γραψει με τους αισθητηρες . 
απλα καλο ειναι να πας απο τον τεχνιτη που σου ειπα , θα σου λυσει καθε απορια

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

ακριβως

δεν εχω καποιο προβλημα σε οτιδηποτε περι σηματων κινητων ουτε οπως ειχα γραψει με τους αισθητηρες . 
απλα καλο ειναι να πας απο τον τεχνιτη που σου ειπα , θα σου λυσει καθε απορια

δυστυχως δεν ειμαι αττικη.μπορω ομως να του τηλεφωνησω,ευχαριστω.

εδω madico nanoceramicεαν βαζει ,μονο η carglass . και δεν βαζει σε ολα τα καταστηματα της.θα κανω ενα ψαξιμο

χρησιμες οι πληροφοριες σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 2/6/2025 στις 2:57 ΜΜ, butters είπε

Έκλεισα και γω, θα βάλω τις Xpel XR Plus. Ευχαριστώ!

Στις 2/6/2025 στις 5:54 ΜΜ, broxopios είπε

Επιβεβαιώνω κι εγώ για tint town. Εξαιρετική δουλειά.

Στις 29/5/2025 στις 4:28 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Ρώτα στον tint town στο Χαλάνδρι, πολύ καλή δουλειά.

https://tint.town/

τι τιμη πηρατε παιδια και σε ποιες βαλατε/προτεινετε, βλεπω εχει 2 κατηγοριες στο site τους.

εχω ενα chr 2025 με μαυρα τα πισω τζαμια και πορτ παγκαζ, να τον παρω να του πω για ολα ή με τα 2 ειμαι καλυμμενος? επισης βαλατε και στο παρμπριζ?

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

τι τιμη πηρατε παιδια και σε ποιες βαλατε/προτεινετε, βλεπω εχει 2 κατηγοριες στο site τους.

εχω ενα chr 2025 με μαυρα τα πισω τζαμια και πορτ παγκαζ, να τον παρω να του πω για ολα ή με τα 2 ειμαι καλυμμενος? επισης βαλατε και στο παρμπριζ?

Εδώ έχει τις τιμές. Ναι έχω βάλει και στο παρμπρίζ, την prime xr plus έχω βάλει.

Πήγαινε από εκεί κάποια στιγμή να δεις πόσο κόβει η καθεμία, έχει ένα κύβο με τις μεμβράνες για δοκιμή. 

https://tint.town/el/prices/ 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

Εδώ έχει τις τιμές. Ναι έχω βάλει και στο παρμπρίζ, την prime xr plus έχω βάλει.

Πήγαινε από εκεί κάποια στιγμή να δεις πόσο κόβει η καθεμία, έχει ένα κύβο με τις μεμβράνες για δοκιμή. 

https://tint.town/el/prices/ 

αα δεν το ειχα δει , ευχαριστω πολυ! 

Πολυ μικρη χρηματικη διαφορα εχουν τα ΙΧ με 3 ή 5 πορτες οποτε αν ειναι θα βαλω και πισω εστω και με ελλαχιστο έως καθολου χρωμα, το ιδιο θελω και στο μπροστα δηλαδη γιατι θελω να βλεπω καλα...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MontzOlee είπε

αα δεν το ειχα δει , ευχαριστω πολυ! 

Πολυ μικρη χρηματικη διαφορα εχουν τα ΙΧ με 3 ή 5 πορτες οποτε αν ειναι θα βαλω και πισω εστω και με ελλαχιστο έως καθολου χρωμα, το ιδιο θελω και στο μπροστα δηλαδη γιατι θελω να βλεπω καλα...

Εγώ δεν έβαλα στο παρμπριζ, αφενός χρησιμοποιώ γυαλιά ηλίου με polarized φακούς και γενικά δεν ήθελα να μπλέξω με διαθλάσεις κτλ. Εξάλλου όταν είναι παρκαρισμένο, πάντα βάζω ηλιοπροστασία το καλοκαίρι.

Από τις Xpel XR Plus έβαλα 35 εμπρός και 70 πίσω, δεν "χτυπάει" άσχημα στο μάτι. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, butters είπε

Εγώ δεν έβαλα στο παρμπριζ, αφενός χρησιμοποιώ γυαλιά ηλίου με polarized φακούς και γενικά δεν ήθελα να μπλέξω με διαθλάσεις κτλ. Εξάλλου όταν είναι παρκαρισμένο, πάντα βάζω ηλιοπροστασία το καλοκαίρι.

Από τις Xpel XR Plus έβαλα 35 εμπρός και 70 πίσω, δεν "χτυπάει" άσχημα στο μάτι. 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Κάπως έτσι με

βλέπω κι εγώ.

απο την εγκατάσταση είσαι ευχαριστημένος ; Δεν είχες φουσκάλες κτλ έτσι;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Κάπως έτσι με

βλέπω κι εγώ.

απο την εγκατάσταση είσαι ευχαριστημένος ; Δεν είχες φουσκάλες κτλ έτσι;

Χθες το παρέλαβα, θα σου πω σε λίγες μέρες που θα φύγει η υγρασία κτλ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, butters είπε

Εγώ δεν έβαλα στο παρμπριζ, αφενός χρησιμοποιώ γυαλιά ηλίου με polarized φακούς

Σε εξυπηρετουν? 
4 Ζευγαρια εχω τα 2 polarized μου την δινουν στα νευρα καλα χρυσα ειναι αλλα δεν βλεπεις τις οθονες.
Γενικα χωρις γυαλια δεν μπορω να οδηγησω, αλλα δεν συμπεριφερονται ολα το ιδιο, καποια πχ κανουν εσωτερικες ανακλασειςξερεις βλεπεις το πλαινο σου τζαμι στην πισω μερια του φακου. Δεν εχω βρει καποιο "καλο ζευγαρι για οδηγηση"...

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Σε εξυπηρετουν? 
4 Ζευγαρια εχω τα 2 polarized μου την δινουν στα νευρα καλα χρυσα ειναι αλλα δεν βλεπεις τις οθονες.
Γενικα χωρις γυαλια δεν μπορω να οδηγησω, αλλα δεν συμπεριφερονται ολα το ιδιο, καποια πχ κανουν εσωτερικες ανακλασειςξερεις βλεπεις το πλαινο σου τζαμι στην πισω μερια του φακου. Δεν εχω βρει καποιο "καλο ζευγαρι για οδηγηση"...

Λόγω διθέσιου κάμπριο παλιότερα που δεν είχε σκιάδια, το είχα ψάξει πολύ. Χρησιμοποιώ 2 ζευγάρια από Maui Jim και είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα υπάρχουν και πολλά άλλα, αξίζει δοκιμή για να δεις αν σε καλύπτουν ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Yπάρχει κάτι για τον ουρανό του αυτοκινήτου; Θα αρχίσει από βδομάδα (και ως τέλος καλοκαιριού) να τρώει αρκετό ήλιο το δικό μου, και θα ήθελα να αποφύγω το να τρώει 2,5 μήνες ήλιο ανεπεξέργαστο. Έχω πάρει προστασία ταμπλώ και τιμονιού. 

Αυτό που έχω σκεφτεί είναι καμιά άσπρη παλιά πετσέτα ή σεντόνι , αλλά θέλω να δω αν υπάρχει και κάτι λιγότερο... τσαντηρέξ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκαταστάτες για μεμβράνες 3Μ (crystalline) ποιοί είναι στη ΘΕσσαλονίκη, αν το έχει ψάξει κανείς;

Επεξ/σία από definitio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...