11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 06:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:29 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, butters είπε Maui Jim ωραια γυαλια σε τιμες ομως... ειναι designer... τα Piha (που ειναι του στυλ μου ναι ελευθερα κραξτε ειμαι κλασσικος τυπος) εχουν οσο τα GG1676 που εχω και για ευνοητους λογους δεν τα φοραω καθημερινα για καθημερινα θελω ιδανικα <150 ευρω, εχω ενα ζευγαρι ελληνικα infinity που ειναι ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ (αυτα με τις ανακλασεις στο εσωτερικο του φακου) ειναι πολωτικα και δεν βλεπεις οθονη ουτε με ταμα και κατι παλαιοτερα sting μη πολωτικα τα οποια ειναι "καλα" για οδηγηση αλλα ντεμοντε Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:42 μμ από 11osmikrosmhtsos 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ 4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Σε εξυπηρετουν? 4 Ζευγαρια εχω τα 2 polarized μου την δινουν στα νευρα καλα χρυσα ειναι αλλα δεν βλεπεις τις οθονες. Γενικα χωρις γυαλια δεν μπορω να οδηγησω, αλλα δεν συμπεριφερονται ολα το ιδιο, καποια πχ κανουν εσωτερικες ανακλασειςξερεις βλεπεις το πλαινο σου τζαμι στην πισω μερια του φακου. Δεν εχω βρει καποιο "καλο ζευγαρι για οδηγηση"... αντε παλι εγω θα σε ξεμπλεξω1 44 λεπτά πριν, definitio είπε Εγκαταστάτες για μεμβράνες 3Μ (crystalline) ποιοί είναι στη ΘΕσσαλονίκη, αν το έχει ψάξει κανείς; carshop 12 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ωραια γυαλια σε τιμες ομως... ειναι designer... τα Piha (που ειναι του στυλ μου ναι ελευθερα κραξτε ειμαι κλασσικος τυπος) εχουν οσο τα GG1676 που εχω και για ευνοητους λογους δεν τα φοραω καθημερινα για καθημερινα θελω ιδανικα <150 ευρω, εχω ενα ζευγαρι ελληνικα infinity που ειναι ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ (αυτα με τις ανακλασεις στο εσωτερικο του φακου) που ειναι πολωτικα και δεν βλεπεις οθονη ουτε με ταμα και κατι παλαιοτερα sting μη πολωτικα τα οποια ειναι "καλα" για οδηγηση αλλα ντεμοντε εμ ,μαυτα που παιρνεις πως να μην παραπονιεσαι? εγω εχω persol,ειναι και στο στυλ αλφαρομεο και ιταλικα που θες 😂στυλακι θα εισαι.. χωρις πλακα ειναι τα καλυτερα πολωτικα ,ουτε προβλημα σε οθονες ουτε διαθλασεις εχω..βεβαια εγω δεν εχω βαλει μεμβρανες ,ομως δεν σε ζαλιζουν να βλεπεις στιγματα και πεταλουδες οπως κανουν μερικα. τα maui jim ειναι σουπερ.ενω στις περισοτερες εταιρειες το πολωτικο ειναι επιπλεον επιστρωση ,στα μαουι ειναι μεσα στον ιδιο φακο απο την παραγωγη.ειναι ομως ακριβα . πολυ καλα και εξιδικευμενα για οδηγηση ειναι και τα serengeti και σαν φακος και τα vuarnet. γενικα ψωνισε τωρα που ερχονται εκπτωσεις και μπορεις να ζητησεις ,εαν πας σε φυσικο καταστημα να πατε εξω στο αυτοκινητο να τα δοκιμασεις.σε εμας το δεχονται.στις εκπτωσεις θα βρεις κατω απο 150 ευρω καποια απο αυτα. αν δεν θες παρε τα police ,οικονομικα,τιμια και καλα γυαλια ,στο ονομα τωρα ξερω βγαζεις μπιμπικια😂
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ 50 λεπτά πριν, mike15 είπε αν δεν θες παρε τα police τα police ειναι sting κατασκευαζονται απο την de rigo γενικα δηλαδη mainstream fast fashion απλως καλυτερη ποιοτητα απο τα ματιματι... 50 λεπτά πριν, mike15 είπε persol πρεπει να ψαχτω μου φαινονται τιμια γυαλια 53 λεπτά πριν, mike15 είπε τα maui jim ειναι σουπερ.ενω στις περισοτερες εταιρειες το πολωτικο ειναι επιπλεον επιστρωση ,στα μαουι ειναι μεσα στον ιδιο φακο απο την παραγωγη.ειναι ομως ακριβα ουτε τα persol ειναι "φτηνα" γενικα τα γυαλια "οδηγησης" τα αφηνω στα αμαξια και αυτο μπορει να μην "παει καλα" 54 λεπτά πριν, mike15 είπε serengeti εδω μαλιστα καλο vfm φαινονται τα εχεις δοκιμασει? 55 λεπτά πριν, mike15 είπε vuarnet οικονομικα γυαλια για να μην σε νοιαζει δεν ειναι παντως 58 λεπτά πριν, mike15 είπε γενικα ψωνισε τωρα που ερχονται εκπτωσεις και μπορεις να ζητησεις ,εαν πας σε φυσικο καταστημα να πατε εξω στο αυτοκινητο να τα δοκιμασεις.σε εμας το δεχονται.στις εκπτωσεις θα βρεις κατω απο 150 ευρω καποια απο αυτα. Μωρε εγω να παω σε φυσικο καταστημα το φυσικο καταστημα ομως δεν ειναι φυσικο πως θα τα εχει. Κατι ομως πρεπει να γινει γιατι ερχεται καλοκαιρι και καλοκαιρινο απογευμα με αθερμικο παρμπριζ + πολωτικα γυαλια = σα να εχω φαει μανιτάρια
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:13 μμ 6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε τα police ειναι sting κατασκευαζονται απο την de rigo γενικα δηλαδη mainstream fast fashion απλως καλυτερη ποιοτητα απο τα ματιματι... ε ναι πλεον υπαρχουν 2-3 ομιλοι που βγαζουν για ολες τις μαρκες φακους.συμφωνω mainstream fashion αλλα για οδηγηση τα θες. 6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε πρεπει να ψαχτω μου φαινονται τιμια γυαλια ουτε τα persol ειναι "φτηνα" γενικα τα γυαλια "οδηγησης" τα αφηνω στα αμαξια και αυτο μπορει να μην "παει καλα" τα persol τα βρισκεις με εκπτωση κατω απο 150 ειδικα εαν πας τελος εκπτωσεων.εγω τοσο τα πηρα.το καλο ,το πλεονεκτημα με τα persol ειναι οτι ειναι απο κρυσταλλο, που σημαινει καλυτερη διαυγεια φακου και αντοχη σε σκληρη χρηση.επισης δεν χανουν τις ιδιοτητες φιλτρων οπως οι πλαστικοι φακοι μετα απο χρονια. εγω τα εχω 10 χρονια.πριν ειχα τα κλασσικα rayban aviator που τα "εχασα" σε ενα μπιτσομπαρο αφου τα ξεχασα. παντα κρυσταλλο ,το μονο μειονεκτημα το βαρος τους,εκει μαουι τζιμ δεν παιζεται,ουτε σε τιμη βεβαια. 6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε εδω μαλιστα καλο vfm φαινονται τα εχεις δοκιμασει? ναι,ειναι εξαιρετικα.απλα δεν μου αρεσε πολυ το καφε κατι χρωμα φακου,που κανονικα αυτο ειναι το καταλληλο χρωμα για οδηγηση. προτιμω ομως το φυσικο χρωμα του πρασινου φακου. 6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Μωρε εγω να παω σε φυσικο καταστημα το φυσικο καταστημα ομως δεν ειναι φυσικο πως θα τα εχει. Κατι ομως πρεπει να γινει γιατι ερχεται καλοκαιρι και καλοκαιρινο απογευμα με αθερμικο παρμπριζ + πολωτικα γυαλια = σα να εχω φαει μανιτάρια πρεπει να κανεις τον κοπο να ανεβεις αττικη,θα βρεις καλες τιμες.ψαχνεις ονλαιν και πας απο κοντα. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mike15 είπε ανεβεις αττικη Τα 1676 απο αθηνα τα πηρα αλλα γιατι με ειχε βγαλει ο δρομος ειναι καλα γυαλια και στην οδηγηση αλλα δεν τα φοραω καθημερινα, θα δω τι θα κανω γιατι καθε καλοκαιρι ταλαιπωρουμαι πολυ ασχημα εχοντας ανοιχτοχρωμα ματια, ή θα την βαλω και την μεμβρανη μπροστα και οτι γινει Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:58 μμ από 11osmikrosmhtsos 1
mike15 Δημοσ. χθες στις 01:06 πμ Δημοσ. χθες στις 01:06 πμ 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε θα την βαλω και την μεμβρανη μπροστα και οτι γινει αν το κανεις ,ενημερωση μετα να ξερουμε.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Τελικα υπαρχει εγκαταστατης (στην αττικη) που να βαζει κεραμικη σε παρπριζ?
mike15 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες εδω πανω madico πλεον δεν βαζει κανεις.μπορω βεβαια να παραγγειλω και να τις βαλει τεχνιτης αλλα σιγα μην δεχτει να βαλει καποιος, αλλες απο αυτες που εμπορευεται.το εχουν γυρισει ολοι εδω στις xpel που ειναι πολυ καλες και αυτες,απλα ηθελα τις αλλες. 1
Dimitris_nak Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 13 ώρες πριν, mike15 είπε εδω πανω madico πλεον δεν βαζει κανεις.μπορω βεβαια να παραγγειλω και να τις βαλει τεχνιτης αλλα σιγα μην δεχτει να βαλει καποιος, αλλες απο αυτες που εμπορευεται.το εχουν γυρισει ολοι εδω στις xpel που ειναι πολυ καλες και αυτες,απλα ηθελα τις αλλες. εννοείται θα βαλεις αυτή που προμηθεύεται γιατι απο εκει εχει κερδος. αν του πας εσυ θα στις βαλει σκατα και θα εχεις προβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα