ritualistic Δημοσ. Παρασκευή στις 11:27 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:27 πμ 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Κεραμικές εννοούμε τις κλασικές τις παλιές τότε που οι εταιρείες δεν είχαν πολλές σειρές; φανταζομαι εννοει νανο...
Ntinaras Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 πμ 1 λεπτό πριν, ritualistic είπε φανταζομαι εννοει νανο... Ναι,
phanispal Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 πμ 12 ώρες πριν, MontzOlee είπε Εγγυηση 10 χρονια στις κλασικες, εφ ορου ζωης εγγυηση στις κεραμικες ( δεν εχει νανοκεραμικες)
Pathorious Δημοσ. Παρασκευή στις 02:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:14 μμ 15 ώρες πριν, MontzOlee είπε καλησπερα , 2 φιλοι απο αθηνα εχουν βαλει εδω https://dlwindowfilms.gr/ και εμειναν 100% ευχαριστημενοι. και οι αξιολογησεις το ιδιο λενε. εχει κανεις αποψη για το μαγαζι αλλα κυριως για τις συγκεκριμενες μεμβρανες ? (SUNTEΚ, αμερικανικες) Εγγυηση 10 χρονια στις κλασικες, εφ ορου ζωης εγγυηση στις κεραμικες ( δεν εχει νανοκεραμικες) 380 με παρμπριζ στις κεραμικες που με ενδιαφερουν αντι για 550 ευρω που θελει στην tint.town για ολα Στην Tint Town εχουν 370 ευρω οι νανοκεραμικες,η πολυστρωματικη νανοκεραμικη εχει 550 κ οταν πηγα εγω μου τις αφησε στα 500.
MontzOlee Δημοσ. Παρασκευή στις 02:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:51 μμ 9 ώρες πριν, adsl2+ είπε Πριν τρεις ημέρες σε φιέστα 5πορτο έβαλα στο μπαρμπριζ XPEL PRIME XR BLUE 80% και στο υπόλοιπο LLUMAR nanoCeramic medium D5343, εξαιρετική δουλειά νόμιζα ότι μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο απο τη διαφορά θερμοκρασίας. Έφυγα με δική μου ευθύνη έχοντας φυσαλίδες στο μπαρμπριζ ,αφήνοντας στον ήλιο το αυτοκίνητο την άλλη ημέρα είχαν εξαφανιστεί .Ο εγκαταστάτης μου ζήτησε να το ξαναδεί για τυχών επιδιόρθωση ΄΄πατημα'' . Η εγγύηση είναι ΄΄ευ όρου ζωής ΄΄ Που έγινε αυτό και πόσο κόστισε ; 3 ώρες πριν, phanispal είπε 15 ώρες πριν, MontzOlee είπε Εγγυηση 10 χρονια στις κλασικες, εφ ορου ζωης εγγυηση στις κεραμικες ( δεν εχει νανοκεραμικες) Λέω ότι μου είπε ο άνθρωπος τον ρώτησα αν είναι νανοκεραμικες και μου απάντησε όχι είναι κεραμικές δεν έχω ιδέα αν ισχύει 38 λεπτά πριν, Pathorious είπε Στην Tint Town εχουν 370 ευρω οι νανοκεραμικες,η πολυστρωματικη νανοκεραμικη εχει 550 κ οταν πηγα εγω μου τις αφησε στα 500. 550 εννοώ με παρμπρίζ με νανοκεραμικες σύμφωνα με το site τους. Εσύ στα 370€ ήσουν χωρίς παρμπρίζ να φανταστώ αλλά νανοκεραμικες περιμετρικά ;
adsl2+ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:20 μμ 24 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Που έγινε αυτό και πόσο κόστισε ; Στον ΦΙΛΗ επι της ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 480.Κόστος 390+24%=483
Pathorious Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ 47 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Που έγινε αυτό και πόσο κόστισε ; Λέω ότι μου είπε ο άνθρωπος τον ρώτησα αν είναι νανοκεραμικες και μου απάντησε όχι είναι κεραμικές δεν έχω ιδέα αν ισχύει 550 εννοώ με παρμπρίζ με νανοκεραμικες σύμφωνα με το site τους. Εσύ στα 370€ ήσουν χωρίς παρμπρίζ να φανταστώ αλλά νανοκεραμικες περιμετρικά ; Εχει 370 η σειρα XR μαζι με το παρμπριζ μπροστα και 550 σε ολο το αμαξι στην XR Plus και μου το αφησε στα 500 τελικη.
MontzOlee Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ 8 λεπτά πριν, Pathorious είπε Εχει 370 η σειρα XR μαζι με το παρμπριζ μπροστα και 550 σε ολο το αμαξι στην XR Plus και μου το αφησε στα 500 τελικη. Ναι πήρα και μίλησα και οι δύο νανοκεραμικές είναι που έχει αλλά η plus είναι πολλαπλών στρώσεων δυστυχώς για εμένα θα είναι Αθήνα για μια βδομάδα και ραντεβού έχει ένα από ακύρωση στις 04/07 30 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Στον ΦΙΛΗ επι της ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 480.Κόστος 390+24%=483 Αν έχεις ένα λινκ του καταστήματος στειλτο μου σε παρακαλώ έστω και σε dm
adsl2+ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:43 μμ 52 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Αν έχεις ένα λινκ του καταστήματος στειλτο μου σε παρακαλώ έστω και σε dm https://www.filisglass.com/καταστήματα/νέο-ηράκλειο/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα