malakudi Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Κάποια πρόταση για εγκαταστάτη νανοκεραμικής σε παρμπριζ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη; 1
terry308 Δημοσ. Τρίτη στις 06:48 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:48 πμ Στις 28/6/2025 στις 6:59 ΜΜ, malakudi είπε Κάποια πρόταση για εγκαταστάτη νανοκεραμικής σε παρμπριζ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη; carglass
haHa Δημοσ. χθες στις 03:16 μμ Δημοσ. χθες στις 03:16 μμ (επεξεργασμένο) Σε 3 αυτοκινητα μου, εχω βαλει μεμβρανες στο carsound.gr στο Περιστερι και η τοποθετηση ηταν αψογη. Στο 1ο που εβαλα τις εχω ηδη 8 χρονια και δεν εχω κανενα θεμα. Σε 1 εβδομαδα θα βαλω και σε 4ο αυτοκινητο και θα ενημερωσω πως πηγε. Ειναι και σημαντικα φθηνοτερος απο το tint.town στο Χαλανδρι που προταθηκε. 150€ για xpel prime hp (δεν ειναι νανοκεραμικες) και 290€ για Nano-ceramic xpel prime xr plus για 5θυρο χωρις παμπριζ. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από haHa
Pathorious Δημοσ. χθες στις 06:30 μμ Δημοσ. χθες στις 06:30 μμ 3 ώρες πριν, haHa είπε Σε 3 αυτοκινητα μου, εχω βαλει μεμβρανες στο carsound.gr στο Περιστερι και η τοποθετηση ηταν αψογη. Στο 1ο που εβαλα τις εχω ηδη 8 χρονια και δεν εχω κανενα θεμα. Σε 1 εβδομαδα θα βαλω και σε 4ο αυτοκινητο και θα ενημερωσω πως πηγε. Ειναι και σημαντικα φθηνοτερος απο το tint.town στο Χαλανδρι που προταθηκε. 150€ για Nano-ceramic xpel prime και 290€ για Nano-ceramic xpel prime xr plus για 5θυρο χωρις παμπριζ. Καλή φάση που είχες θετική εμπειρία και σε τόσα οχήματα, μακάρι να πάνε όλα καλά και στο τέταρτο! Απλά μια γενική παρατήρηση – χωρίς να ξέρω τι ισχύει στη δική σου περίπτωση – όταν βλέπουμε πολύ χαμηλές τιμές σε "νανοκεραμικές" μεμβράνες, καλό είναι να γίνεται έλεγχος με μετρητή υπερύθρων (IR meter), για να ξέρουμε ότι όντως μπήκε αυτό που πληρώσαμε. Υπάρχουν στην αγορά αρκετά προϊόντα που ονομάζονται "nano ceramic" αλλά στην πράξη έχουν απόδοση ίδια με τις πιο απλές dyed film ή "entry level" μεταλλικές. Επίσης, μια διαφορά στην τιμή μπορεί να κρύβει και διαφορές στο αν παρέχεται παραστατικό/απόδειξη, εγγύηση, ποιοτικός έλεγχος στην εγκατάσταση κ.λπ. – κάτι που για άλλους έχει μικρότερη σημασία, για άλλους μεγαλύτερη. Το σημαντικό είναι ο καθένας να ξέρει τι πληρώνει και τι παίρνει – και να είναι καλυμμένος. Καλή τοποθέτηση στο νέο αυτοκίνητο και περιμένουμε feedback! 2
phanispal Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ Πάντως μπαίνοντας σε δεύτερο αυτοκίνητο που δεν έχει μεμβράνες, και που βάζω ηλιοπροστασία (εσωτερική), η διαφορά είναι μεγάλη με το πρώτο. Στο δεύτερο καίνε τιμόνια, ταμπλό και ιδρώνεις με το που μπαίνεις. Στο πρώτο είσαι σαφώς πιο άνετος. Βέβαια το πρώτο είναι γαλάζιο και συνήθως του βάζω και εξωτερική ηλιοπροστασία στο παρμπρίζ, και το δεύτερο είναι σκούρο μπλε.
haHa Δημοσ. χθες στις 07:22 μμ Δημοσ. χθες στις 07:22 μμ 46 λεπτά πριν, phanispal είπε Πάντως μπαίνοντας σε δεύτερο αυτοκίνητο που δεν έχει μεμβράνες, και που βάζω ηλιοπροστασία (εσωτερική), η διαφορά είναι μεγάλη με το πρώτο. Στο δεύτερο καίνε τιμόνια, ταμπλό και ιδρώνεις με το που μπαίνεις. Στο πρώτο είσαι σαφώς πιο άνετος. Βέβαια το πρώτο είναι γαλάζιο και συνήθως του βάζω και εξωτερική ηλιοπροστασία στο παρμπρίζ, και το δεύτερο είναι σκούρο μπλε. Το πρόβλημα δεν είναι μονο οταν μπαίνεις και καινε ολα. Πιο πολυ με ενοχλει πχ οταν οδηγεις και πιάνει ο ηλιος το χερι σου και νιωθεις ποσο το ζεσταίνει. Ενω με μεμβράνες είσαι άρχοντας. 52 λεπτά πριν, Pathorious είπε Καλή φάση που είχες θετική εμπειρία και σε τόσα οχήματα, μακάρι να πάνε όλα καλά και στο τέταρτο! Απλά μια γενική παρατήρηση – χωρίς να ξέρω τι ισχύει στη δική σου περίπτωση – όταν βλέπουμε πολύ χαμηλές τιμές σε "νανοκεραμικές" μεμβράνες, καλό είναι να γίνεται έλεγχος με μετρητή υπερύθρων (IR meter), για να ξέρουμε ότι όντως μπήκε αυτό που πληρώσαμε. Υπάρχουν στην αγορά αρκετά προϊόντα που ονομάζονται "nano ceramic" αλλά στην πράξη έχουν απόδοση ίδια με τις πιο απλές dyed film ή "entry level" μεταλλικές. Επίσης, μια διαφορά στην τιμή μπορεί να κρύβει και διαφορές στο αν παρέχεται παραστατικό/απόδειξη, εγγύηση, ποιοτικός έλεγχος στην εγκατάσταση κ.λπ. – κάτι που για άλλους έχει μικρότερη σημασία, για άλλους μεγαλύτερη. Το σημαντικό είναι ο καθένας να ξέρει τι πληρώνει και τι παίρνει – και να είναι καλυμμένος. Καλή τοποθέτηση στο νέο αυτοκίνητο και περιμένουμε feedback! Σωστος και είναι ενας απο τους λόγους που προτιμω μαγαζια που είναι χρονια στην πιάτσα σε αντίθεση πχ με το tint.town. Μπορει να είναι καλο, αλλα προτιμώ κατι που εχω δει την δουλεια του μετα απο 8+ χρονια, κοβει αποδειξεις και δεν κανει τα κολπα αλλων κλπ.
margaritagr Δημοσ. χθες στις 08:02 μμ Δημοσ. χθες στις 08:02 μμ Σήμερα έβαλα κι εγώ Xpel prime xr plus τις καινούριες , εκτός από το παρμπρίζ που δε βγάζει την plus σε νόμιμη οπότε έβαλα την xr Ελπιζω να το ευχαριστηθώ γιατί ειδικά το πρωί που πηγαίνω δουλειά βαράει ο ήλιος και μου έκαιγε το πρόσωπο ενώ όταν έπαιρνα του φίλου μου που έχει μεμβράνες δεν είχα το κάψιμο 1
Pathorious Δημοσ. χθες στις 08:20 μμ Δημοσ. χθες στις 08:20 μμ 56 λεπτά πριν, haHa είπε Το πρόβλημα δεν είναι μονο οταν μπαίνεις και καινε ολα. Πιο πολυ με ενοχλει πχ οταν οδηγεις και πιάνει ο ηλιος το χερι σου και νιωθεις ποσο το ζεσταίνει. Ενω με μεμβράνες είσαι άρχοντας. Σωστος και είναι ενας απο τους λόγους που προτιμω μαγαζια που είναι χρονια στην πιάτσα σε αντίθεση πχ με το tint.town. Μπορει να είναι καλο, αλλα προτιμώ κατι που εχω δει την δουλεια του μετα απο 8+ χρονια, κοβει αποδειξεις και δεν κανει τα κολπα αλλων κλπ. Σεβαστό που εμπιστεύεσαι ένα συνεργείο με το οποίο έχεις μακροχρόνια θετική εμπειρία – λογικό είναι να πας ξανά κάπου που έχεις δει αποτέλεσμα. Απλώς να σημειώσω, για λόγους ακρίβειας, ότι το Tint Town μπορεί να μετρά 4 χρόνια λειτουργίας σαν επωνυμία, αλλά ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι του έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία αποκλειστικά στον χώρο των αντηλιακών μεμβρανών. Δεν πρόκειται δηλαδή για "καινούργιο" παίχτη, ούτε σε επίπεδο τεχνογνωσίας, ούτε σε ποιότητα εγκατάστασης. Επιπλέον, με πανω απο 200 αξιολογήσεις 5/5 και χρήση μετρητή για κάθε εγκατάσταση καθως ειναι κατι το οποιο διαφημιζει ειδικα στο τικ τοκ, είναι ξεκάθαρο πως δεν τίθεται θέμα "φτηνής λύσης" ή "παλιάς σχολής" — αλλά επαγγελματισμού με διαφάνεια. Στο τέλος της ημέρας, όλοι θέλουμε σωστή τοποθέτηση, υλικά που να αποδίδουν και να ξέρουμε τι πληρώνουμε. Γι’ αυτό και καλό είναι να βλέπουμε και πέρα από τις ταμπέλες
haHa Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pathorious είπε Σεβαστό που εμπιστεύεσαι ένα συνεργείο με το οποίο έχεις μακροχρόνια θετική εμπειρία – λογικό είναι να πας ξανά κάπου που έχεις δει αποτέλεσμα. Απλώς να σημειώσω, για λόγους ακρίβειας, ότι το Tint Town μπορεί να μετρά 4 χρόνια λειτουργίας σαν επωνυμία, αλλά ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι του έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία αποκλειστικά στον χώρο των αντηλιακών μεμβρανών. Δεν πρόκειται δηλαδή για "καινούργιο" παίχτη, ούτε σε επίπεδο τεχνογνωσίας, ούτε σε ποιότητα εγκατάστασης. Επιπλέον, με πανω απο 200 αξιολογήσεις 5/5 και χρήση μετρητή για κάθε εγκατάσταση καθως ειναι κατι το οποιο διαφημιζει ειδικα στο τικ τοκ, είναι ξεκάθαρο πως δεν τίθεται θέμα "φτηνής λύσης" ή "παλιάς σχολής" — αλλά επαγγελματισμού με διαφάνεια. Στο τέλος της ημέρας, όλοι θέλουμε σωστή τοποθέτηση, υλικά που να αποδίδουν και να ξέρουμε τι πληρώνουμε. Γι’ αυτό και καλό είναι να βλέπουμε και πέρα από τις ταμπέλες +1 να βλέπουμε και περα απο τις ταμπέλες και για αυτο προτιμαω επιχειρήσεις που δεν αλλαζουν επωνυμιες κλπ. Το tint.town φαίνεται να εχει καλες αξιολογησεις οποτε αξιζει να το κοιταξει καποιος κι ας ειναι καινούριο στο χώρο. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από haHa 1
pananton Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 20 ώρες πριν, haHa είπε Σε 3 αυτοκινητα μου, εχω βαλει μεμβρανες στο carsound.gr στο Περιστερι και η τοποθετηση ηταν αψογη. Στο 1ο που εβαλα τις εχω ηδη 8 χρονια και δεν εχω κανενα θεμα. Σε 1 εβδομαδα θα βαλω και σε 4ο αυτοκινητο και θα ενημερωσω πως πηγε. Ειναι και σημαντικα φθηνοτερος απο το tint.town στο Χαλανδρι που προταθηκε. 150€ για Nano-ceramic xpel prime και 290€ για Nano-ceramic xpel prime xr plus για 5θυρο χωρις παμπριζ. καλή τιμή αλλά να πούμε πως η σειρά hp δεν είναι νανοκεραμικη…
haHa Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 λεπτό πριν, pananton είπε καλή τιμή αλλά να πούμε πως η σειρά hp δεν είναι νανοκεραμικη… Σωστος, κατσε να κανω edit το μηνυμα μου
villasg Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ερωτηση στο αμαξι εχω βαλει στο μπροστά παρμπριζ μεμβράνη ( οχι σκουρα απλα να κοβει τις uv ). Μου εκαναν δωρο μια καμερα που κολλαει επανω στο τζαμι . Θα υπαρξει λετε προβλημα να τοποθετηθει πανω στο τζαμι που εχει μεμβρανη οπως στην παρακατω φωτο
Pathorious Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 58 λεπτά πριν, villasg είπε Ερωτηση στο αμαξι εχω βαλει στο μπροστά παρμπριζ μεμβράνη ( οχι σκουρα απλα να κοβει τις uv ). Μου εκαναν δωρο μια καμερα που κολλαει επανω στο τζαμι . Θα υπαρξει λετε προβλημα να τοποθετηθει πανω στο τζαμι που εχει μεμβρανη οπως στην παρακατω φωτο Δεν εχεις και αλλη επιλογη οπως και με το epass,την βαζεις και αν ποτε χρειαστεις να την βγαλεις πολυ προσεκτικα.
Dimitris_nak Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 7 ώρες πριν, villasg είπε Ερωτηση στο αμαξι εχω βαλει στο μπροστά παρμπριζ μεμβράνη ( οχι σκουρα απλα να κοβει τις uv ). Μου εκαναν δωρο μια καμερα που κολλαει επανω στο τζαμι . Θα υπαρξει λετε προβλημα να τοποθετηθει πανω στο τζαμι που εχει μεμβρανη οπως στην παρακατω φωτο να πω μια λαλακια . δεν μπορεις με καποια παντεντα να την στερεωσεις στο καθρέπτη; αν οχι τοτε ειναι μονοδρομος το κολλημα στην μεμβράνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα