Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kostakis75 είπε

Iguanas: https://iguanas.gr/times/ 350 Euro

Εγω σε αυτον εβαλα τελη Μαιου. Σε 1 ωρα μου ειχε βαλει παμπριζ και τζαμια οδηγου - συνοδηγου. Δεν εχω δει ουτε φουσκα και η διαφορα ειναι εμφανεστατη και οταν οδηγας και δεν σε καιει ο ηλιος και οταν μπαινεις στο αμαξι που μπορει να ηταν στον ηλιο 8ωρες. Εβαλα τις νανοκεραμικες της XPEL.  

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εγω σε αυτον εβαλα τελη Μαιου. Σε 1 ωρα μου ειχε βαλει παμπριζ και τζαμια οδηγου - συνοδηγου. Δεν εχω δει ουτε φουσκα και η διαφορα ειναι εμφανεστατη και οταν οδηγας και δεν σε καιει ο ηλιος και οταν μπαινεις στο αμαξι που μπορει να ηταν στον ηλιο 8ωρες. Εβαλα τις νανοκεραμικες της XPEL.  

Ποιο ακριβώς μοντέλο είναι αυτές? 

Δημοσ.
Στις 4/7/2025 στις 10:41 ΠΜ, villasg είπε

Ερωτηση στο αμαξι εχω βαλει στο μπροστά παρμπριζ μεμβράνη ( οχι σκουρα απλα να κοβει τις uv ).
Μου εκαναν δωρο μια καμερα που κολλαει επανω στο τζαμι .
Θα υπαρξει λετε προβλημα να τοποθετηθει πανω στο τζαμι που εχει  μεμβρανη οπως στην παρακατω φωτο

image.png.5855f17c01e7d10977d924c0f7ea9cf1.png

image.png.be2b21b2d38f096a8946fe312a593133.png

ελπίζω ότι έβγαλες το αυτοκόλλητο που προστατευει τον φακό,αυτό με το κόκκινο αυτάκι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

synoliko kostos gia oliko + parmpriz;

Επεξ/σία από kostakis75
Δημοσ.

Μετά από έρευνα online, αποφάσισα να προχωρήσω με την XPEL Prime XR Black, επειδή η σειρά Plus δημιουργεί μια μπλε απόχρωση. Βρήκα αυτή την πολύ κατατοπιστική ανάρτηση, η οποία περιέχει φωτογραφίες των δύο σειρών.

Επίσης, ενημερωτικά, το νωρίτερο ραντεβού με το Iguanas.gr είναι τον Αύγουστο, ενώ για το CarSound.gr 1 εβδομάδα αργότερα.

Οι τιμές μεταξύ των δύο είναι πολύ παρόμοιες (220+100 για παρμπρίζ στο Carsound έναντι 230+110/120 για τα Iguanas).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εκλεισα ραντεβου αυριο στο Tinttown (Xalandri).
250 για τις XR Black.
Το μoνο που με προβληματιζει ειναι οτι ο τεχνικος εκει μου λεει οτι και η μπλε-ιζει.
Μα πως;

Επεξ/σία από kostakis75
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

ελπίζω ότι έβγαλες το αυτοκόλλητο που προστατευει τον φακό,αυτό με το κόκκινο αυτάκι

Δεν είναι δικιά μου η φωτό από το νετ είναι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εβαλα και εγω την προσφορα στα 140Ε παρμπριζ με την https://www.carsound.gr/product/6744/xpel-prime-xr-plus.html την ir70

Καλη φαινεται η εφαρμογη, εχει σε ενα σημειο κατω κατω σαν λιγο νερο να εχει μεινει μεσα στη μεμβρανη αλλα πρεπει να κοιταξεις απο πολυ κοντα. Το ιδιο ειχε και η suntek απο το λαζαριδη πισω αλλα εφτιαξε την αλλη μερα.

Ειχαμε μια ασυνεννοησία με το χαρτι αλλα τον πηρα τηλ και πηγα πισω - μιας που ειμαι διπλα-  και μου το εφτιαξε μπαμ.  Δεν μ φαινεται σκουρα απο εξω καθολου ρε παιδια , θα δουμε πιστευω διαφορα. 

Ερώτηση. VLT βλέπω 67% , με οριο στο παρμπριζ αρα ειναι παρανομη?

Επεξ/σία από Ribopaido
Δημοσ.

τελικα η νεα μαρκα που επικρατει ειναι η xpel παντου.εδω θεσσαλονικη ολοι αυτοι βαζουν ακομα και η carglass που ηταν madico

Δημοσ.
On 10/07/2025 at 20:22, mike15 said:

τελικα η νεα μαρκα που επικρατει ειναι η xpel παντου.εδω θεσσαλονικη ολοι αυτοι βαζουν ακομα και η carglass που ηταν madico

για παρμπριζ τι ζητανε θεσσαλονικη?

επισης για παρμπριζ ειμαστε καλυμενοι ως προς τις ασφαλιστικες σε περιπτωση ατυχηματος?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakiss είπε

για παρμπριζ τι ζητανε θεσσαλονικη?

επισης για παρμπριζ ειμαστε καλυμενοι ως προς τις ασφαλιστικες σε περιπτωση ατυχηματος?

δεν ρωτησα τιμες ακομα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...