Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 ώρες πριν, kostakis75 είπε Iguanas: https://iguanas.gr/times/ 350 Euro Εγω σε αυτον εβαλα τελη Μαιου. Σε 1 ωρα μου ειχε βαλει παμπριζ και τζαμια οδηγου - συνοδηγου. Δεν εχω δει ουτε φουσκα και η διαφορα ειναι εμφανεστατη και οταν οδηγας και δεν σε καιει ο ηλιος και οταν μπαινεις στο αμαξι που μπορει να ηταν στον ηλιο 8ωρες. Εβαλα τις νανοκεραμικες της XPEL.
Ribopaido Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 hours ago, kostakis75 said: Carsound: https://www.carsound.gr/product/6744/xpel-prime-xr-plus.html 290 Euro Εγω εδω θα παω αυριο στις 3 να μου βαλει στο παρμπριζ - με τα εγγραφα ολα μου ειπε- 140 ευρω. Θα σου πω εντυπωσεις αυριο 1
apostolos2 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 46 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω σε αυτον εβαλα τελη Μαιου. Σε 1 ωρα μου ειχε βαλει παμπριζ και τζαμια οδηγου - συνοδηγου. Δεν εχω δει ουτε φουσκα και η διαφορα ειναι εμφανεστατη και οταν οδηγας και δεν σε καιει ο ηλιος και οταν μπαινεις στο αμαξι που μπορει να ηταν στον ηλιο 8ωρες. Εβαλα τις νανοκεραμικες της XPEL. Ποιο ακριβώς μοντέλο είναι αυτές?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 4 ώρες πριν, apostolos2 είπε Ποιο ακριβώς μοντέλο είναι αυτές? XR PLUS. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 10:41 ΠΜ, villasg είπε Ερωτηση στο αμαξι εχω βαλει στο μπροστά παρμπριζ μεμβράνη ( οχι σκουρα απλα να κοβει τις uv ). Μου εκαναν δωρο μια καμερα που κολλαει επανω στο τζαμι . Θα υπαρξει λετε προβλημα να τοποθετηθει πανω στο τζαμι που εχει μεμβρανη οπως στην παρακατω φωτο ελπίζω ότι έβγαλες το αυτοκόλλητο που προστατευει τον φακό,αυτό με το κόκκινο αυτάκι
kostakis75 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω σε αυτον εβαλα τελη Μαιου. Σε 1 ωρα μου ειχε βαλει παμπριζ και τζαμια οδηγου - συνοδηγου. Δεν εχω δει ουτε φουσκα και η διαφορα ειναι εμφανεστατη και οταν οδηγας και δεν σε καιει ο ηλιος και οταν μπαινεις στο αμαξι που μπορει να ηταν στον ηλιο 8ωρες. Εβαλα τις νανοκεραμικες της XPEL. synoliko kostos gia oliko + parmpriz; Επεξ/σία 9 Ιουλίου από kostakis75
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 47 λεπτά πριν, kostakis75 είπε synoliko kostos gia oliko + parmpriz; Για ολικο και παμπριζ χρεωνει αν θυμαμαι καλα 350. Εγω εκανα παμπριζ και οδηγου - συνοδηγου με 250. 1
kostakis75 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Μετά από έρευνα online, αποφάσισα να προχωρήσω με την XPEL Prime XR Black, επειδή η σειρά Plus δημιουργεί μια μπλε απόχρωση. Βρήκα αυτή την πολύ κατατοπιστική ανάρτηση, η οποία περιέχει φωτογραφίες των δύο σειρών. Επίσης, ενημερωτικά, το νωρίτερο ραντεβού με το Iguanas.gr είναι τον Αύγουστο, ενώ για το CarSound.gr 1 εβδομάδα αργότερα. Οι τιμές μεταξύ των δύο είναι πολύ παρόμοιες (220+100 για παρμπρίζ στο Carsound έναντι 230+110/120 για τα Iguanas).
kostakis75 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μολις εκλεισα ραντεβου αυριο στο Tinttown (Xalandri). 250 για τις XR Black. Το μoνο που με προβληματιζει ειναι οτι ο τεχνικος εκει μου λεει οτι και η μπλε-ιζει. Μα πως; Επεξ/σία 9 Ιουλίου από kostakis75
villasg Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ελπίζω ότι έβγαλες το αυτοκόλλητο που προστατευει τον φακό,αυτό με το κόκκινο αυτάκι Δεν είναι δικιά μου η φωτό από το νετ είναι 1
Ribopaido Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μολις εβαλα και εγω την προσφορα στα 140Ε παρμπριζ με την https://www.carsound.gr/product/6744/xpel-prime-xr-plus.html την ir70 Καλη φαινεται η εφαρμογη, εχει σε ενα σημειο κατω κατω σαν λιγο νερο να εχει μεινει μεσα στη μεμβρανη αλλα πρεπει να κοιταξεις απο πολυ κοντα. Το ιδιο ειχε και η suntek απο το λαζαριδη πισω αλλα εφτιαξε την αλλη μερα. Ειχαμε μια ασυνεννοησία με το χαρτι αλλα τον πηρα τηλ και πηγα πισω - μιας που ειμαι διπλα- και μου το εφτιαξε μπαμ. Δεν μ φαινεται σκουρα απο εξω καθολου ρε παιδια , θα δουμε πιστευω διαφορα. Ερώτηση. VLT βλέπω 67% , με οριο στο παρμπριζ αρα ειναι παρανομη? Επεξ/σία 10 Ιουλίου από Ribopaido
mike15 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου τελικα η νεα μαρκα που επικρατει ειναι η xpel παντου.εδω θεσσαλονικη ολοι αυτοι βαζουν ακομα και η carglass που ηταν madico
kostakiss Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου On 10/07/2025 at 20:22, mike15 said: τελικα η νεα μαρκα που επικρατει ειναι η xpel παντου.εδω θεσσαλονικη ολοι αυτοι βαζουν ακομα και η carglass που ηταν madico για παρμπριζ τι ζητανε θεσσαλονικη? επισης για παρμπριζ ειμαστε καλυμενοι ως προς τις ασφαλιστικες σε περιπτωση ατυχηματος?
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, kostakiss είπε επισης για παρμπριζ ειμαστε καλυμενοι ως προς τις ασφαλιστικες σε περιπτωση ατυχηματος πανω απο 75% ναι 1 1
mike15 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 2 ώρες πριν, kostakiss είπε για παρμπριζ τι ζητανε θεσσαλονικη? επισης για παρμπριζ ειμαστε καλυμενοι ως προς τις ασφαλιστικες σε περιπτωση ατυχηματος? δεν ρωτησα τιμες ακομα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα