kostakis75 Δημοσ. Σάββατο στις 04:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:53 μμ Τελικα, οταν ειδα τις μεμβρανες πανω στο οχημα, αποφασισα να βαλω 70% παρμπριζ, 35% οδηγου, 20% πισω, ολα XPEL XR (Black). Αν του χρονου εχω οποιοδηποτε θεμα με ΚΤΕΟ, θα σας ενημερωσω. Ποτε, ομως, δε σκεφτηκα το ασφαλιστικο θεμα που διαβασα πιο πανω... Προς ενηερωση, πηρα την XPEL και μου ειπαν οτι ΧR kai XR Black ειναι το ιδιo. Πηρε 3 με 3,5 ωρες η τοποθετηση (350 Ευρο). Η διαφορα (προς το καλυτερο) στην εμπειρια της οδηγησης και μονο ειναι τεραστια. Δεν ενοχλει πλεον η αντηλια. Επισης, η καμπινα διατηρειται σε κανονικη θερμοκρασια και χωρις σκιαστρο στο παρμπριζ κι ας ειναι εκτεθειμενο απο τις 10 00 μεχρι τις 1330 φουλ στον ηλιο. Ο Αλεξανδρος στο TintTown (Χαλανδρι) ευγενεστατος. 1
kostakis75 Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 πμ (επεξεργασμένο) Δειχνουν πιο σκουρα απ᾽οτι απο κοντα. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:35 πμ από kostakis75
Morosana Δημοσ. Κυριακή στις 12:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:34 μμ Στα πόσα χρόνια οι μεμβράνες χάνουν την απόδοση του και πρέπει να τις αλλάζουμε; διαβάζω για 5 10 χρόνια ανάλογα την ποιότητα αλλά οι ελληνικές συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες.
malakudi Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 μμ Στις 28/6/2025 στις 6:59 ΜΜ, malakudi είπε Κάποια πρόταση για εγκαταστάτη νανοκεραμικής σε παρμπριζ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη; Να απαντήσω στον εαυτό μου ως ενημέρωση για τους υπόλοιπους. Τοποθέτησα XPEL νανοκεραμική 80% στο παρμπρίζ στην Πυλαία, στο κατάστημα Wraptech. Πολύ καλή δουλειά, άψογη εφαρμογή, αμέσως αισθητή η διαφορά στο "κάψιμο" από τον ήλιο από το μεγάλο παρμπρίζ του VW ID3. Τιμή 120+φπα. 2
haHa Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 πμ Στις 3/7/2025 στις 2:16 ΜΜ, haHa είπε Σε 3 αυτοκινητα μου, εχω βαλει μεμβρανες στο carsound.gr στο Περιστερι και η τοποθετηση ηταν αψογη. Στο 1ο που εβαλα τις εχω ηδη 8 χρονια και δεν εχω κανενα θεμα. Σε 1 εβδομαδα θα βαλω και σε 4ο αυτοκινητο και θα ενημερωσω πως πηγε. Ειναι και σημαντικα φθηνοτερος απο το tint.town στο Χαλανδρι που προταθηκε. 150€ για xpel prime hp (δεν ειναι νανοκεραμικες) και 290€ για Nano-ceramic xpel prime xr plus για 5θυρο χωρις παμπριζ. Εβαλα nano-ceramic xpel prime xr plus στο carsound.gr, πολυ ευχαριστημενος. Αλλο αυτοκινητο πραγματικα κατα τη διαρκεια οδηγησης, καιει και λιγοτερο οταν εχει ζεστη με ηλιο γιατι δουλευει λιγοτερο το ac. Σχεδον 10% λιγοτερο καιει σε ζεστες μερες. (στον υπολογιστη ταξιδιου , μου δειχνει ποσο καταναλωνει ο κλιματισμος) 3
apostolos2 Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ 3 ώρες πριν, haHa είπε Εβαλα nano-ceramic xpel prime xr plus στο carsound.gr, πολυ ευχαριστημενος. Αλλο αυτοκινητο πραγματικα κατα τη διαρκεια οδηγησης, καιει και λιγοτερο οταν εχει ζεστη με ηλιο γιατι δουλευει λιγοτερο το ac. Σχεδον 10% λιγοτερο καιει σε ζεστες μερες. (στον υπολογιστη ταξιδιου , μου δειχνει ποσο καταναλωνει ο κλιματισμος) Αυτοί εγγύηση δίνουν? Για φουσκάλες πχ ή κακή τοποθέτηση?
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 04:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:02 μμ xpel blue παμπριζ 80% 120 ευρω. xpel black νανοκεραμικες που και αυτες μπλεδιζουν μπροστινα και πισω παραθυρα 50% 210 ευρω. συνολο για αυτα 330 ευρω. 10 χρονια εγγυηση. οι xpel black μπεδιζουν μεχρι το ποσοστα των 50% ..απο 45% και κατω εχουν αποχρωση σκουρες σαν μαυρες. πως ειναι οι τιμες?
kostakis75 Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 μμ 7 ώρες πριν, mike15 είπε xpel blue παμπριζ 80% 120 ευρω. xpel black νανοκεραμικες που και αυτες μπλεδιζουν μπροστινα και πισω παραθυρα 50% 210 ευρω. συνολο για αυτα 330 ευρω. 10 χρονια εγγυηση. οι xpel black μπεδιζουν μεχρι το ποσοστα των 50% ..απο 45% και κατω εχουν αποχρωση σκουρες σαν μαυρες. πως ειναι οι τιμες? Πολύ λογικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα