Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pathorious είπε

Πριν μια εβδομαδα πηγα και εβαλα με τον κολλητο μου στην Tint Town η ενημερωση οσο αφορα τα μπροστινα παρμπριζ ειναι γραμμενη στην ιστοσελιδα του και ειναι αρκετα πιο πολυπλοκη απ οτι φαινεται.

Σωστοτατος ο tint town

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, phanispal είπε

Τον ίδιο συνδυασμό έχω, ουδέποτε είχα πρόβλημα.

Βρες άλλο ΚΤΕΟ αν στα πουν περίεργα.

Ευχαριστω! Τους ρωτησες ή εἰπες τιποτα για τις μεμβρανες εκ των προτερων, κατεβασες παραθυρα, ή τιποτα αλλο;

Δημοσ.

Δεν έχω αναφέρει ποτέ τίποτα, τυχαίνει να περνάω ΚΤΕΟ καλοκαίρι οπότε πάω με κατεβασμένα παράθυρα ούτως ή άλλως.

Δε θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ για κάποιον που κόπηκε για μεμβράνες (δε λέμε να πήγε με σκούρα στο παρμπρίζ). Θα έχει γίνει ενδεχομένως, απλά δεν έχει τύχει να ακούσω συγκεκριμένη περίπτωση.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kostakis75 είπε

Ευχαριστω! Τους ρωτησες ή εἰπες τιποτα για τις μεμβρανες εκ των προτερων, κατεβασες παραθυρα, ή τιποτα αλλο;

στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου , ειχα αρκετα σκουρες μεμβράνες στα παράθυρα εκτος παμπριζ  οσες φορες περασα ΚΤΕΟ ποτε δεν μου ειπαν κατι ουτε ψακτηκαν. 

φανταζομαι στο παμπριζ αν δουν σκουρα τοτε ισως υπαρχει θεμα. και με το δικιο τους. 

Στις 1/8/2025 στις 8:10 ΠΜ, mike15 είπε

ρωτησα 2 τοποθετητες xpel για το θεμα μεμβρανη και πολωτικα γυαλια εαν θα βλεπω "πετρελαιοειδη φιλμ" .ο καθενας ειχε διαφορετικη γνωμη.ο ενας ηταν καθετος οτι θα εβλεπα,ο αλλος οτι δεν θα υπαρχει προβλημα,τουλαχιστον στα πλαινα.

θυμαμαι ειχα κανει αυτην την συζητηση με τον dimitris_nak

πηρα τον γιανικελη ,ο οποιος ενω οδηγουσε ο ανθρωπος,προσφερθηκε να μου μιλησει και να μου εξηγησει με λεπτομερειες γιατι συμβαινει αυτο.οι μεμβρανες εχουν 4 στρωσεις.αφηνουμε την μια εξω που την αφαιρουν.μενουν 3. η αντιχαρακτικη που εχουν απεξω ειναι αυτη που δημιουργει αυτο το φαινομενο με τα πολωτικα γυαλια.το ποσο εντονο θα ειναι εξαρταται απο την καθε εταιρεια

στην μαντικο δεν ειναι τοσο εντονο το φαινομενο.ο ιδιος φοραει τετοια γυαλια και δεν εχει προβλημα.με καλεσε να παω απο εκει να δοκιμασω ,να τεσταρω ο ιδιος την μεμβρανη και να διπιστωσω οτι δεν ενοχλει.αν εχω να πω κατι για τον κυριο ,ειναι οτι ειναι πολυ σωστος επαγγελματιας.

ξανα επιβεβαιωνω για τα πολωτικα γυαλια με την madico  δεν εχω προβλημα .

αλλα οπως σου ειπε πηγε απο κοντα να δου φυγει καθε αμφιβολια και απορια. ειναι πολυ κατατοπιστικος και δεν βαριέται να σου εξηγησει. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου , ειχα αρκετα σκουρες μεμβράνες στα παράθυρα εκτος παμπριζ  οσες φορες περασα ΚΤΕΟ ποτε δεν μου ειπαν κατι ουτε ψακτηκαν. 

φανταζομαι στο παμπριζ αν δουν σκουρα τοτε ισως υπαρχει θεμα. και με το δικιο τους. 

ξανα επιβεβαιωνω για τα πολωτικα γυαλια με την madico  δεν εχω προβλημα .

αλλα οπως σου ειπε πηγε απο κοντα να δου φυγει καθε αμφιβολια και απορια. ειναι πολυ κατατοπιστικος και δεν βαριέται να σου εξηγησει. 

βεβαια μου ειπε δημητρη οτι παιζει και η χημεια με το γυαλι του ΟΕΜ αμαξιου στο παμπριζ.οπως ποσταρε την εξηγηση ενα αλλο μελος..με ρωτησε πρωτα τι μαρκα αυτοκινητο εχω για να καταλαβει.μου λεει δεν θα εχεις προβλημα,οποτε τον εμπιστευομαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2025 στις 7:10 ΠΜ, mike15 είπε

ρωτησα 2 τοποθετητες xpel για το θεμα μεμβρανη και πολωτικα γυαλια εαν θα βλεπω "πετρελαιοειδη φιλμ" .ο καθενας ειχε διαφορετικη γνωμη.ο ενας ηταν καθετος οτι θα εβλεπα,ο αλλος οτι δεν θα υπαρχει προβλημα,τουλαχιστον στα πλαινα.

πηρα τον γιανικελη ,ο οποιος ενω οδηγουσε ο ανθρωπος,προσφερθηκε να μου μιλησει και να μου εξηγησει με λεπτομερειες γιατι συμβαινει αυτο.οι μεμβρανες εχουν 4 στρωσεις.αφηνουμε την μια εξω που την αφαιρουν.μενουν 3. η αντιχαρακτικη που εχουν απεξω ειναι αυτη που δημιουργει αυτο το φαινομενο με τα πολωτικα γυαλια.το ποσο εντονο θα ειναι εξαρταται απο την καθε εταιρεια

στην μαντικο δεν ειναι τοσο εντονο το φαινομενο.ο ιδιος φοραει τετοια γυαλια και δεν εχει προβλημα.με καλεσε να παω απο εκει να δοκιμασω ,να τεσταρω ο ιδιος την μεμβρανη και να διπιστωσω οτι δεν ενοχλει.αν εχω να πω κατι για τον κυριο ,ειναι οτι ειναι πολυ σωστος επαγγελματιας.

Εχω xpel νανοκεραμικη στα παραθυρα και πραγματι βλεπω ελαφρυ "ουρανιο τοξο/πετραλαιειδη φιλμ" με polarised γυαλια. Δεν με ενοχλεί, αλλα που και που είναι εμφανες. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω ήδη εργοταξιακά φιμέ στα πίσω παράθυρα και στο πορτ παγκάζ τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τα αφαιρέσουν ή βάζουν απλά μεμβράνη διαφανή για υv ? Θα έχει την ίδια απόδοση με την xpel plus η διάφανη πάνω σε εργοστασιακό φιμέ;;

Δημοσ.
Στις 1/8/2025 στις 8:10 ΠΜ, mike15 είπε

Και εγώ είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα , έβαλα Xpel XR Plus , τα γυαλιά της κόρης μου είναι πολωτικά και βλέπει "ουράνιο τόξο"

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/2/2025 στις 5:11 AM, 11osmikrosmhtsos είπε

νταξ οι 35αρες νομιζω το τραβανε λιγο, ιδιαιατερα σε καποια αμαξια βαρανε καμπανακια στους μπλε

Ποιους μπλε;
Παρμπριζ, παντως, εβαλα 70% γιατι δεν υπαρχει 75% και τα 80% ειναι μονο σε XR Plus που οντως μπλεειζει και σαν χροια η μεμβρανη και μεσα στην καμπινα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/8/2025 στις 5:34 ΜΜ, adreas195 είπε

Εχω ήδη εργοταξιακά φιμέ στα πίσω παράθυρα και στο πορτ παγκάζ τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τα αφαιρέσουν ή βάζουν απλά μεμβράνη διαφανή για υv ? Θα έχει την ίδια απόδοση με την xpel plus η διάφανη πάνω σε εργοστασιακό φιμέ;;

Είναι έτσι ψη(γ)μένα τα τζάμια, δεν έχουν μεμβράνες.

Προσωπικά έβαλα νανοκεραμικες xplel 70-75%, όπως και σ όλο το αμάξι + εμπρόσθιο παρμπρίζ , από την carglass 

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να βαλω και εγώ νανοκεραμικες xpel 70αρες σε ολο το αμαξι αλλα κολλαω στο παρμπρίζ. 

Η γυναίκα μου εχει μυωπία και χωρίς μεμβράνες κάποιες φορές παραπονιέται ότι σε αυτοκινητοδρομο τα αντίθετα φώτα θολώνουν στα μάτια της. Αν της βάλω μεμβράνη θα επιβαρύνω το πρόβλημα της? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, p_under είπε

Η γυναίκα μου εχει μυωπία και χωρίς μεμβράνες κάποιες φορές παραπονιέται ότι σε αυτοκινητοδρομο τα αντίθετα φώτα θολώνουν στα μάτια της. Αν της βάλω μεμβράνη θα επιβαρύνω το πρόβλημα της? 

θα το βελτιωσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...