Nikos4000 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:24 μμ Στις 3/8/2025 στις 5:34 ΜΜ, adreas195 είπε Εχω ήδη εργοταξιακά φιμέ στα πίσω παράθυρα και στο πορτ παγκάζ τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τα αφαιρέσουν ή βάζουν απλά μεμβράνη διαφανή για υv ? Δεν υπάρχει κάτι για να αφαιρέσεις Στις 3/8/2025 στις 5:34 ΜΜ, adreas195 είπε ...Θα έχει την ίδια απόδοση με την xpel plus η διάφανη πάνω σε εργοστασιακό φιμέ;; Μάλλον όχι. Μάλλον πρέπει να βάλεις όπως και στα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού
p_under Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 πμ Στις 5/8/2025 στις 4:31 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε θα το βελτιωσεις Μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες? Έχεις προσωπική εμπειρία?
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 πμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, p_under είπε Μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες? Έχεις προσωπική εμπειρία? Το εξηγησα προυγουμενως στο παρων νημα, αν θες κατι εξτρα ρωτα Στις 29/7/2025 στις 6:14 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Εμεις εχουμε τεραστιο προβλημα με την αντηλια και με την υψηλη λαμπροτητα σημειακων πηγων. Ο ελεγχος αυτων των πηγων/παραπηγων φωτος μας βοηθαει απιστευτα. Οταν κοιτας μια φωτεινη πηγη εσυ οπως και εγω δεν εχουμε ομοιομορφη σφαιρικη θαμβωση παρα περιοχες οπου υπαρχουν ακτινες. Ε ενας φακος πολωσης πχ θα μας βοηθησει, ομοιως θα μας βοηθησει και μια μεβρανη περιορισμου των πολυ λαμπρων σημειακων πηγων. Το προβλημα ειναι πως τα γυαλια με πολωτικους φακους εμενα προσωπικα μου προκαλουν δυσκολια στην οδηγηση καποιες συγκεκριμενες συνθηκες και προφανως δεν μπορω να φοραω γυαλια ηλιου την νυχτα... Να ξερεις παντα οτι η λαμπροτητα εχει αμεση εξαρτηση με την θαμβωση και το αστιγματικο ματι εχει πολυ χαμηλοτερα ορια αποδεκτης λαμπροτητας πριν να επελθει η θαμβωση. Καπου εχω τα βιβλια μου αλλα βαριεμαι να κατσω να ψαξω ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:08 πμ από 11osmikrosmhtsos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα