Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, d4mage είπε

Μου πρότεινε 4 κατηγορίες οι οποίες 2 ήταν με νάνο που ξεφεύγανε σε τιμή χωρίςε να σημαίνει πως υποτιμάω το προϊόν απλά δεν είναι για μένα.

Για τις άλλες δύο με τιμές 140,00€ και 190,00€ σε ερώτηση που έκανα στο κατάστημα μου απάντησαν πως η διαφορά είναι μεγάλη στο θέμα τις θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα. 

Δεν γνωρίζω εάν είναι ίδια μεμβράνη με κάποια προσθήκη για την θερμοκρασία ή αν πρόκειται για άλλη μάρκα κλπ. Μου είπε πως βγαίνουν σε 4 αποχρώσεις. Απλά παραξενεύτηκα γιατί με πήγε κατευθείαν σε αυτές των 190,00€ χωρίς να μιλήσει για τις οικονομικότερες καθόλου. Δηλαδή ένιωσα λες και μου είπε πως είναι άχρηστες.

Γενικά μια οκ τιμή σε τι πλαίσια κυμαίνεται; Επίσης να προσέξω το ποσοστό στα μπροστινά και πίσω παράθυρα;

Διότι μου είπε πως μπορώ να το κάνω πιο σκούρο χωρίς να έχω θέμα. Θα μου δώσει έγγραφο για τροχαία; Διότι σταματήσανε στην Θέρμη γνωστό μου του ζητήσανε πιστοποιητικό που δεν είχε και του πήρανε πινακίδες επειδή τα τζάμια ήταν το ίδιο σκούρα στο σύνολο.

εγώ στα μπροστά έβαλα λίγο πιο ανοιχτές ενώ στα πίσω πιο σκοτεινές. 

χαρτί σου δίνει που δηλώνει τι φοράς για την εγγύηση και μόνο. η τροχαία αν σε βάλει στο μάτι θα σε γράψει αλλά προσωπικά τόσα χρόνια και σε άλλα αυτοκίνητα δεν με έχει γράψει αλλά δεν έχω βάλει και τέρμα σκοτεινές. εμένα για τις hp μου ζήτησαν 150€ στην αθήνα. για εμένα αξίζει να τις βάλεις γιατί σε ταξίδι με βοήθησαν πάρα πολύ 

• Like 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνφορουμιτες λεω να βαλω τις XPEL PRIME XR PLUS σε ενα Pegeuot 2008.

Ο μαστορας μου ειπε να βαλω 20% πισω 70% μπροστα που ειναι το νομιμο γιατι γραφουν και παιρνουν και διπλωματα.

Θα ειναι οκ λετε η ειναι μεγαλη η διαφορα να επιμεινω να βαλει κατι πιο σκουρο μπροστα;

Δημοσ.

Βαλε 50αρες παντου... Το προστιμο πλεον ειναι μικρο (30 ευρω και 10μερουλες) και ισως να σε γλυτωσει απο αλλα προστιμα πολυ μεγαλυτερα, διοτι οι μπρο δεν μπορουν να δουν μεσα, οποτε ειναι investment πλεον...

Δημοσ.
22 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Βαλε 50αρες παντου... Το προστιμο πλεον ειναι μικρο (30 ευρω και 10μερουλες) και ισως να σε γλυτωσει απο αλλα προστιμα πολυ μεγαλυτερα, διοτι οι μπρο δεν μπορουν να δουν μεσα, οποτε ειναι investment πλεον...

και αν δεν μπορουν να δουν μεσα τι θα με βοηθησει;😀

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Τοποθέτησα xplel xr plus 70 στο παρμπρίζ , το βράδυ οι πηγές φωτός πχ φανάρια και φώτα από τα αλλά αυτοκίνητα φαίνονται σαν θολά .. δεν ξέρω αν θα στρώσει αλλά με προβληματίζει 

• Sad 1
Δημοσ.
On 26/08/2025 at 20:31, touristas1985 said:

και αν δεν μπορουν να δουν μεσα τι θα με βοηθησει;😀

το θέμα είναι να βλέπεις εσύ καλά έξω κυρίως το βράδυ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα σε όλους,

Στο Audi Q3 μου κάνανε δώρο μεμβράνες στην karenta, ωστόσο στο παρμπρίζ δεν βάλανε. Υπάρχει κάποια διχογνωμία εάν ειναι ασφαλές να βάλεις στο παρμπρίζ απο πλευράς λειτουργικής; Σε έναν φίλο μου με A3 του είπε ένας οτι δεν αναλαμβάνει παρμπρίζ γιατι μπορεί να μπουν νερα σε κατι ηλεκτρονικά που έχει εκεί.

Επεξ/σία από john1987
Δημοσ.
4 ώρες πριν, john1987 είπε

ατι ηλεκτρονικά που έχει εκεί

Αυτο αληθευει εως εναν βαθμο αλλα δεν ειναι και χαρτινα προφανως.

Στο παρμπριζ υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να συμβνουν και χαλανε την συμπεριφορα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, john1987 είπε

καλημερα σε όλους,

Στο Audi Q3 μου κάνανε δώρο μεμβράνες στην karenta, ωστόσο στο παρμπρίζ δεν βάλανε. Υπάρχει κάποια διχογνωμία εάν ειναι ασφαλές να βάλεις στο παρμπρίζ απο πλευράς λειτουργικής; Σε έναν φίλο μου με A3 του είπε ένας οτι δεν αναλαμβάνει παρμπρίζ γιατι μπορεί να μπουν νερα σε κατι ηλεκτρονικά που έχει εκεί.

να μπουν νερα ??????????? 
αν εννοει τα νερα που ψεκασουν για να στρωσουν την μεμβρανη τοτε ειναι πολυ ασχετος σαν μαστορας . μπορει να μονωσει αν θελει τα σημεια αυτα , αλλα οταν θα καθαρισεις το παμπριζ καποια στιγμη δεν εχεις τετοιο φοβο ? δεν νομιζω η AUDI να μην εχει προβλεψει . 
προσωπικη μου γνωμη και εμπειρια αν θες , οποιος μαστορας φοβαται να βαλει και αποφευγει με ψευτοδικαιολογιες σημαινει οτι δεν ειναι αξιος . το παμπριζ ειναι δυσκολο στην εφαρμογη λογω μεγεθους και θελει κοπο για αυτο και το χρεωνουν ξεχωριστα κανα 100 ευρω. 
  2 αμφιβολιες ειχα για την μεμβρανη στο παμπριζ , μια να μην μου κανει διαθλασεις με τα φωτα , και μην επιρεαζει τυς αισθητηρες και αυτα που εχουν πλεον τα συχρονα αυτοκινητα , τελικα σε εμενα ειναι ολα καλα και μου εχει κοψει ολη την καψα που εμπαινε . μιλαω παντα για νανοκεραμικες , γιατι οι πιο παλιες εχουν ψιγματα απο μεταλα και εκει ναι ισως εχει θεμα . 

Δημοσ.

Ψεκάζουν σαφώς μεγαλύτερη ποσότητα υγρού σε σχέση με το Ajax που ρίχνεις όταν θες να το καθαρίσεις.

Αλλά και ότι είναι πιο δύσκολο λόγω μεγέθους και κλίσης ισχύει και αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...