Pathorious Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Καλησπέρα, την Παρασκευή παραλαμβάνω την BMW X1 και είμαι στην αναζήτηση για τοποθέτηση μεμβρανών. Έχω πάρει 3 προσφορές μέχρι στιγμής για όλο το αμάξι(συμπεριλαμβανομένης και της πανοραμικής ηλιοροφής) αλλά ένα από τα μαγαζιά που μιλούσα μου είπε πως δεν βάζει μεμβράνη σε ηλιοροφή γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει μετά. Σε έναν επόμενο που ρώτησα μου είπε πως αυτό ισχύει μόνο αν η ηλιοροφή είναι ένα τζάμι και όχι αν είναι 2 (ομολογώ πως δεν ξέρω τι είναι στην X1 U11). Άλλος δεν μου είπε τίποτα απλά μόνο πως βάζει και σε ηλιοροφή. Έχετε κάποια άποψη γι αυτό; Μιλάω πάντα για XPEL PLUS μεμβράνες αν αυτό παίζε ρόλο. Από τιμές ο ένας μου είπε 600 ευρώ και ο άλλος 670 ευρώ για όλο το αμάξι και ηλιοροφή για XPEL PLUS, μου φάνηκαν αρκετά τσιμπημένες. Τι λέτε; Η XPEL PRIME PLUS θεωρείται από τις κορυφαίες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Μιλάμε για υλικό τελευταίας γενιάς, με εξαιρετική θερμομόνωση, UV προστασία και αντοχή στον χρόνο, οπότε στην ουσία ψάχνεις το καλύτερο που κυκλοφορεί – δεν υπάρχει κάτι ανώτερο σε ποιότητα μεμβράνης αυτή τη στιγμή.Αν ο εγκαταστατης ειναι και καλος νομιζω οι τιμες για την συγκεριμενη ειναι σχετικα οκ. Εδω η LLumar ζηταει 530 ευρω για το X1 και την σειρα IRX με 88% IRR μονο στα πλαινα κ στο πισω και η αποδοση ειναι πολυ χαμηλοτερη απο την XR Plus που εχει δεικτη 98% ΙRR. 1
Xvipes Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ 37 minutes ago, Pathorious said: Η XPEL PRIME PLUS θεωρείται από τις κορυφαίες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Μιλάμε για υλικό τελευταίας γενιάς, με εξαιρετική θερμομόνωση, UV προστασία και αντοχή στον χρόνο, οπότε στην ουσία ψάχνεις το καλύτερο που κυκλοφορεί – δεν υπάρχει κάτι ανώτερο σε ποιότητα μεμβράνης αυτή τη στιγμή.Αν ο εγκαταστατης ειναι και καλος νομιζω οι τιμες για την συγκεριμενη ειναι σχετικα οκ. Εδω η LLumar ζηταει 530 ευρω για το X1 και την σειρα IRX με 88% IRR μονο στα πλαινα κ στο πισω και η αποδοση ειναι πολυ χαμηλοτερη απο την XR Plus που εχει δεικτη 98% ΙRR. Σε ευχαριστώ, επίσης μόλις έλαβα τηλέφωνο από το μαγαζί με τα 670 και μου είπε πως μου έδωσε λάθος τιμή γιατί κάνει έκπτωση αν βάλω παντού και τελικά βγαίνει στα 620 και νομίζω θα πάω εκεί γιατί έχω ακούσει καλά λόγια εδώ μέσα σε αυτόν. Σχετικά με την ηλιοροφή αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να ακούσω απόψεις. 1
rkb Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Αν επιτρέπεται σε ποια πόλη είσαι; Μπορείς να μου στείλεις σε PM τα μαγαζιά που ρώτησες; Επειδή έχω και εγώ ηλιοροφή και το ρωτούσα δε μου ανέφεραι κάποιος το πρόβλημα που λες. Σπάει η μεμβράνη ή υπάρχει κίνδυνος για το τζάμι;
d4mage Δημοσ. Τετάρτη στις 03:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:21 μμ 2 ώρες πριν, phanispal είπε Αφού είδες ιδίοις όμμασι τη διαφορά με τις νανοκεραμικές έπρεπε να πας εκεί. Ελπίζω αυτές που έβαλες να μην κόβουν απλά τις UV. Δεν είπα πως δεν κόβουν, είπα απλά πως υπήρχε διαφορά σε αυτές με τα 190,00€ σε σχέση με αυτές των 380,00€ (ότι δίνεις παίρνεις). Ανέφερα ποιες έβαλα (XPEL HP) όπου κυκλοφορούν σε άπειρα αυτοκίνητα εκεί έξω, κάποιος που τις έχει μπορεί να απαντήσει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα