Alithinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Είχαν μαζευτεί πολλά udpates... Η ρύθμισή του ήταν να ψάχνει μόνο του για updates, και να επιλέγω εγώ πότε και ποια θα εκαταστώ. Για κάθε ένα απ' τα updates που είχαν μαζευτεί, πάτησα το link για τις περισσότερες πληροφορίες, και διάβασα τις σελίδες για το τι κάνει το κάθε τι, ώστε να επιλέξω μόνο αυτά που θέλω. Κάτι που μου πήρε 1 ώρα και 15 λεπτά. Κάνω κλικ στο "Install Updates". Τα Windows εμφανίζουν μήνυμα ότι οι αλλαγές στις ρυθμίσεις ολοκληρώθηκαν και πλέον τα Windows θα εγκαταστούν από μόνα τους updates χωρίς να με ρωτήσουν! Κανένα download δε ξεκίνησε... Έκανα κλικ στο "Έλεγχος για ενημερώσεις", και ψάχνει πάλι από την αρχή, και γράφει ότι ποτέ δεν εγκατέστησα κάποιο update... Ακόμα ψάχνει... Να υποθέσω ότι η 1 ώρα και 1 τέταρτο απ' τη ζωή μου πήγαν χαμένα ? WTF
thepoint Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δώσε κάποιο κωδικό σφάλματος τι σου βγάζει; Κάτι θα λείπει και δεν μπορεί να ολοκληρώσει κανονικά τη διαδικασία του update. Not a magor problem my assumption, no panic ahead.
dark_projection Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 https://www.howisolve.com/checking-for-updates-stuck-solved-windows-7-sp-1-8-1-10/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα