Προς το περιεχόμενο

Zte ZXHN H367N bridge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα Zte ZXHN H367N και θελω να το κανω bridge με ενα linksys router που πηρα χθες...ξερουμε πως γινεται? μπηκα στο zte αλλα δεν βρηκα πως..

Επισκέπτης
Δημοσ.

καμιά ιδέα ;

Το linkys ποιο είναι ακριβώς?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραία και τι θέλεις να κάνεις για να καταλάβω? σε ποιο θα 'σηκώσεις τη σύνδεση σου' και πως θέλεις να το γεφυρώσεις με το άλλο..??

Δημοσ.

θελω το zte να ειναι απλα το modem και ολα τα αλλα να τα κανει το ρουτερ το linksys wrt1200ac....αρα να βαλω σε bridge mode το zte, αλλά δεν βρισκω πως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα το  linksys wrt1200ac πρέπει να ρυθμίσεις{bridge mode} εφόσον το zte {να είναι απλά το modem}είναι ενεργό και δίνει δίκτυο/iternet, είναι κοντά αυτά τα δύο?

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι το ειχα κανει και παλιοτερα με αλλα ρουτερ/μοντεμ. πρεπει του παροχου να το βαλω σε bridge mode και μετα ξερω τι πρεπει να κανω...το εχω ξανακανει σε αλλα μοντεμ/ρουτερ παροχων. απλα σε αυτο το zte δεν βρισκω την επιλογη bridge mode.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ειναι ετσι το ειχα κανει και παλιοτερα με αλλα ρουτερ/μοντεμ. πρεπει του παροχου να το βαλω σε bridge mode και μετα ξερω τι πρεπει να κανω...το εχω ξανακανει σε αλλα μοντεμ/ρουτερ παροχων. απλα σε αυτο το zte δεν βρισκω την επιλογη bridge mode.

Εντάξει εφόσον γνωρίζεις :X , απλά ενημερωτικά πως θα συνδεθούν οι δυο συσκευές ασύρματα ή ενσύρματα?

Δημοσ.

Είναι κλειδωμένο και χρειάζεται να βρεις τον κωδικό του χρήστη root, με τον οποίο θα μπεις και θα εμφανισθούν οι άλλες επιλογές.

Δες εδώ κι εδώ σχετικές πληροφορίες, μήπως παίξει και σε σένα.

• Like 1
Δημοσ.

οχι  ακριβως...τον βρηκα στο δευτερο λινκ που εβαλες που λεει κωδικοι απο διπλανο site. και εχει για το ρουτερ μου εναν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...