Προς το περιεχόμενο

Το avocado παντα χαλαει!


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν φτιαξεις σαλατα ή σαλτσα με αβοκαντο, κραταει την επομενη ημερα αν την βαλεις στο ψυγειο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν φτιαξεις σαλατα ή σαλτσα με αβοκαντο, κραταει την επομενη ημερα αν την βαλεις στο ψυγειο;

μαυρίζει, αν θυμάμαι καλά, και ίσως βγάζει νερά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Το αβοκαντο θελει και λιγο λαιμ παντα στιμενο ή εστω λεμονι για να καυθστερησει το μαυρισμα που κανει οταν το κοβεις.

Επισης πολυ ωραιο με κοτοπουλο σε σαντουιτς μεσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν φτιαξεις σαλατα ή σαλτσα με αβοκαντο, κραταει την επομενη ημερα αν την βαλεις στο ψυγειο;

 

To αβοκάντο χαλάει ταχύτατα όταν το κόψεις και η ψύχα έρθει σε επαφή με τον αέρα. Η ψύχα μαυρίζει μέσα σε ελάχιστες ώρες.

 

Ο μόνος τρόπος να το καθυστερήσεις (αν έκανες τη σαλάτα το πρωί για να την φάς το μεσημέρι στη δουλειά), είναι να ρίξεις λεμόνι, ξύδι ή και ελαιόλαδο και να ανακατέψεις πολύ καλά.

 

Ακόμα και έτσι, θα δείς κομματάκια που δεν τα άγγιξε το λεμόνι/ξύδι/ελαιόλαδο να έχουν μαυρίσει λίγο.

 

Αν τώρα θα χρησιμοποιήσεις μόνο το μισό αβοκάντο, και το άλλο θα το αφήσεις για την επόμενη ημέρα, μήν αφαιρέσεις το κουκούτσι στο κομμάτι που θα μείνει, και εν συνεχεία να το τυλίξεις πολύ καλά με πλαστική μεμβράνη, ώστε η ψύχα να μήν έχει επαφή με τον αέρα. Μπορείς να αλείψεις τη ψύχα με λίγο λεμόνι ή ξύδι. Εννοείται ότι θα το έχεις στο ψυγείο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...