mitkosdim Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω μια βοήθεια γιατί έχει 3 μέρες που το ψάχνω και δεν βρίσκω ακρη. Λοιπόν έχω αγοράσει ένα σύστημα κομμάτι κομμάτι από την αρχή και το έστησα το οποίο είναι:msi tomahawk z270, intel i7 7700k, ssd intel 600p m.2 512gb (τα υπολοιπα δεν τα αναφέρω γιατί δεν αφορανε στην ερώτηση μου). Μέχρι το στήσιμο όλα καλά ανάβει ο υπολογιστής και μπαίνει στα bios, στα οποία δείχνουν κανονικά τον ssd. Όταν όμως ξεκιναω να κάνω εγκατάσταση τα windows δεν μου τον βγάζουν καν. Από λίγη έρευνα που έκανα είναι ότι ο συγκεκριμένος ssd δεν έχει περασμένους drivers κατευθείαν για τα Windows7 γι'αυτό δεν τον διαβάζει, οπότε πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω τα drivers. Δοκίμασα πολλές μεθόδους άλλα δεν τα κατάφερα. Εντέλει κατάφερα να βάλω κάποιους drivers σε έναν άλλο σκληρό τον οποίο διαβάζουν τα windows και από εκει τους πέρασα άλλα οι συγκεκριμένοι drivers είναι για άλλο μοντέλο. Oi drivers του μοντέλου που θέλω να εγκαταστήσω εγω δεν τους διαβάζει γτι είναι σε μορφή .exe οποτε αν καποιος γνωριζει απο που να βρω drivers για το μοντέλο ssd intel 600p οι οποίοι είναι σε τέτοιο αρχείο που να μπορεί να διαβάσουν τα windows κατά την εγλατασταση θα ήταν πολύ χρήσιμη η βοήθεια του. Η οποιοσδήποτε ξέρει κάτι άλλο για το θέμα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Grim Ripper Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δοκίμασε να κάνεις extract το αρχείο .exe, είτε με το winrar είτε καλύτερα με το 7zip.
mitkosdim Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Η μέθοδος 1 οχι. Θα δοκιμάσω την 2η μέθοδο και θα ενημερωσω
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Με το MSI smart Tool θα το κάνεις. Δες και στο manual σελ 38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα